Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LandroHun

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány évvel ezelőtt a norvég állami televízió szeretett volna indítani egy olcsó websorozatot, amin keresztül el tudják érni az a 20 év alatti korosztályt, ami egyre inkább telefont, tabletet és számítógépet nyomkod ahelyett, hogy a tévét nézne. Nem is költöttek rá túl…..
Százasokkal olcsóbb lesz az Amazon tabletje, mint a rivális Apple legolcsóbb iPadje - állítja a New York Post. Az állítást fenntartásokkal kezeljük, de azért érdemes elgodnolkodni rajta. Az emberek szeretnének tabletet. Ezt abból lehetett látni a legjobban, amikor a HP 99 dollárért…..
LandroHun 2011.08.29 15:45:07
@waterphone: elég jó árfolyamon vetted a Kindle-det
LandroHun 2011.08.29 15:48:11
@guti.haz14: Főnököm felhívta az ügyfélszolgálatot, hogy elromlott a Kindle kijelzője. Két nap múlva már kezében volt az új.
George R.R. Martin, a Tűz és jég dala-ciklus, azaz közismertebb nevén a Trónok harca (ezen a címen fut a könyvekből készített sorozat az HBO-n) írója a rajongókhoz fordult blogján, és azt kéri tőlük, segítsenek neki megtalálni két forgatókönyvet, amit a sorozathoz írt, és…..
LandroHun 2011.08.16 13:22:38
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
LandroHun 2011.06.23 17:37:28
@laspalmas: Ha nem innának annyian ilyen durván, akkor sokkal többen érnék meg a nyugdíjat. Abban meg mi a biznisz az államnak?
Pont a zsíros és cukros, sós ételeket kéne támogatni. A jómódúak úgyis jobban figyelnek az étkezésükre. Éljenek sokáig ők hasznosak adófizetés szempontjából. Viszont a csórok, akik segélyből élnek, csak occsó kaját tudnak venni. Gyorsan elpatkolnak -> kevesebb segély.
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Belső Ember Hacker forradalom 2011.06.13 16:06:00
 A világ egyik legismertebb hacker csapata az Anonymus békés forradalomra hívta fel Amerika lakosságát. A csoport korábban már több sikeres támadást hajtott végre például a Bank of America és a Morgan Stanley ellen, illetve valószínűleg Ők hajtották végre a néhány…..
LandroHun 2011.06.14 09:31:27
Lassan itt a személyi jövedelemadó bevallásának végső határideje, ilyenkor folyik a legkeményebben a kampány az 1 százalékunkért. Plakát, szórólapok, gyerekkel hazaküldött levelek, sokkoló vagy elgondolkodtató hirdetések, és 1% mindenhol. Tényleg rengeteg cég izé,…..
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
LandroHun 2010.11.23 12:34:50
@njoy87: elvágták a kommunikációs csatornákat. Ez inváziót jelent.
Ha egyszer belecsöppensz, és engedsz neki, magával ragad az ezoterikus iparág, minden sarkon utánad nyúl. Nekem a masszőröm ajánlotta, hogy menjek el egy kineziológushoz, aki ezen a héten akciósan vizsgál meg. 1500 forintot vigyek a Paulay Ede utcában található szalonba, meg a…..
LandroHun 2010.07.22 17:14:08
@macchiato: Szia, én kb 10 éve voltam 15 alkalommal "oldáson". Ha teljesen nem is, de 90%-osan megoldott olyan beszédhibámat, amit kicsi gyerek korom óta senki nem tudott.
Különösebben nem hiszek benne, de nekem akkor és ott bejött. Szerintem erősen függ az eredmény attól, hogy kivel kerülsz össze.
Elérkezett az idő, hogy visszatekintsünk az elmúlt tíz év SF filmtermésére, és kiderüljön, mik voltak azok az alkotások, amiket nem szabad elfelejtenünk. Mivel a műfaj határai nem szögesdróttal vannak körülvéve, megpróbáltam viszonylag tág spektrumon mozogni. A lista - és…..
LandroHun 2010.07.09 09:06:24
Guten Morgen Afrika! A német csoda 2010.07.05 21:25:00
Németország –Argentína 4:0 , hihetetlen még most is leírni két nappal a gauchók kiütése után. Tényleg csoda lenne, vagy a jól felépített német futballgyártól várható volt ez az eredmény?   Az utóbbi napok médiaőrületében hirtelen mindenki német…..
Bpteenslife teenslife 2009.12.16 15:15:00
..
A hétvégi mexikói kirándulásról – mely hamisítatlanul hozott mindent, amit az ember csak elképzel Mexikóról – természetesen érkezik majd egy beszámoló, de a visszaúton egy olyan élménnyel gazdagodtunk, mely megfizethetetlen. Az élet úgy látszik úgy adagolja a…..
Újonnan induló rovatunkban, A piszkos tizenkettőben, olyan filmeket mutatunk be, melyek témájukban vagy stílusukban szorosan kapcsolódnak az adott hónap egy-egy fontosabb mozipremierjéhez. Reisman őrnagyhoz hasonlóan mi is különleges elemeket szelektáltunk, elsőként – a…..
Blueplanet - Blog Épületek 2009.04.05 13:59:43
Ebben a pontban most az épületek használhatóságát fogom leírni. Vasérc bánya, Kristálybánya, Turbium szintetizátor: Eme három épület felel a gyártáshoz/fejlesztéshez szükséges nyersanyagért. minél nagyobb szinten van annál több nyeranyagot termel de vigyázz mert ha nem…..
hogyvolt Terminátor 1x01 - Pilot 2009.02.04 09:00:00
A sorozat rendes címe Terminátor - Sarah Connor Krónikái, de ezt címben akkor sem írjuk le, ha agyonvernek minket, szóval maradt a rövid verzió. A sorozathoz különösebb előtörténet nem szükségeltetik, de a biztonság és az elmúlt húsz évet valami nagyon szigorú diktatúrában…..
LandroHun 2009.02.04 10:24:55
A Kötött pálya értesülése szerint a szmogriadó alatt Budapest határain belül forgalmival féláron lehet utazni. Részletek később.Mint emlékezetes, tegnap még csak azt ígérte a MÁV Start, hogy a ma reggeli tapasztalatok alapján döntik el, milyen intézkedéssel tudnák segíteni,…..
Kettős Mérce Viktor és a medve 2008.08.14 14:47:00
Orbán Viktor rövid interjúja, amelyet az orosz-grúz konfliktusról adott az InfoRádiónak, várhatóan még jobban ki fogja vágni a biztosítékot az orosz nagykövetnél, mint Németh Zsolt napokban kiadott közleménye a FIDESZ hivatalos álláspontjáról. Nagyon helyes, tenném hozzá…..
Nagy vihart kavart a Steaua Bucuresti OB 1-ben tervezett indulásáról szóló cikkünk. A helyzet fokozódik. A bukaresti csapat elöljárói feltételekhez kötik részvételüket.A klub vezetése arról tájékoztatta a román szövetség elnökét, hogy nem kívánnak a magyar bajnokságban…..