Regisztráció Blogot indítok
Adatok
színesflóra

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zitus blog fra Norge Megjegyzések 2009.03.28 19:26:00
Hát igen, lelepleződtek a fiúk, én pedig csak a kommentek érkezése után realizáltam, hogy mi is történt valójában, úgyhogy az én verzióm:Zitus gyanútlanul elment üdvözölni az elmúlt napjait nagyszüleinél töltő Anderst...Gyanútlanul bekapcsolva hagyta a gyanútlan…..
Kedves gyerekek! Elmesélek nektek egy történetet, de csak ha NEMIJEDTEKMEG! (azon olvasóinktól, akik esetleg nem ismernék a rémálomföld című örök klasszikust, elnézést, és nézzék meg! itt nincsenek küklopfok:P)Véletlen kihagytam a tegnapi blogbejegyzésből a Tóni-sztorit, aki…..
színesflóra 2009.01.25 14:13:48
Na helló!Kicsit mindig meglepődök, mert valahogy lelkileg átmentem blogkommentolvasóba, ezért folyton várom az új bejegyzést, hogy legyen már valami, de most rájöttem, hogy ez nagyrészt rajtam múlik:PNos szóval. A norvég jól sikerült buliknál hagytam ABBA, azóta eltelt egy…..
színesflóra 2009.01.20 16:59:59
Szép jó napot mindenkinek!

Zitus, már én is akartam írni, hogyha nincs bejegyzés, nincs komment sé. Amúgy örömödre tudatom, hogy blogod meglesése most már beletartozik a napi netkörútamba, s sokszor az iwiwc-sekkolást is megelőzi!:)
De rég írtam bizony, és valahogy nem a tanulás miatt. Hogy a fenébe tudtatok levizsgázni szervesből??? Heterociklusosan szenvedek:(

De ma az boldogít, hogy Tesómnak sikerült a szigorlata, emiatt sokat izgultam a napokban.

A képek ismételten gyönyörűek, lassan teljesen sárgák leszünk az irígységtől. Bár olyan szellemes:D képem nekem is van!

A bulisképekről meg látszik, hogy hoztátok a formátokat, egy jó ELTE-s vegyészekhez méltóan!A szemek csillogásából ítélve bár drágán csörgedezik, de azért csurran cseppen OH vegyület a poharatokba! Igyatok helyettem is lécci!:(:D:D

Örülök, hogy a AFENEVAD örző-védője (vagy a világé) felvetetted a szakrális kínzás lehetőségét. Tanult kollégám T.Orsolya ötletén haladva, miszerint a fulladásnak nincs nyoma, a saját fegyvere útján lehetne tőrbe csalni. Egész véletlen egy jó nagy galacsin bluetacket, ragasztót, vagy rágót kellene ejteni a földre, s mikor ADÖG szokásához híven rágcsálná, ez szépen összeragasztaná az egész pofácskáját, fulladást okozva, vagy bélrendszerét tömítve el mindenestre egyenes út A fényfelé... HA strapabíróbb lenne, ezzel a módszerrel legalább a fogaira kerülne egy tompa védőréteg , s így a rongálások megszűnnének.
Ja azt nem mondtam, hogy a nagybátyám kiskutyájának a szomszédjának a tejtestvére (tehát rokonom) bérgyilkos volt, azért még résztvehetek a játékban???

ÉS végezetül lopott viccekkel zárnám soraim, mert sikerült megint nekem írni leghosszabban. Szerintetek van a kommentnek karakterlimitje? Egyszer kipróbálom!:D

-Mi lesz a páncélos lovagból, ha átmegy rajta egy úthenger??
-Lemezlovas

-Mit mond az orosz halálos ágyán???
-Szentpétervár

Csőlátás!
Zitus blog fra Norge Fitness-videó 2009.01.14 08:47:00
Na hát god dag mindenkinek! Épp itt ülünk Macival és Ferivel (from Szeged, Flóra már előre átadtam az üdvözleted) és megérkezésünkre iszunk (milyen egyedi eset) aztán lemegyünk mindjárt a Klub Fantoftba, ilyen kolis klub, Laura ott dolgozik, éljen a protekció:P (Na nem mintha…..
színesflóra 2009.01.15 00:07:52
Végre bejött a lopós netünk, így megragadtam az alkalmat egy kommentre,meg persze nem akarok tanulni a holnapi vizsgámra.
Természetesen nagyon üdvözlöm délalfölditársamat, főleg hogy kölcsönöz zitusnak netöt.(direkt ö-vel írtam:))
A filmbeli megfejtésre csilla segítségével jöttem rá, hogy bridget jones naplója, így beírtam a pirospontot!
Ja és mivel a leghosszabb kommentelő címre pályázok beillesztem egy gimis matektanárom viccét. Vigyázat a poén eléggé reálos!De ma csak ilyenre futotta:

Két matematikus elmegy a kocsmába, és közben arról beszélgetnek, hogy az átlagember mennyire tudja a matekot. Az egyik azt állítja, hogy semennyire, a másik pedig azt, hogy igenis, tudja. Hirtelen a második elmegy hátra a WC-k felé, és közben észrevétlenül magához inti a pincércsajt. Azt mondja neki:
- Kedveském, néhány perc múlva kérdezünk magától valamit, nem fogja érteni, de azt kell rá válaszolnia, hogy "xköbperhárom". Rendben?
A pincérnő bólint, a matematikus pedig visszamegy a barátjához. Újra felveszik a beszélgetés fonalát, és azt mondja a másiknak:
- Figyelj, egyszerűen el lehet dönteni ezt a vitát. Itt van ez a pincérnő, kérdezzünk tőle valamit. Ha tudja, nekem van igazam, ha nem, akkor neked.
Oké, odaintik a nőt, és megkérdezi tőle az, aki beszélt vele korábban:
- Kedveském, meg tudná mondani, hogy mennyi az "xnégyzet" integrálja?
- Természetesen, "xköbperhárom".
- Köszönöm, csak ennyi volt, nyugodtan mehet a dolgára.
A másik matematikus pedig fogja a fejét bánatában, mire a távozóban levő pincérnő visszaszól a válla felett:
- Plusz konstans.

Jóccakát mindenkinek!
Na sziasztok, újabb eseménydús napon vagyok túl:) A bejegyzés hossza egyébként nem olyan hosszú, mint aminek tűnik, csak sok a kép:P Úgyhogy Study, a háromnapi hideg élelem most nem kell majd:DElőször is tegnap megismerkedtünk Laurával, szintén kinn tanul, ezért miután…..