Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MasterMason

2 bejegyzést írt és 387 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Baselworld, azaz a legnagyobb luxusóra-kiállítás egyik szenzációja a Rolex új Sea-Dwellerre volt, amely a Yellow Rolesor nevet kapta...
MasterMason 2019.04.15 13:11:38
@PPK: Amúgy meg csak egy igazi sznob macskajancsinak számit egy tárgyaláson, hogy milyen óra van a másik emberen.

Pl egy zuckerbergel nem ülne le bárki, miközben csak egy márkátlan pólóban kétszáz dolláros okősórával a kezén ül le tárgyalni, oszt kutyát nem érdekelné, hogy mi van rajta...
MasterMason 2019.04.15 13:37:47
@Eugene Horse: " a mechanikus óráknak bája, lelke van, mérnöki mesterművek"

Kb 300 éve még valóban mérnöki mesterműnek számítottak, ma már viszont több milliárd tranzisztort lehet tenni egy négy-centiméter felületre, szóval hagyjuk már hogy mérnöki mestermű lenne pár darab fogaskerék előállítása...

Főleg nem ez eta szerkezetes svájci órák, amelyeket millió számra köpköd a gép...

Ezek ma már technológiai értelemben elavult szerkezetek. Persze vannak olyan triple axis tourbillon-ok amik engem is lenyűgöznek, de még ezek is olyan szinten vannak túlárazva, hogy az egy vicc kategória.

Azért pár darab fogaskerék előállítása ne kerüljön már annyiba mint egy ferrari, amelyikben van 1500 kiló anyag tökéletesen megmunkálva, modern technológia, igazi motor, valódi fejlesztések, csúcs elektronika és minden egyéb.

Szóval továbbra is tartom, hogy egy svájcival két dologról nem szabad tárgyalni, az egyik a hitel, a másik pedig az elavult mechanikus óráik, mint a kettővel át fog verni de nagyon csúnyán! :D
MasterMason 2019.04.15 14:03:52
@Eugene Horse: Mondom engem is el tud bűvölni egy-egy mechanikus szerkezet, de azok azért a calibre 3235-nél jóval komplikáltabb szerkezetek...

Amúgy egyetértünk, a svájci gyártók nem látják a fától az erdőt, nem értik, hogy sokszor jobb a sűrű fillér mint a ritka forint. És mivel derogált és ma is derogál nekik a "proli népnek" is órát gyártani, ezért megteszik majd mások, akiket a sűrű fillér "piacvezetővé" tett és tesz majd a jövőben is.

Pl Seiko meg Citizen.

Amúgy itt van ennek a rolex-nak a szerkezete, nem egy nagy kunszt, tényleg csak pár darab fogaskerék van benne:

beckertime.com/wp-content/uploads/2017/08/the-caliber-3235.jpg
Tisztelt Miniszterelnök Úr, kedves Feri! A legnagyobb magyarországi közéleti blog alapító-főszerkesztőjeként, (amit akkor még Egyenlítőnek hívtak) én is részt vettem az MSZP 2009. március 21-i tisztújító kongresszusán. Senki sem tudta, hogy abban a több szempontból válságos helyzetben mire…..
MasterMason 2017.02.21 14:02:09
"Orbánt csak Gyurcsány győzheti le!"

Bahaha! Nézd már meg a választási statisztikákat Feri előtt és után:

hu.wikipedia.org/wiki/Jelenkori_magyarorsz%C3%A1gi_orsz%C3%A1ggy%C5%B1l%C3%A9si_v%C3%A1laszt%C3%A1sok

Feri tönkre tette a baloldalt, és lassan olyan sikereket fog elérni, mint egykor az szdsz fénykorában, bár az nem túl sok mert alig 5%-ék.

Feri soha a büdös életben nem tudna legyőzni már senkit, már csak azért sem, mert a Ferit nem Orbán gyözte le, hanem azok a választok akik miatta elfordultak a baloldaltól. Több mint egymillió szavazót vesztett a baloldal, talán valami oka ennek van... Bár az is igaz, hogy a Feri elküldése nem lesz elég.

Azzal nem lehet már választást nyerni, hogy a magyar nép egy aljadék náci gyilkos bűnös nép...
Egy adott város életminősége nagyban függ attól, mennyire érzi magát biztonságban az ember, mennyire kell tartania bűncselekményektől (nem is feltétlenül csak az erőszakosakra gondolunk), esetleg ne adj Isten terrortámadástól. A kijevi Majdan tér ..
Kedves Olvasóink! Küzdelmes öt éven vagyunk túl, az emberi hülyeség nem csillapodik - az internet terjedésének köszönhetően pedig mára olyan emberek kerülhettek hatalomra, mint Donald Trump vagy Orbán Viktor.  Újra jelentkezik a Szkepticista Gyülekezet - az áltudományok, városi legendák, mítoszok,…..
Az iskolában kiröhögték, de aztán jól kigyúrta magát, s most nagynevű cégek akarják maguknak és még egy hollywoodi híresség figyelmét is felkeltette. Sőt, csodaszép barátnőt szerzett magának. Így lett a formátlan fiúból formás testű férfi! Képek a tovább mögött!..
Tudományszerető emberként a nemrégiben közzé tett gravitációs hullámok felfedezése kapcsán szeretném közérthetően megfogalmazni, hogy miért gondolom teljességgel lehetetlennek a gravitációs hullámokat mérni, már amennyiben egyáltalán léteznek.  Nem célom meggyőzni senkit, a cél az, hogy…..
Meglehetősen megrázó videót tett ki a minap Essena O’Neil. A 19 éves ausztrál lány a YouTube egyik sztárja a maga negyedmillió követőjével (az Instagramon nem kevesebb mint 700 ezer ember látogatja oldalát). Most kitálalt a valóságról. Essena O’Neil immár hét éve van…..
Mi jut eszünkbe Texasról? Mondjuk Dallason, a tévésorozaton, John F. Kennedy meggyilkolásán, az olajon és a mexikói bevándorlókon túl is akad még jó pár érdekesség az amerikai állam kapcsán, ezek közül osztunk meg tízet. 1. A gépfegyverek állama Annyi gépfegyver (tehát…..
MasterMason 2015.11.03 13:27:43
Présház Tapsováció 2015.10.09 10:55:40
Az EU azt tervezi, hogy megkezdi mindazon migránsok hazatoloncolását, akik az  év első felében beérkezettek közül nem kapták meg a védett státust. Ez kb. 400.000 főt jelent. Ettől azt várjuk, hogy a megnövekedett visszatérítési adatokat látva ez majd elrettenti az irreguláris…..
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
MasterMason 2015.06.30 15:14:42
@zolij: Nem fajokról van szó. Hanem egyedekről, családokról.

De még egyszer mondom közöm nincs hozzá, hogy ki kivel akar élni.

Engem ez a része nem is érdekel.

Viszont az állam a politikusok és ezek az ideológusok akkor se csináljanak úgy, mintha ez emberi jogi kérdés volna, mert ez nem az. És ami a legfontosabb, eszükbe se jusson az, hogy olyan gyerekeknek akarják "természetesnek" feltüntetni a kihalást, és vele a homoszexualitást, akik még a szexuális felvilágosításra sem érettek.

Szóval nehogy eljussunk majd odáig, hogy toleranciára hivatkozva kezdi majd el egy állam ivartalanítani a gyermekeket, ilyen módon kiirtva még a családfájukat is.

Arról sem vagyok meggyőződve, hogy a ma élő homoszexuálisok többsége nem e ugyanazon ideológusok és a média által ivartalanítással elkövetett családfairtásának áldozatai...
MasterMason 2015.06.30 16:15:22
@aegithalos: Megengedem, de ha azt támogatod amit sok helyen már kitaláltak, hogy már kisgyermekeknél iskolában akarják toleranciára hivatkozva homoszexualitásról felvilágosítani, akkor a kezed lábad levágom a többivel együtt!
MasterMason 2015.06.30 16:22:10
@Locassen: Engem nem tudsz megijeszteni, feltehetőleg minden emberben benne van a homoszexuális hajlam, csak az emberek legalább 90%-nál alapból felülírja azaz ösztön, hogy fent kell maradnia.

Senki nem várja, hogy eltűnjön ez a jelenség, mert mindig lesznek, csak sok ideig a társadalom elvárta és rákényszerítette az emberekre, hogy a hagyományos életvitelt válasszák.

Ennek a társadalmi kényszernek volt köszönhető, hogy sokan fennmaradtak.

Ma meg azt hirdetik, hogy legyenek egyenlő jogok. Csakhogy pont, a melegházasság bevezetésével vonják meg sokaktól azt a jogot, ami a többi embernek jár. Hogy átörökítheti a génjeit.
A charlestoni templomban elkövetett mészárlás után mozgalom indult az Egyesült Államokban a polgárháborúban a déliek által használt konföderációs zászló eltüntetésére. A kampányról - amelyben politikusok, médiaszereplők mellett a legnagyobb áruházláncok is részt vesznek…..
MasterMason 2015.06.27 03:58:14
"Az a négereknek se tűnik fel, hogy az ő problémájuk forrása nem a 150 éve eltörölt rabszolgaság, hanem a saját "kultúrájuk". Vajon miért a Malcolm X street-ek a legveszélyesebb helyek az amerikai városokban? Miért lőnek agyon feketék feketéket és feketék fehéreket sokkal nagyobb számban, mint fehérek feketéket?"

Ez így szerintem azért nem fair. Mert mi is történt?! Volt egy nép amelynek megvolt ott afrikában a saját kultúrája és gyökerei, oké sok helyen tényleg csak verték a tamtam dobot meg körbetáncolták a tüzet, de az kultúra volt! (Leszámítva a tényleg kannibál törzseket.)

Az pedig, hogy a nyugati civilizáció annyival előrébb járt már az még nem jogosíthatta volna fel arra, hogy több mint 1500 évvel a Római birodalom bukása után Róma útját járja, rabszolgaságba vessen nála fejletlenebbeket kiragadva őket természetes élőhelyükről.

Mert milyen más "kultúrából táplálkozhatna" ma egy fekete amerikai hacsak nem abból, hogy ő volt a rabszolga?!

Fehérek tehetnek erről?! Dehogy! Csak azaz állam amelyik rabszolgaságba taszította őket, a fehér ember is volt rabszolga tömegesen. Elég csak Rómára gondolni. Róma is eljátszotta azt már egyszer anno amit az egyesült államok, gyűlölték is őket akkoriban elég csúnyán.

Szóval legyünk őszinték, nem tudhatjuk, hogy mi nem gyűlölnénk e legalább annyira azokat akik tényleg úgy bántak volna velünk ahogy velünk bántak ott. Mert nem csak rabszolgaságba vetették őket, hanem kitörölték a múltjukat és a kultúrájukat, teljesen elértéktelenítették számukra az életet, aki pedig nem tekint értékként az életre, annak az nem drága.

És még mielőtt félreértenél, eszem ágában nincs erre hivatkozva bárkit is felmenteni a barbárság alól, vagy bűnbakként kikiáltani ez miatt a fehér embereket ahogy sokan szeretnék, csak tényként közlöm, hogy ezeknek az embereknek gyakorlatilag kitörölték a valódi kultúráját és a gyökereiket.
Az ukrán háború árnyékában két érdekes nyilatkozatra bukkantunk: az egyikben Putyin közli (persze, Paks 2 kapcsán), hogy ha nem táncolunk úgy, ahogy neki tetszik, akkor nekünk nagyon rossz lesz; a másikban Hende Csaba honvédelmi miniszterünk, két luxusnyaralás és mellsimizés…..
A Charlie Hebdo szerkesztőségében történt mészárlás, a rendőrök meggyilkolása és a túszok kivégzése minden emberi mérce szerint aljas és elfogadhatatlan. Nincsen de. A düh hevében úgy döntetni, hogy feladjuk a nyugati típusú demokráciák meghatározó értékeit nem önvédelem, hanem önpusztítás.  ..
MasterMason 2015.01.14 14:24:15
@Kovacs Nocraft Jozsefne: De legyilkoltak a zsidó emberek 12 jobbikost a kuruc miatt vagy mert terjesztették avagy sem?

Igen, holokausztoztak, igen, náciztak. De nem gyilkoltak le 12 jobbikost...

És miközben vallási érzékenységre ugattok, közben a kurucon lévő mózest sátánként meg a zsidó vallást gúnyoló dologban már hirtelen szólás és sajtószabadságot véltek felfedezni.

Akkor most döntsétek már el, hogy mások vallásának gúnyolása szabadság vagy vallási érzékenység sértése e?

Igazából egy vadliberális és a jobbikosok meg a nagyon nemzeti érzelműek között nincs sok különbség, mind a kettő gerinctelen képmutató emberforma.
MasterMason 2015.01.14 14:27:25
@Le Orme 2: Tényujságirás mi? Hering József a tényújságíró aki 20 évig lakott izraelben és még az izraeli seregben is szolgált. Jó vicc.

Nem kérlek szépen, egy háború legfontosabb mozzanata az, hogy az ellenfelek milyen képet tudnak kialakítani egymásról. S mivel rólatok a saját ellenségetek alakíthatta ki a képet, így hát belőletek lettek a bűnös nácik, belőlük meg a "jogosan a fasizmus ellen védekezők."

Ő a ti "tényújságírótok":

kkbk.blog.hu/2009/12/25/hering_jozsef?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201312
MasterMason 2015.01.14 16:49:33
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Pedig a múltkor még lemajmozzátok a feketéket meg azzal vádoltátok őket a kurucon, hogy irtanák a fehéreket, de ilyenkor meg ki vagytok akadva, mert egy fekete a fehéreket irtó fekete terrorista mellett áll ki?!

Nem vagytok ti egy kicsit tudathasadásosak?
Míg a francia szocialisták legnagyobb gondja, hogy lehet-e együtt tüntetni Marine Le Pennel, mi úgy gondoljuk, hogy a legnagyobb probléma az, hogy sem a francia társadalom, sem a francia politikai elit, sem pedig a francia államigazgatás nincsen felkészülve arra, hogy a terrorizmus és az…..
MasterMason 2015.01.09 16:24:45
Látva a Párizsban történteket csak egyetlen módon nem sértjük meg az áldozatok és leendő áldozatok emlékét, ha végre kimondjuk az igazságot. Ez az iszlám. Semmi mást nem csináltak ezek a barbárok mint követték a könyvben leírtakat. Nem pusztán szélsőségesnek kikiáltott imámok parancsait teljesítik ezek a terroristák hanem a könyv és az iszlám gyilkosságokra felbujtó utasításait követik, amely halálos ítéleteket mond bárki felett aki a Hitlert is megszégyenítő Mohamednek csúfolt náci vallási vezér tanításaival ellenkezni mer. Nem attól szélsőségesek a terroristáknak kikiáltott imámok sem mert saját maguk tesznek hozzá bármit ahhoz az íráshoz, pusztán csak megkövetelik azt ami abban van, a vallási törvények által kihirdetett gyilkosságokat.

Mindeközben a politikailag korrektnek látszani akaró újságírógyilkosok miatt mindig újabb és újabb halálos áldozatok lesznek majd, mert náci vallási eszméket támogatnak, altatják a társadalmat miközben az igazi nácizmus vallási köntösben terjed.

A valóság sajnos az, hogy csak annyi a különbség Hitler fajelmélete és egy monoteista vallás között, hogy a vallás nem származás hanem hit alapján válogatva gyilkolta és gyilkolja mai napig az embereket kívánja őket a pokolnak csúfolt koncentrációs táborba.

Minden monoteista vallás a Hitlernél is már látott alapokra építkezik és teremt gyilkosokat a világban, a vezér védelmére és szolgálatára gyermekkortól kiképzett embereket arra tanítják, hogy a prófétának csúfolt náci vezér akaratát közvetítsék és aki ellentmond azt meg kell ölni. Persze ilyenkor aztán a Mózes-Jézus vagy éppen a Mohamed-Jugend tagjai mindig szeretetről papolnak nem beszélvén arról, mit kívánnak azoknak akik elutasítják a vallási tanokat. Mert azoknak bizony mindig pokolban a helyük, ahol örökké tartó szenvedés várjon rájuk, azt érdemlik a náci vallási vezérek és náci tanítványaik szerint! Hitler is pont így csinálta, csak azokat küldte koncentrációs táborba (pokolba) akik ellenkeztek, a többiek meg rendről a vezérből sugárzó szeretetről regéltek. De ahogy láthatjuk is a világban, az iszlám nácik is pont olyan hatás alá kerülnek mire megnőnek mint a Hitler-Jugend tagjai anno, akiket szintén nem véletlen gyermekkorban kezdtek a vezér szolgálatára képezni. Ugyanaz az iszlám is akárcsak a többi vallás mint a náci rendszernek megegyeznek a céljai, már gyermekkorban a lehető legfiatalabban a náci vallási vezér szolgálatára felesketni.

Beleverni a gyerekekbe, hogy a vezér az "isten" és meg kell halnotok érte és elmebeteg ideológiájáért.

A vallás önmaga a terror, terrorral kezd pokollal halálunk után örökké tartó szenvedéssel fenyegetve ha elutasítod és a történelem a bizonyíték arra, hogy bármeddig hajlandóak elmenni a lelki terroron túl is. Beteg náci eszméket támogató újságírók gyilkoltak Párizsban azzal, hogy náci eszméket valló kőkorszaki ősembereket engednek rá demokráciákban a jelenben, a 21. században élő emberekre. Ti újságírók vagytok ezeknek a barbár gyilkosoknak a cinkosai és már túl sok áldozat szárad a lelketeken az miatt, hogy középkori a nácival megegyező vallási eszméket támogattok.

Ti polkorrekt újságírók vagytok a fasizmus felemelkedésének élharcosai és csak idő kérdése, hogy azon bűnötök, hogy nyíltan fasiszta eszméket támogattok demokráciákban vallási köntösbe bújtatva, másféle fasizmust szüljön újra.

UI: A képmutató polkorrektnek látszani akaró wannabe jogvédők és újságírók akik múlt héten még azon melegek jogaiért voltak úgy oda, akik felett amúgy minden monoteista vallás kapásból halálos ítéletet mond, ilyenkor hirtelen már nem tudják melyik ujjukba harapjanak és a szeretet és békesség mintájaként szeretnék prezentálni a melegek és másként gondolkodókat azonnali kivégzésre meg örökké tartó szenvedésre is kárhoztató vallásokat... Döntsd már el kedves wannabe jogvédő, hogy most a melegek jogaiért és vagy a melegek felett halálos ítéletet mondó írásokért állnál ki inkább?! Mert az nem fog sokáig menni, hogy egyik héten még a melegek jogaiért állnátok ki, aztán a másik héten a melegeket halálra ítélő írás mellett ágáltok, hogy azok amúgy mennyire szelídek meg békések. Ti hetente másként köptök fel az égre majd álltok alá.

Agyrém azaz elvtelen tudathasadásos újságíró brigád amelyik évek óta vergődik saját mocskában.

narancshirado.blog.hu/2015/01/09/az_iszlam_is_nacizmus_a_vallas_pedig_onmaga_a_terror
MasterMason 2015.01.09 18:43:25
@Amok: Nem fér össze a demokráciával még az a vallás, és az első jelnél kellene kiutasítani az országból bárkit, aki a demokrácia és emberi jogok alapjai felé helyez bármiféle vallási tant.

Nem volna szabad megengedni, hogy a középkori vallási törvényeket emeljék a demokratikus jogok fölé.

Nincs szabad vallásgyakorlás. Addig van szabad vallásgyakorlás amíg jogba nem ütközik, és amíg betartja a törvényeket. Onnantól megáll, kiutasít és többé be nem enged.
MasterMason 2015.01.10 13:44:40
@inebhedj - szerintem:

A te haverodnak fogalma sincs arról, hogy a szatira mint műfaj az nem részegség hanem müvészet, nem tetszik, akkor szépen megfogod becsomagolsz és hazamész a többi barlanglakóval együtt.

Te sem gondolhatod komolyan, hogy majd nekünk itt Európában kellene beilleszkedni a muszlimok közé és nem pedig fordítva?! Szépen nézünk már ki.

Akinek nem tetszik már indulhat is haza a porfészekbe ahonnan jött!
Nekem az a gyanúm, hogy az orosz - amerikai geopolitikai konfliktusába Magyarországot, vagy leginkább a magyar kormányt, ilyen brutális módon a baloldal hathatós támogatásával keverték bele.Lehet, hogy Amerika, a baloldal "kérésére" készített elő egy olyan akciót, mellyel ha…..
MasterMason 2014.11.12 14:28:41
@kop15:

Minden bankár álma 76-96 forintot keresni úgy egy frankváltáson, hogy a frankonkénti 40-50%-os haszon mellett még kamatot is kérhet majd érte.

Álomüzlet! Nekik... Ez politikai öngyilkosság volt. Ebbe bele fog bukni a kormány.

És nem fogja érdekelni az embereket ahogy engem sem érdekel sem a CIA, sem amerika, sem a liberálisok sem semmi más. Milliós anyagi érdekké válik a fidesz gerincét képező devizahiteles szavazok számára a fidesz bukása, és ha végigviszik ezt ebben a formában, akkor nem csak érdekük lesz a bukás hanem el is fogják törölni a fideszt az utcán.

Remélem senki nem gondolja azt komolyan, hogy 40%-os extra tőketartozás emeléssel megajándékozza a kormány a bankárokat, és nekem vagy bármelyik másik devizahitelesnek le kéne ezt nyelni?

Magyar vagyok nem majom!
MasterMason 2014.11.12 16:17:33
@kop15: Oké, csak gondoltam előre szolok, hogy azt felejtse el a kormány már most, hogy a bankárok érdekei szerint forintosít, és hogy mi ki fogunk még azok után állni mellette ahelyett, hogy az MSZP és az SZDSZ után küldenénk őket.

Ha ezen az árfolyamon akarnak forintosítani akkor kár is volna CIA vagy egyéb dologgal kábítani minket, a több milliós azonnali veszteség azért már van annyira húzós, hogy eszünk ágában ne legyen hatalomba tartani a fideszt csak azért, hogy a bankárokat extra profithoz juttassa.

Szóval két lehetőség van, vagy visszavonják ezt azonnal vagy kénytelenek leszünk kikötni egy ellenzék által szervezett kormánybuktató rendezvényen, még akkor is ha nagyon nehezemre fog esni végighallgatni őket, de mégis sokkal könnyebb lesz mint véglegesen benyelni a rögzített frank árfolyamát.
  Elmeséljem a trükköt, amivel a Fidesz behúzott rengeteg kistelepülést az őszi önkormányzati választáson? A kormány nem olyan rég hozott egy határozatot, hogy az 1500 fő alatti települések polgármesterei a 2014-es önkormányzati választások után kb egy közmunkás bérét…..
Tegnap megjelent a kormány döntése a lakossági devizahitelek forintosításáról. Korábban már tudni lehetett, hogy a jegybank a bankok rendelkezésére bocsátja a szükséges euró összeget, ami a 9-10 milliárd eurót is elérheti. Gyorsan fussuk át, hogy jó ötlet-e a forintosítás.…..
MasterMason 2014.11.12 03:23:16
Együtt-Pm: "Ez közpénz, nem a jegybanké! Fizessék be a kincstárba, és fordítsák az államadósság csökkentésére!"

Már hogy lenne ez közpénz, és miért is volna jó az együtt-nek, ha az emberek a 180 forinton felvett hiteleiket 256 forinton forintosítják? Miért is kéne milliókat veszteni a devizásoknak, hogy a politikusok az általuk elbaltázott 20 év alatt felhalmozott államadósságait fizethessék ki belőle?! Mégis milyen alapon? Valójában azt mondja az együtt, hogy azzal nincs baj ha berúgják az árokba a hiteleseket, a baj azzal van ha nem a politikai elit 20 év alatt felhalmozott adósságait rendeznék a kisemmizett emberek pénzéből...

Gyakorlatilag a kormány a "forintosítással" 20 évre előre az adós számára legrosszabb időben rögzíti a svájci frank árfolyamát, amely által az alap tőketartozása 40%-al magasabb lesz minden hitel-károsult számára. Ez nem forintosítás hanem a bankok által elkövetett deviza bűncselekmények folytatása, amelynek egyetlen haszonélvezői a bankok és bankárok lesznek akik ennek a 256 forinton fixált árfolyamnak köszönhetően kapásból 40%-os extra tőketartozást realizálhatnak az adósok kárára, ezáltal a 40%-al emelt tőketartozás után szedhetnek majd kamatot a teljes futamidő alatt. Bárki aki deviza hitelt vett fel még az ingadozó árfolyammal is sokkal jobban járhat mintha a történelmi csúcson járó svájci frank árfolyamán forintosítanák a tartozását.

És az együtt politikusainak mégis milyen alapon volna joga forintosításra köteleztetni jogszerűtlenül az embereket? Miben is különböznek akkor a fidesztől?! Már azon veszekednek, hogy mire költsék a jogtalan bevételt, amit családok százezreinek kisemmizésével szereznének meg!

Hazudik az együtt pm is emberek!
Publius A döntés ideje 2014.08.31 12:24:26
2014. augusztus 19-én az Iszlám Állam nyilvánosságra hozta James Foley újságíró brutális meggyilkolásáról készült videót. A szír-török határ környékén, 2012-ben eltűnt fotósnak halála előtt meg kellett tagadnia a hazáját és értékeit. Tíz nappal később Barack Obama…..
MasterMason 2014.08.31 20:27:42
Megint elszaladtatok a valóság mellett...

Ugye az iszlám állam nevű szervezetről gyakorlatilag köztudott, hogy amerikai fegyvereik vannak, amerikai autókkal. Ezeket az embereket a CIA fegyverezte fel Szíriában és folyamatosan szállítja számukra a különböző hadianyagokat, ahogy anno egyébként Bin Ladent is a CIA fegyverezte fel, akkor még Afganisztánban a ruszkik elleni harc jegyében.

Gyakorlatilag mindenki tudhatta már jó előre, hogy a Bin Laden nevű bábú után ezeknek a nyugati nagyon liberális demokratáknak szükségük lesz valamire-valakire, egy olyan ellenségképre amire és akire hivatkozva az alapvető emberi jogokat korlátozó alkotmányellenes törvényeket továbbra is fenntarthatják. Szóval az iszlám állam nevű szervezet amerikai fegyverekkel követte és követi el majd eztán is a rémtetteit, az amerikai alkotmányt és törvényeket két lábban tipró liberális kormányzat legnagyobb örömére.

Ennek köszönhetően vonhatták meg minden amerikaitól az alapvető emberi jogokat, erre hivatkozva nézhetnek be az NSA nevű az egykori KGB-t is megszégyenítő titkosszolgái az állampolgárok magánéletébe.

Ez az egyik része a dolognak, a másik pedig Putyinnal kapcsolatos. Na most nyilván, először talán ki kéne vonulni Afganisztánból, mielőtt bárki magyar részről megszállásról meg agresszióról szeretne papolni, és nem szeretné, hogy a képmutatástól a pofájáról lesüljön a bőr. A másik dolog pedig az, hogy az igen szerencsétlen helyzet valódi felelőssége nem a Putyin lokális, hanem a NATO globális katona politikájáé.