Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judy88

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeletben már hallom, hogy az Alkonyat széria rajongói az előzetes előtt teljesen lázba jönnek, a végén pedig beállítják az lakás össze óráját, hogy pont aznap csörögjön mikor a film a mozikba kerül.  A megasikernek örvendő franchise harmadik részében Bella még…..
Várok várok, mikor hívnak a szállodától és milyen lesz egyáltalán a telefonos interjú... Nagyon kivi vagyok rá, mert a nyelvtudásom nem a legbiztosabb alapokon nyugszik, mivel 5 hónapja csak, hogy elkezdtem angolozni, de azért már sok mindent megértek. :) Egyre jobban kezdem érteni…..
Filmdroid Fehér tenyér 2010.01.27 07:30:00
Nem hiszem, hogy bármi hitelesebb lehetne egy valóban megélt történetnél. Hajdu Szabolcs filmje egy tornászról szól, s jócskán merít valós eseményekből. Ugyan nem  lehet mindenki sportoló, a történet mégis úgy szól, hogy a magunkénak tudhatjuk. Hőse a gyerek, aki nem…..
Filmdroid Túl a Titanicon 2010.01.26 11:23:00
1997-ben és 1998-ban a Titanic bámulatos eredményeket produkált, több hónapig vezette a box office listákat, végül Észak Amerikában 600,8 millió dollárnál távozott a mozikból, az összbevétele pedig meghaladta a 1,84 milliárd dollárt. Ezt azóta egyetlen film sem volt képes…..
Agatha Christie : Tíz kicsi néger   Évekkel ezelőtt el akartam olvasni életem első krimijét, és természetesen Agatha Christie-t választottam. a könyvtárban megkerestem a könyveit, csak pár volt bent, így kiválasztottam a legszimpatikusabbat, azt hiszem, a címe…..
Gabriel García Márquez: Száz év magány  Évek óta hallom, hogy a Száz év magány milyen fantasztikus könyv, és nem szabad kihagyni. Olvastam Márqueztől az Egy előre bejelentett gyilkosság krónikáját, és a Bánatos kurváim emlékezetét. Előző izgalmas volt, és…..
Nagy bátran publikálom Márquez Bánatos kurváim emlékezete című könyvéről szóló elemzésemet, és kritikámat. Gondolom, sokan olvasták a könyvet, vagy ha nem, akkor olvassák el! Érdemes.       Gabriel García Márquez 1928. március 6-án született. Teljes…..