Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tailor

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polihistor Horthy kultusz 2009.04.03 15:10:00
       A történelem a múlt politikája, a jelen történelme a jövő politikája, és a jövő politikája az elmúlt századok politikájának összessége. A történelem számos hadvezért, államférfit és remek politikusi képességekkel megáldott homo politicust…..
Polihistor Ellenkultúra 2009.01.14 23:29:20
Megírásakor egyetlen egy cél vezérelt, hogy képesek a fiatalok kialakítani egy új és rendszerellenes mozgalmat, ami nem csak a mozgalom tagjai számára fontos és szükséges, hanem a civil társadalom egészére.  Második világháború utáni évek az amerikai polgárok számára…..
Szerelem?Szerelem=Boldogság...Valóban?Van akinek a család, a szerettei, a barátok, a lakás, a kocsi, a meló, a suli vagy akár egy pillanat a mélységesen mély éterben...És a szerelem?Az emberekre miért van ilyen nagy hatással ez a folytonosan feleslegesen kimondott szó?Mit ad, amit…..
Tailor 2009.01.14 23:10:38
Bevezető   A XVIII. század bővelkedett elég sok háborúban és nemzet állam születésében mind Európa mind Amerika szerte. Létrejött a tengerentúlon egy nagy állam az Amerikai Egyesült Államok. Franciaországból elindult eszmék stigmákkal bélyegezték meg az európai…..
Tailor 2009.01.14 22:13:04
UPDATE: ha eddig nem esett volna le, most szólok: a továbbiakban a konzervatorium.blog.hu alatt vagyok megtalálható. Majdnem pontosan fél éves a blog - és egyáltalán nem vagyok elégedett vele. Azt hiszem, túl ez a fa egyelőre a fejszémnek. Foglaljuk össze, hogy mit tudok, mit…..
Meghalt Samuel P. Huntington. 81 évesen, Szenteste napján, karácsony előtt hunyt el a Massachusetts állambeli Martha's Vineyard-ban. Kortársai közül elsősorban hosszú-hosszú egyetemi praxisával, állásfoglaló, vitára ingerlő könyveivel, korszak-meghatározó elméleteivel tűnt ki.…..
Tailor 2009.01.12 17:30:42
@Gabrilo:

Szerintem szó sincs semmi féle kontinensárulásról. Viszont amennyiben egyetértek a komment első felével annyira nem értek egyet az 1968 ról alkotott teóriájával.
1968. saját magát generálta és nem lehet két nemzetre ráhárítani a felelősséget.