Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ROLKO

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pay To Click, azaz kattintásért fizet.   Nagyon sok ilyen rendszerű oldalt találsz az Interneten, ahol csupán annyi a dolgod, hogy az ott található hirdetésekre kattints, és ezért az oldal fizet Neked. Regisztráció után naponta végig kell kattintanod az ott található…..
 A linkeket, pénzkereseti lehetőség alapján rendeztem el, tehát amelyik legfelül szerepel, ott tudsz a legtöbb hirdetésre…..
Szoftver tesztelés Alapfogalmak 2009.01.21 22:18:00
 - METÓDUS: Hogyan csinálom. Attól függ, pl, hogy belelátok-e a működés folyamatába. Ettől függően lehet pl WHITEBOX, BLACKBOX, GRAYBOX.- TÍPUS: A metódusoknak különféle típusai vannak.     * Blackbox: Funkcionális, Integrációs, Performancia (válaszidő),…..
Szoftver tesztelés Test PLAN 2009.01.21 20:38:00
- Inputja a Funcionális specifikáció. A benne megfogalmazottaknak megfelelően kell működnie, és nem az ügyfél által leírt követelményeknek. Az FS az fejlesztő és az ügyfél által elfogadott működési leírás, ami alapján a fejlesztés megvalósul.- A Plan-t összeállítani az…..
 - Megfelel-e a követelményeknek? A követelményeket a funkcionális specifikáció alapján állítjuk össze, aminek le kell fedje az ügyfél által megfogalmazott requirement specifikációt.- Hibát találjunk! Nem csak azt kell biztosítanunk, hogy a követelményeknek megfelejen, mert…..
 Egy valamirevaló tesztesethez 4 dologra van szükség:- a teszteset pontos leírása, azt hogy hogyan kell, milyen lépésekben, sorrendbenkell haladni, tartalmazza a tesztadatokat is!- Success criteria- tesztelési környezet, hogy hol és min kell futtatni a tesztet (Op. rendszer, verzió,…..