Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mogyiscsalamádé

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Magyaros zöldbableves, csülkös káposztás sztrapacska, lekváros palacsinta öntettelCordon bleu (sajt, sonka, gomba), kukoricás rizs IKIO: na kérem, most ide is elérnek a mínuszok. A tegnapi elégedettségem egy kicsit alábbhagyott a mai ételek láttán/ettén. Hogy az elején…..
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
Sziasztok!Elég szörnyűek a tapasztalataim a Miskolci kárházzal kapcsolatban. Amelyik rokonom bement, egy sem jött ki élve. A Belgyógyászat egyenesen embertelen. Bement a 49 éves unokatestvérem a gyomrával a szokásos kontrollra, úgy volt, hogy hazajön, elkapta a tüdőgyulladást,…..
Tegnap ettem életem legjobb fokhagymalevesét. Cipóban. Én csináltam mindkettőt. A cipó normál lepénytésztából (szűk 3 dl langyos víz, egy evőkanál cukor, fél kiló Szatmári búzaliszt, a solymári Auchanban most 77 Ft, az elmúlt évek legjobb lisztje!, két deka budafoki kockaélesztő rámorzsolva, két…..
Horror lesz, vérömleny, fejletépés, emberevő metál, nyitott vénák és artériák. Ez az egyetlen műfaj, amit nem ért el a válság, magába olvasztotta a kortárs képzőművészetet, egyedül képviseli a progressziót, maga mögött hagyta az unalmas vagy felszámolt zsánerfilmeket és…..
mogyiscsalamádé 2009.12.14 20:04:23
Sokadikak vagytok...eddig nekem a horrormirror.blog.hu az ami bejön...majd meglátjuk,mit produkáltok...
A nyúlon túl Heavy metal kutya 2009.08.14 15:30:00
szólj hozzá: Heavy metalos kutya.....
mogyiscsalamádé 2009.08.19 08:31:04
Avagy gyakorlati tanácsok marihuána temesztéséhez, fogyasztásához. Már tavaly óta terjesztik -19 állandó helyen + 6 fesztiválon- a Cannabis Kultusz nevű újságot, ami pótolva az eddigi hiányt, megválaszolja a gyakorló és leendő füvesek kérdéseit, és segítséget, támpontot…..
mogyiscsalamádé 2009.08.19 08:09:32
Norbert egy visszatérő jótanácsra hívja fel a figyelmet, azazhogy mindig tessenek kiolvasni a termék csomagolását, mielőtt kifizetik, mert hiába utal minden külső jel tejre, ha azt egy szóval nem írják a dobozon. Nyilván nem véletlenül: Nemrég volt szó róla: megpróbálják…..
A hirado.hu volt a leggyorsabb, megvan a híres (hírhedt) Bajnai-ultimátum, amelyet minden MSZP-s és SZDSZ-es képviselőnek alá kell(ene) írnia:   Nem igazán látom benne azt az adócsökkentést, amitől mi, dolgozók jobban járnánk ...;..
Aki nem tudná, mire is használják derék szerveink a Sünt, az csekkolja le ezt a videót, egy Gyurcsányt anyázó tüntető kiemeléséről 03.15-én. Aztán a tovább után, mókázunk kicsit. Jó lesz!        l Kevésbé alkalmazott bevetési…..
mogyiscsalamádé 2009.03.25 18:54:39
Újabb 40 millióval nőtt az éhezők száma a világon 2008-ban - közölte a nyilvánosságra hozott előzetes jelentésében az ENSZ élelmezésügyi szervezete (FAO). A közel 1 milliárd éhező legnagyobb része - 907 millió ember - fejlődő országokban él, közülük 600 millióan…..