Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirpap

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
Gyakori kellemetlenség a Camino-n a vízhólyag, izomfájdalmak, a térdfájdalom és az izomgyulladás. Nekem sajnos mindegyikből kijutott valamennyi, de szerencsére jól fel voltam készülve, ezért könnyen és gyorsan megoldottam a problémákat...
Jack Andraka a National Geographic 2014-es Ifjú Felfedezőinek egyike. Az Ifjú Felfedezők díjat azoknak a fiataloknak ítélik, akik jövőbe mutató felfedezéseket tesznek, akik megváltoztatják a világot, és arra ösztönzik embertársaikat, hogy törődjenek a bolygójukkal. Andraka…..
pirpap 2015.01.06 16:21:22
Szerintem kicsit érdemes utánanézni mielőtt ilyen hipe-okat írunk. A gyerek sztorija másik oldalról itt: scholarlykitchen.sspnet.org/2014/01/03/the-jack-andraka-story-uncovering-the-hidden-contradictions-of-an-oa-paragon/

Összességében inkább "népmesei" hős, valki aki megtestesíti sokak álmát, vágyát, hogy jön majd egy gyerek aki megválltja a világot. De egy ilyen gyerek már jött és elintéztük rendesen, kb kétezer éve.

Úgy tűnik nekem mégis várunk az ilyen mesehősökre és ha valki kikálltja magáról, hogy ő a csodatevő gyerek akkor már imádják mindenhol.
Otthonos lakás Fürdő 2013.02.06 21:57:21
Ez a fürdő. ..
chromatin 2013.02.06 21:56:19
Ez a fürdő. ..