Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tsabi

11 bejegyzést írt és 1898 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb premier, újabb remake, a brit sorozatok közül ezúttal a Being Human-t ültették át az amerikaiak, pontosabban a SyFy. A Shameless-hez hasonlóan ezt a próbálkozást is úgy néztem, mintha semmit nem tudnék az eredetiről, ami annyira azért nem volt nehéz, mert az brit sorozat…..
Két olyan rendszeresen kommentelő is van itt a blogon, akik Írországnak ugyanazon a vidékén élnek. KuKori korábban már írt az ott tapasztalt dolgokról általánosságban, most jelentéktelen alak egy konkrét eseményt írt be hozzászólásként, de külön posztért kiáltott a sztori,…..
Tsabi 2010.12.19 00:56:01
@KuKori: arra is.. igazabol en Tyrrelstown felol ismerem az utat kertek alatt (Kilshane rd, Ballymun rd) 16 perc a szintido a repterig tolem. M50en 18-20perc. En az golfcourse utani lejarora gondoltam, a viztoronytol meg eleg jol el lehet kavarogni meg a mellekutakat nem pucoljak..

Hja, dublinban mar lattam hokotrot is. Gondosan beallitotta a kotro elet 1cm-rehogy a felfagyott reteg ne legyen bordas, arra ugy fel cm retegben so.
Tsabi 2010.12.19 00:56:56
@KuKori: Hehe, jobbra csörömpölne rendesen :)
Tsabi 2010.12.19 09:22:04
@Lewyke: a holapatot egyaltalan nem ismerik :) Szerintem inkabb vegyel kösot valahol mert bar nem szoktak szolni ott semmiert a konyhaso meg raadasul dragabb is. Elvileg a property managernel kene lenni ha neki nincs akkor McQuillan vagy hasonlo barkacsbolt..
ZAK -LMR 14. poszt A blog, amin üzengettek  "AbalszerencseAlarm" vagyis a pech alarm, ejtsd: APEH alarm. A posztokat író: N.V. Mantil.  Nyikolaj Vasziljevics, rövidítve: N.V. Gogol, egyik leghíresebb műve: A köpönyeg, azaz mantil.  Míg a másik: A revizor. Az…..
"Hát az angolt!" - vágná rá sok ember, míg mások a kínaira fogadnának. De a kérdés most sem ilyen egyszerű; lássuk hát akkor a nyelvek toplistáját az Encarta 2006 alapján! (Hangsúlyozom, a helyzet nem ennyire egyszerű, mert ahány forrás, annyi adat, és óriási…..
„Unglaublich, Super, Wahnsinn, Spitze, Wunderbar und so weiter…” –csupa nagy betűvel írandó a véget nem érő jelzők sora. Tegye mindenki a szívére kezét és mondja őszintén , hogy tudta és erre számított. A vb előtt  egy hónappal ennek a párharcnak még…..
Tsabi 2010.06.29 00:10:48
@reelbeba: Ballack a Bayer Leverkusenhez igazolt szoval ha nem nezel Bundesligat akkor egy darabig nem latod majd.. btw Ballack kapitanykent kivalo, jatekoskent mar inkabb a leszallo ag..
ZAK 2. sorozat 45. poszt   Bármennyire is tudtam, hogy a zombi valójában talán a földkerekség létező legártatlanabb áldozata, a dal végén végeznem kell vele, különben ő semmisít meg minket.  Életem eddigi legkegyetlenebb misszióját kellett, hogy végrehajtsam. A…..
A Tony Iommi gitáros, Ronnie James Dio énekes, Geezer Butler basszusgitáros és Vinny Appice dobos által fémjelzett Heaven & Hell lemondani kényszerült az összes nyárra tervezett fellépését, így az ausztriai Novarockot (ahol az egyik színpad főzenekara lettek volna), illetve a…..
 ZAK 2. sorozat 9. poszt Ki se látszom a dologból. Az úgymond klasszikus papi teendők mellett ráadásul a templomkórussal is szinte reménytelenül sokat szöszölünk a Love me tender begyakorlásával. A püspök urat helyettesítve pedig a fociedzések tartása is rám szakadt.…..
ZAK 2. sorozat 1. poszt - Gratulálok fiam. Te is hozzájárultál, hogy az Anyaszentegyház és a rendőrség közösen felderítse az uniós pénzeket sikkasztó, gyilkos banda titkos üzelmeit. Egy Monte Carlo-i konferenciára hívtak előadást tartani, a katolikus egyház szerepéről a…..
TISZTELT LAKOSSÁG! Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy tegnap késő éjjel Erdő Péter bíboros közvetítésével a Szóda Kávézó és Mulatóban tartott munkajellegű vacsorán sikerült az Országos Bloggerzsövetség Fegyelmi Bizottságának és Zoltán atyának, illetve…..
Tsabi 2010.03.11 19:08:18
@miamai: nevetni fogsz, de vannak braille monitorok.. en.wikipedia.org/wiki/Refreshable_Braille_display

@zoltanatya:
Jo fejek ezek a dubliniak, lehet, hogy meg egyszer osszefutok veluk..

bevallomelolvastam a nokiadobozos hirt, de nem ertem.. azt hiszem tenyleg kezdek asszimilalodni..
Tsabi 2010.03.11 19:08:56
@Tsabi: akinek hianyzik par szokoz az elozo hozzaszolasombol, kuldok szivesen ;)
Tsabi 2010.03.11 23:25:16
@miamai: az a nokia doboz se mai lehetett amibe elfer 750 db 20.000-es. Vagy mar van 2002 ota nagyobb cimletetek is? :) Vagy az ominozus dobozban csak egy 15 millioval feltoltott debitkartya volt, akkor meg folosleges dobozolni.. megannyi kinzo kerdes..
Nőnap lévén, stílszerűen mi mással is emlékezhetnénk meg a másik, általunk annyira kedvelt, tisztelt, szeretett és becézett nemről, mint egy csajos katonaposzttal, ezúttal Dogoo szerzői közreműködésével. Külön örülnénk, ha a kommentelők között ezúttal az eddigieknél…..
Tsabi 2010.03.09 21:46:47
@teddybear01: tartani? Meg el se ertek! :)
Tsabi 2010.03.11 23:19:47
@vén betyár: neked is udv betyarok legvenebbike, ritkan jarok erre, akkor is keveset, a sztorikat legtobbszor elolvasom, a kommenteket nem mindig.. :) Amugy katona nem voltam, viszont imadom a katonasztorikat, meg akkor is, ha ploretair szakszoveget meg roviditeseit (foleg a kommentekben) nem mindig vagom :)
Zoltán Atya Kalandjai Girl power 2010.03.08 08:54:00
Mint kiderült, az mentette meg az életemet, hogy amíg Borira dudáltam és nem vett azonnal észre, rá is telefonáltam. Majd a mobilomat anélkül, hogy kikapcsoltam volna, zsebre vágtam, így mindent hallott. Összeszedett néhány rehabos, volt heroinista amatőr színészt és itt teremtek.…..
Zoltán Atya Kalandjai Yin és Yang 2010.03.05 09:13:00
 Ugyanis Dominika nővérnek egy ikertestvére is van. Csak már néhány éves koruktól külön nevelkedtek. A másik nő a gonosz oldalon áll, de ugyanúgy könyvelő, mint egyházi könyvelő apáca testvére. Mivel Domi rájött az uniós közpénz sikkasztásra, és hallani se akart a…..
Tsabi 2010.03.07 12:25:10
@vén betyár: Ok, mostmar elarulhatom, igen tudom ki a felmento sereg - csomo utalas volt ra amugy - nem mas mint a feltamadt Zambo Jimmy. A kovetkezo reszben valoszinuleg enekel.
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Berobbantam a paplakra. Íróasztalom feltúrva, számítógépem kibelezve. Gyorsan feltúrtam a szennyesládám. Szerencsére a betörőknek ez nem jutott eszükbe. Mint ahogy én is elfelejtettem a szennyesbe hajítás előtt kiüríteni annak az ingemnek a zsebét, amelyikben Ráckevén jártam.…..
Tsabi 2010.03.01 20:33:57
@Frucsasz, az őzikelány: marc 15-e 2 het mulva lesz :) De addig kovetelhetnenk meg szabad sajtot is, ementalit, vagy leerdamert pl. :))
Tsabi 2010.03.02 18:58:45
@vén betyár: es enekelhetjuk hozza, hogy disznosajtbol van a hold :)
A püspök (most az egyszer) elgondolkodtató dolgot mondott. –Fiam,  Ég és Föld is úgy tartaná, hogy megfutamodsz, ha kihagynád a triatlon versenyt. Még gyanúsabbá válnál. Eltökéltem, hogy még keményebben fogok edzeni. A futástechnikám fejlesztése érdekében…..
Tsabi 2010.02.25 13:15:37
@vén betyár: hogy lasson soteben is? A lampa kiprobalt modszer, inkabb azt hasznalnam..
"Sieht aus wie Heintje, spricht wie Marilyn Manson" Kurt Krömer humorista, színész, forgatókönyvíró de elsősorban egy anarchista bohóc-műsorvezető, aki vendégeivel / vendégein humorizál. Megjelenésére jellemző, hogy biztos kézzel választja ki a legkevésbé…..
Tsabi 2010.02.24 18:08:11
@Chazz Reinhold: amivel akkor nem lene problema, ha az itteni hulye torvenyek miatt nem csak 2 hetig lehetne megnezni a mediathekben a videokat. Neha a tulszabalyozas es a mindenkinek megfelelni akaras pont a hatekonysagot csokkenti..
Zoltán Atya Kalandjai Romokban 2010.02.24 09:06:00
Anti mintha nem is létezne. Legalábbis legfeljebb ha növényként vegetál. Tímea sehol, a suttogó, nyálgép nyomozó és a kis gyökér politikus pedig egyre jobban fojtogat. Már a modorom se vállalható papként.  Ráadásul mostanában a kórussal szinte semmit se törődök.…..
Anti egy flancos alapítványi magánkórházba került. Állítólag Liz Taylort, a híres amerikai színésznőt is ott ápolják. Az épületen végigkalauzoló főorvos büszkén újságolta, hogy a bestiális, maffiózó módszerekkel végrehajtott manikűr ellenére Anti összes ujját…..
Tsabi 2010.02.22 10:19:29
@Hirmondo Helen: ja, az a bravur, hogy most egyik kezen 9 ujja van, es mindegyiket tudja mozgatni..
Tsabi 2010.02.22 10:21:31
@tiboru: szerintem az Anti a Timinek a valakije, es biztos abbol..
Carolin Kebekus - egy Prix Pantheon díjas női humorista, aki egyre jobb lesz az évek múlásával. Ne tévesszen meg senkit a törékeny alkat, a finom arcvonások, Carolin egy igazi verbál huligán. 16 karikás, nyers társadalmi krikitika, mely nem kíméli sem a - főként női -…..
Ha már német hu mor, akkor a lengyel kisebbség után jöjjön a török.  de.wikipedia.org/wiki/Serdar_Somuncu www.somuncu.de/       Der Meister der Publikumsbeschimpfung:   *Gesprächstherapeut fragte: - Sind Sie Schriftsteller?? = utalás a nemrég…..
Zoltán Atya Kalandjai Fejmosás 2010.02.17 07:57:00
Hívatott a püspök. Egyre idegesebb miattam. Nem hiányoznak az ügyeim, mondta. Szinte kiabált velem. Egy ideig tűrtem, de aztán elszakadt a cérna és kikértem magamnak ezt a hangnemet. Hisz végtére is nem magamnak keresetem az „ügyeket”, ahogy a püspök úr nevezte. Picit…..
Tsabi 2010.02.18 10:10:20
@vén betyár: koszi :))
Tsabi 2010.02.18 19:25:35
@vén betyár: hogy is mondja a nagy kolto " a legjobb dolgok az eletben ingyen vannak" :)
Tsabi 2010.02.19 10:17:16
@tiboru: dehogynem, finom is volt a kaja, de az utana torteno dolgokert nem kellett fizetni, es meg jobban is esett mint a kulinaris elvezetek.. ;)

@Old Man: bolcs tanacs egy bolcs embertol! :D
Meg kellene találnom szegény Antit. A rendőrség semmit se tud a kilétéről. Felkutattam egy volt barátnőjét. A lány még most is heroinozik, szörnyen néz ki. Azt mondta, hogy szerinte Antit a fotografikus memóriája kínozta. Azért is kezdet drogozni, de még az anyag se…..
Tsabi 2010.02.17 16:50:05
@Old Man: dehat a diszono nem rovar, igy nem lehet neki tora sem, ehes makkal pedig disznokat almodik valamint tulajdonkeppen hany fatol kezdodik az erdo? :)
Tsabi 2010.02.18 10:17:14
@Old Man: fodrasz, elotte-utana kep: totallylookslike.files.wordpress.com/2008/09/slash.jpg :) Amugy Zoltanatya egy nagyon rendes ember, csak nem moderal ki bennunket :)
Tsabi 2010.02.19 10:12:35
@Old Man: en s imadom oket, jo fejek, itt nemetorszagban is kezdenek elterjedni.. :)