Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vojtech

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történetek a múltból, Fuser-gate és egy kis BMW. Valamint a vásárolt érettségik. Az Égéstér 120. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vojtech 2014.02.04 08:48:29
@tsc666: Volt szerencsém egy rövid kört menni egy ilyen Civic-kel, nagyon szuper autó, teljesen lenyűgözött. A motor is biztos golyóálló, soha nem fog elromlani, finoman jár, stb. De egy biztos: nem érződik még 120 lóerősnek sem.
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
Omnibusz Új buszok Budapestnek 2013.12.05 06:58:53
Két olyan ajánlattételi felhívás jelent meg a minap, ami a budapesti gumikerekes járművek cseréjét gyorsítja. A BKV 15+60 darab új autóbuszra, míg a BKK 24+84 darab új trolibusz beszerzésére vár ajánlatokat. Lássuk az esélyes gyártókat! BKV autóbusz beszerzés   A…..
Óriási meglepetésre nem német gyártó nyerte a berlini közlekedési vállalat (BVG) csuklósbusz tenderét! Ezzel sokadszorra cáfoljuk azt a hazai tévhitet, hogy a németeknél mindig német gyártó nyeri a busztendereket. Persze Berlinben korábban is nyert már külföldi gyártó…..
Ha tokiói szalon, akkor Daihatsu-stand, ezt lassan illik megjegyezni. A legérdekesebb megoldások általában ennél a márkánál vannak, a standjuk kihagyhatatlan. Talán érthető, hogy miután kétszer lezavartak a Toyota-standról, mert még/már/akkor épp nem lehetett fotózni, inkább…..
vojtech 2013.11.26 13:31:07
Ebéd után összefutottunk Bandival a szalonon, megbeszéltük, hova és mikor megyünk majd este mászkálni, jót vacsorázni, de valahol ennek a traccsnak a közepén úgy bukott ki belőlünk szinte egyszerre, hogy – „te láttad azt a standot a Yamaha mellett?" – mintha megpillantottuk…..
Legendás alakok tűnnek fel - valószínűleg először - a Totalcar tévéműsorában. PWR Ákos, Hosszú és Bodza, a műszaki vizsla is. Mindemellett remek srácok - kicsik és nagyok -, valamint a világ talán legszínesebb csapatósautó-felhozatala kicsi olasztól nagy amerikai V8-ig. És a…..
Belsőség Nem kell a pénz? 2013.11.13 17:32:34
A becsületesnepper, és a német nepperkolléga is azt mondta: a Cougarnak kell egy fényezés. Több német is elvitte volna, lelkesnek tűntek, elismerően nyilatkoztak a műszaki tartalomról, de a fényezés, az gátat vetett az üzletnek. Egy német nem is kezd el a fényezés miatt alkudozni,…..
vojtech 2013.11.13 23:39:04
@rolls: Ez a galéria nagyon ott van! Jó volt nézegetni!
A végeredmény az, ami megjelenik a képernyőn és a neten, de természetesen rengeteg minden kimarad- és elmarad a hosszú folyamat során. Rézmányi Balázs készített is egy werkfilmet legutóbbi nagy, SUV-összehasonlítónkról. Fogyasszák egészséggel! ..
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
Az autó, ami kísértésbe visz. Lopnék, csalnék, talán ölnék is érte. Fejben biztosan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
"Ennyi volt a TCTV idei 10 epizódja. A jelek szerint leszünk jövőre is, sőt, állítólag talán olyan idősávban, amikor ébren is vagytok. Én szerettem a közös, klubhangulatú virrasztásainkat, de ha nappal kell dolgozni, azt is elviselem valahogy. Ha addig nem találkoznánk,…..
A márkaszervizben visszahőköltek a bedöglött motorú, cserébe vészesen vijjogó és a tetejét fenyegetően nyitogató, beteg Astra kabrió láttán. Hozzám került. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ünnepnapi adásunk alkalmával csupa-csupa kellemes és tanulságos dologról beszélgettünk. Hogy milyen valójában egy autószalon az újságíró szemével és hogy ki törte össze magát a Totalcar Pályanapon? Mindent megtudhat.Az Égéstér 7. részének kommentposztja...
Papp Tibi lemeze elakad a prémiumbarázdában az új Opel Zafirában, ami kiviszi a két kilót bő 30 rekesszel. Videoblog: Karotta egy kiskamerával elkószál a világ egyik legérdekesebb helyére, ahol semmi érdekeset nem szabad levideózni. Igen, itt készül minden McLaren versenyautó, és…..
Belsőség A magyar Formula-csapat 2011.01.05 15:00:00
Irgalmatlanul bánom és szégyellem, hogy a tavalyi év folyamán (rajtam kívülálló okok miatt) nem sikerült leszerveznem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem versenycsapatával egy videós riportot. Dávid, a csapatkapitány hozott képbe, szépen bele is ástam magam. Aztán…..
Igen, újra itt van a Mester. A hihetetlen harapásáról és szívósságáról ismert vadállat, amelyik tavaly ilyenkor úgy söpört végig a hazai interneten, mint megvadult gnúcsorda a szavannán. Nyomában füstölgő blog.hu szerverek, billentyűzetet püfölő idegroncsok és eufóriában…..