Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Icepick77

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Brit Carwow nemrég összeállított egy szép listát az általuk ikonikusnak vélt, nemzeti mezbe öltöztetett autókról. Elnézve a nagy felhajtást, meglep hogy más még nem próbálkozott... A koncepció amúgy egyszerű: nemzeti mez, jeles focisták, és az országra jellemző márkák ikonikus modelljei nemzeti…..
Icepick77 2016.06.18 17:40:21
Kár, hogy a Dacia-t licenc alapján (Renault) gyártották a románok (hu.wikipedia.org/wiki/Dacia_(aut%C3%B3t%C3%ADpus) ).... Ergo nem a sajátjuk, ugyanúgy, ahogy nekünk sem a Suzuki és a többi, hazánkban összerakott autó. Mert nem mindegy, hogy saját kútfőből tervezünk és gyártunk, saját gyárban vagy licenc alapján gyártunk/rakunk össze más cégek által épített, létrehozott gyárakban autókat vagy egyebeket.
Power Couples címmel új műsort indítana az RTL, írja a Bors mai száma, hozzátéve, hogy ez a világ egyik legsikeresebb vetélkedője, majd megjegyzik, hogy a formátuma (párok küzdenek egymás ellen), tulajdonképpen ugyanaz, mint a TV2 Drágém, add az életed! című műsoráé, és hát milyen fura, hogy az RTL…..
Stingray 5 Brutál Pickup 2016.05.17 11:59:31
#1 Dodge Megaram Ez az amerikai dízel vadállat méltán kezdi meg a listánkat. Az amerikai tuning cég által megalkotott vasra egy szó van: "Bad-Ass". Vagy magyarul talán úgy fogalmazhatnánk meg leginkább hogy "Vadállat". A Megaramnak nemrégiben megszületett a kistestvére is a Mini Megaram. #2…..
Icepick77 2016.05.19 16:35:09
@Nbl: Én is Firefoxot használok, nálam minden rendben. Talán frissítsd a böngészőt.... Amúgy a verdák egész jók, különösképp a Megaram és az F650-es. Brutálisak.
VVÉNBFarm Anikó és CelebvagyokKonyhafőnökFarm Zé azt ígérte, vidéki életet kapunk és melós hétköznapokat, ganajjal és izgalommal. Ezek közül A Farm, az RTL Nagy Tavaszi Reality műsora, amit úgy harangoztak be, hogy nem is olyan, mint a Való Világ, félórányi unalommal és egy asztalon táncolós,…..
Elég kemény állítás József állítása, de a helyzete is kemény. Reméljük a Telenor megnyilvánul az ügyben. Sziasztok, Az alábbi eset történik éppen velem: A fejlemények fényében véleményem szerint a Telenor szándékos átveréses megoldást használ új kisvállalati…..
A számhordozás általában nem egyszerű, de ebből a posztból legalább az kiderül, hogy hogy kell ezt jól csinálni. A titok, a hóközi zárás kérése. A másik titok, amit nekem súgtak: az új szerződést érdemes bevinni adategyeztetésre a régi szolgáltatóhoz, hogy aztán ne…..
Rutinos homáros nem lepődik meg. A Felárazom-Leakciózom ősi ügyeskedő módszer a kereskedelemben. De azért mégis, hogy van ez elképzelve egy ekkora cégnél? A képek magukért beszélnek. Black friday. Tesco. Amúgy csak ruhából van kedvezmény... A felárazott…..
Jól nézhetett ki a kék velúrcipő a vajszínű gatyával, kár, hogy csak egy estére volt hitelesítve az összeállítás. Szerencsére Péter nem hagyta annyiban a dolgot. Tessék példát venni róla. Tisztelt Szerkesztőség! 2015. őszén vettem egy kék, velúr cipőt a Deichmannba…..
Icepick77 2015.11.25 13:24:42
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Ünnepélyes harmadik posztomban a budapesti kötöttpályás közlekedés fejlesztési lehetőségeit nézzük meg. Noha Budapestnek nagyon sűrű, és jó eljutást biztosító vonalhálózata van, a…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
Sosem taxiztam, autót meg leginkább a panorámatető megléte vagy szín alapján tudnék választani, de azt még én is látom, hogy a Citroen honlapjának "Ajánlatok taxisoknak" menüjében ott van a C-Elysee. Hogy aztán ez pont nem annyira alkalmas arra, hogy az ember egész nap benne…..
Azannya, ilyen kis semmi sztoriban ennyi nem oké részletet! Miért nem fest a hajfesték? Miért nincs magyar nyelvű használati utasítás  a dobozban? Hol a vásárlást igazoló blokk? Miért nem kérte el a vevő, ha nem adtak? Miért beszélnek lekezelően a vevővel, pláne, ha…..
Lassan egy hónapja tart a Déli pályaudvar felé vezető alagút rossz állapota miatt a mizéria, legújabb fejleményként pénteken majdnem bejelentettek valamit, aztán mégse. Az utasok meg szívják a fogukat. És az egészet. Tisztelt Cím! Szeretném publikussá tenni a MÁV-START…..
Icepick77 2015.02.23 10:05:34
@atpijkamo: Ebben igazad van. Az a baj, hogy Mo-n nem a józan ész diktál.
Icepick77 2015.02.23 10:06:40
@joska61: Na, igen. Egyébként a MÁV-nak csak 5 ellensége van. A négy évszak és az utasok!
Icepick77 2015.02.23 10:42:37
@ColT: Hát, (tudom "Hát"-tal nem kezdünk mondatot, ezért is fordultam a monitor felé) tervek, azok vannak, csak amíg ilyen mutyi-hegyek vannak, nem lesz vagy csak nagyon lassan lesz valami.
Ma Magyarországon vonattal csak az utazik, akinek nem sürgős, sok pénze van és nem bánja, ha hol meleg van, hol hideg, hol valami más csalafinta trükkel áll elő az állami vasúttársaság. Pedig milyen jó az elsuhanó tájba belebámulni és a semmin vagy a mindenen mélázni,…..
Icepick77 2014.07.29 14:02:05
@agresszív kismalac: Igen, számolj utána:
51-52-53-54-55-56. ;)
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
Naiv TB-gondozott 7 perccel zárás előtt érkezett tüdőszűrésre az Amerikai útra, ahol kiderült, hogy egy forintot nem tudnak visszaadni semmiből. Amire szerzett aprót, kiderült, hogy már lejárt a munkaidejük. Hosszas küzdelem árán rábeszélte őket a vizsgálatra, de hiába…..
Icepick77 2013.09.26 11:05:03
@zsiráfffff: Na arra lennék én kiváncsi. Főleg, ha a főnököd lenyeli a túlórapénzt. Kivéve, ha a magad főnöke vagy....
Norbi a csepeli Tescóban lőtte ezeket a szupergazdaságos fánkokat: Ezúttal küldöm szeretettel a csepeli Tesco lekváros buktáját (szept 24. esti vásárlás). Gondolom kellett a péknek a lekvár. ..
Icepick77 2013.09.25 12:55:06
Naiv ügyfél 96 ezer forintos előleget bukott be a fonyódi Balaton Hotelben. Állítólag azért adták ki a szobájukat másnak, mert nem jelezték az előleg megfizetése után, hogy mennének. WTF? Kérem jelentkezzenek a Fonyódi Rendőrkapitányságon azok, akik a fonyódi Balaton…..
Icepick77 2013.08.09 12:59:14
@vuvuzela importőr: Mondjuk, májusban kifizeti (a barom) a 96 gurigát, közben szarik az egészre, mondván a hotel visszaigazolta a foglalást, ezalatt a hotel (sunyi módon, a parasztot nem értesítve) árat emel és amikor megérkeznek a hotelba, hogy elfoglalják a szobát, a tulaj nem engedi be őket, mondván drágulás volt és fizessenek többet amire a szerencsétlen nem hajlandó, ezáltal elhajtják őket, mint a megzatvizet.
Icepick77 2013.08.09 13:05:28
@hagyma: Nem tudom, de egész jó kis történet nem? :)
Icepick77 2013.08.09 13:25:34
@vuvuzela importőr: Jólvan na. Csak próbáltam teóriákat felállítani... Mert ugye messziről jött ember azt mond/ír, amit akar és amúgy ilyen a magyar mentalitás. :)
A tegnapi joghurtügyi bejegyzésre érkezett a Danone reakciója. Szerintük a vásárlók pontos tájékoztatása érdekében került rá a felirat: Érdeklődéssel olvastuk az Activiával foglalkozó írását. Ahogyan a bejegyzésében Ön azt pontosan említette, az új Activia Stevia…..
Icepick77 2013.08.09 12:23:00
@atpijkamo: Oké! A talált gyereket meg leadjuk az infópultnál és visszakérjük az árát. :)
Icepick77 2013.08.09 12:27:10
@atörökk: Az infópultnál megtalálod, talált gyerekkel együtt. :)
Icepick77 2013.08.09 12:28:46
@atörökk: Viszont 30% kezelési költséget felszámítanak. :)
Attila izgatottan várja az új integrált ügyfélkapcsolati és számlázási rendszer bevezetését a Telekomnál. Már csak az a kérdés, hogy az üzemeltető személyzetet is frissítik egyúttal? 70 éves ismerősénél Kaposváron kábelnetről analógra váltottak, amitől alapból nem…..
Icepick77 2013.04.10 14:39:28
Icepick77 2013.04.10 15:16:08
@hawkeye: Ez hogy sikerült? Mert a poszter egy nyomorult modemet nem tudott velük kicseréltetni... És, hát a felmodás azért egy kicsivel "nagyobb" feladat. Legalábbis a T-nél.
A nagybetétek lefoglalása egy dolog, a kamatcsökkenés egy másik kellemetlen tényező, de az tuti, hogy a bankokat nem a filléres netes kifizetésekre találták ki. Naiv ügyfél szomorúan értesült róla, hogy 1000 forintos vásárlása 1000 forint postaköltség után még 2500 forint…..
Izomból kiadták naiv hirdető 340 forintos tartozását behajtásra, úgyhogy a következő 300 ezer forint jutalékot már nem a Vaterán fogja elkölteni: Csatoltam küldöm a vatera pénzbehajtójának levelét. Sok kommentárt gondolom felesleges hozzá fűzni. Annyit azért elmondanék,…..
Állásfoglalást küldött a 2013. április 8-i „A Rossmann kártyás fizetésnél is kerekít” című bejegyzést illetően a vállalat: A Rossmann Magyarország Kft. a bankkártyás fizetéseknél is alkalmazza a kerekítés szabályait, amelyre a 2008. évi III. törvény 3. §…..