Regisztráció Blogot indítok
Adatok
old-rider

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mitől jó egy épített motor? A drága alkatrészektől? Nem. A sok-sok köbcentitől? Nem. A számtalan munkaórától? Majdnem, de láttunk már kevés melóból csodás vasat és rengeteg időráfordítással készült gusztustalanságot is. Tatár Sándor gépe az ötlettől és a stílustól…..
Jeremy Clarkson a Top Gear újságírója ismert sarkos véleménynyilvánításairól és arról, hogy nem igazán kedveli a motorokat. Ezt nem is tagadhatná le az alábbi videó elkészítése óta: kis bizonytalankodás után inkább felrobbantja a vashengeres Harley Sportstert – meglepő,…..
Világ körüli útra indult, de csak Bangkokig jutott. Win Düsseldorf 1954-ben a világ legbumfordibb robogójával, a Maico Maicomobillal vágott neki, de édesanyja súlyos betegsége miatt visszafordult. Amit tudott, lefotózott, több kamera is volt vele: a negatívok és diák a hollandiai…..
Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem…..
Úgy látszik, 2009 a visszahívások éve: a Ducati, a Honda, a BMW, a Can-Am és a Harley-Davidson után a Royal Enfield is a műhelyekbe várja motorjainak tulajdonosait. Nincs szó több ezres számról, mindössze 196 gépet érint a váltóhiba, amely szélsőséges esetben a hátsó kerék…..
old-rider 2009.06.29 19:38:01
Psziho: Finom az a wankel:D
Lehet ezt is szeretnéd:

www.mommo.hu/kep/popup/407281/9630df50ae

Vizet Prédikál: a Cikkíró ezt gondolom azok kedvéért jegyezte meg- akik még vettek ez előző- nálunk is forgalmazott szériából- így érthető a "közérdekűsége"- ha nem jegyzi meg- talán pánik tör ki.
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Egyszer csak beszoptam én is. Világ életemben fostam, hogy egyszer majd félretankolok, ezért nem is hagyom pl., hogy benzinkutas tankoljon az autómba, a tesztautóba, a motoromba, a tesztmotorba – bármibe. Minden tankolásnál végigmantrázom, hogy benzin, dízel, megnézem a feliratot…..
old-rider 2009.05.20 23:33:21
@audigarage: csak hogy védelmembe vegyem Robit (igaz, szerintem nincs rászorulva)- nem azért osztja meg ezeket a történeteket velünk, mert arra kiváncsi, hogy a hím nemiszerv melyik oldala.
mint ahogy a legtöbb, ember megosztjuk a másikkal a ballépéseinket, peches sztoriainkat, így tette ö is.
ezekben akkommentekben az a legrosszabb hogy arc nélkül tudunk másokat meg (le-) szólni.

Egyébként Robi, jó a masina? Volt egy 1200-es FJ-m és nagyon szerettem a motorját... te hogy vagy vele?