Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MorzsaCsilla

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zitus blog fra Norge Fake poszt 2009.03.23 21:33:00
Műsorajánló Holnap csak itt, csak most, csak Nektek, csak Magamról...tabuk nélkülKészüljetek jön a várva várt igazság..... ..
Nos hát nagyon sajnálom, hogy ennyi idő kimaradt életem szappanoperájának nyomon követéséből, de kissé elfoglalt voltam mostanában, de most olyan postot kaptok, hogy megemlegetitek…:P Az első, ami kimaradt az a magyar vacsi, amit néhány norvégnak rendeztünk. Ott volt Anne…..
MorzsaCsilla 2009.03.17 22:35:41
@Joe McGyver:
amikor kicsi voltam, azt hittem, hogy az vmi madárszármazék...már nem feltétlenül h madárból van, hanem h madár teje v mittomén...kiskorában olyan bájosan naivak tudunk lenni...sok esetben később is, csak kevésbé bájosan : ))
boldog márc. 17-t!
Bizony-bizony szerda óta nem nagyon írtam, de helyette rengeteg írnivaló történt velem. Például kezdjük a csütörtökkel, amikor elmentünk a norvég csodák palotájába, ahol nagyon jót játszottunk. De azt hiszem beszélnek a képek helyettem is, ezen például Lacival tengerésznek…..
Hát sziasztok! A sorozatos összetűzéseimről a nettel most csak annyit írok, hogy igazán újra fogom rakni a gépet… Mindenesetre eltelt újabb két nap, köszönöm a lelkes kommentezést!Azóta csütörtökön megejtettük az első óránkat a héten (tanulunk ám mi itt kinn!),…..
Pusszantás mindenki!Na ahogy reggel írtam, itt Bergenben leesett az első havunk:) Úgyhogy ma is született néhány szép kép, ezért Orsi által közvetített közönségjavaslatra ma is egy képes összefoglaló lesz, ha KÉPES leszek rá, haha. Remélem ezt tegnapelőtt nem sütöttem el.…..
Zitus blog fra Norge Fitness-videó 2009.01.14 08:47:00
Na hát god dag mindenkinek! Épp itt ülünk Macival és Ferivel (from Szeged, Flóra már előre átadtam az üdvözleted) és megérkezésünkre iszunk (milyen egyedi eset) aztán lemegyünk mindjárt a Klub Fantoftba, ilyen kolis klub, Laura ott dolgozik, éljen a protekció:P (Na nem mintha…..