Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dylann

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem emlékszem, mikor volt olyan utoljára, hogy barátaim egymásra traktálnak egy sorozatot a Facebookon. A kevésbé ismert, lopakodó sorozatoknak van hagyománya (rád nézek, Breaking Bad), meg vannak olyanok is, amikre évekkel később találnak rá emberek (most pedig rád, Firefly), de hogy…..
Amikor a Sony bejelentette, hogy a Netflix és az Amazon példáját követve a PlayStation felületét kihasználva saját sorozat fejlesztésébe kezd, méghozzá rögtön a Powers-adaptációjával, akkor kifejezetten szkeptikus voltam. Rögtön szuperhősös témával kezdeni egy hónappal a…..
Tamás egy nem szokványos IC-úton vehetett részt, amiről levelet is küldött nekünk. Az még hagyján, hogy az IC-je sokat késett, de Püspökladányban felszállt egy részeg is, aki miután végigdülöngélt az utasok között, fenéken csapta a beküldőnket. Ez akár még vicces is…..
Azt felnőttként mindenki látja, hogy az ázsiaiak másképpen viselkednek. Még a legapróbb momentumokban is teljesen más a hozzáállásuk, mint a nyugati embernek. Mi hajlamosak vagyunk elítélni más kultúrákat csak azért, mert ők mások. Nekünk idegen, nekik természetes. És ez már…..
Dylann 2011.06.28 02:54:33
Kedves blogiro!

Hat igen erdekes olvasmany volt ez a poszt.
Mint egy olyan gyermek akit "Kinai" modszerrel neveltek csak cafolni tudom a fentebb irtakat.
Diohejban a tortenetem:
A szuleim vilageletukben feddhetetlenek voltak, akkor is amikor hibaztak. Ha valaha is ramutattam hol es mit hazudtak vagy csinaltak rosszul, beismeres es korrigalas helyett uvoltes vagy veres volt a valasz. Meg ma is azt hiszik, hogy az o seggukbol fuj a passzatszel. Termeszetesen elvartak sot elvarjak a mai napig is hogy tiszteljem oket.

Kicsi gyermekkoromtol kezdve mindig az tortent amit ok akartak. Egy fekete pontert volt hogy komoly verest kaptam. A legutolso budos szarhazinak el voltam mondva, barmi is tortent az iskolaban. Egy elso jottment ciganynak elobb hittek volna mint nekem. Sosem volt es nem is lehetett igazam.
Persze ez nem mukodhetett orokke: amint bekoszontott a tinedzserkor, mar a valtozas szelei fujtak.

A mult az megacelozott, es ellenuk forditott. Nem tisztelettel hanem kozonnyel fogadom oket otthon ha hazaterek a foiskolarol. Regebben gyuloltem oket, mara belattam hogy ertelmetlen, meg sem erdemlik. Persze ezt nem mutatom ki hiszen meg egyutt elunk. Es ma mar nem az tortenik amit ok, hanem amit en akarok.
Ok talan makacs es kegyetlen emberek, de en meg makacsabb lettem. Ezt csak es kizarolag onmaguknak koszonhetik, ok formaltak olyanna amilyenne.
Azt mondjak, a szeretet ellentettje nem a gyulolet hanem a kozony. Es valo igaz, engem nem hat meg oregkoruk nyavalyaja, es fajdalmuk. Persze mar hogy 22 eves vagyok elvarjak hogy en tartsam el oket. Hah. Engem az se erdekelne soha tobbe nem latnam oket.
Pusztan a penz miatt maradtam veluk, bar 15 eves korom ota folyamatosan gondolkodtam hogy elszokok otthonrol, amit csak azert nem tettem meg, mivel a homoszexualis prostitualt elet alternativaja nem vonzott.

Tehat tisztelt blogiro, a cikkedre visszaterve megjegyeznem hogy a Gyermekneveles kinai modra helyett inkabb Gyermekunk teljes elidegenitese es onmagunk megutaltatasa egy eletre lenne a pontos cim.

Valamint szeretnek par dolgot javitani irasodban: peldaul az anya aki nem engedi gyermeket enni,inni, es WC-re ameddig nem jatsza el tokeletesen a darabot, valojaban kinzasnak teszi ki gyermeket.
Foloslegesen, hiszen kutatasok igazoljak hogy az teljesen mindegy hany oran at gyakorol valaki egy darabot, egy ponton tul nem kepes jobban jatszani, mivel az agynak szuksege van rendszerezni a megtanultakat alvas soran.Tehat egy kipihent ejszaka utan masnapra jelentos javulas erheto el.

Ezen kivul ajanlanam szamodra fellapozni akarmeilyk pszihologiaval es gyermeklelektannal foglalkozo konyvet. Nyilvanvalo irasodbol hogy egyet sem nyitottal ki eletedben, nemhogy olvastal volna beloluk. Valamint az is nyilvanvalo szamomra hogy fogalmad sincs a gyermeknevelesrol.
Tovabba osztonoznelek meg hogy nezz utana mi tortenik azokkal az emberekkel akiktol az onmegvalositas lehetosege meg van tagadva.
Figyelmes nézők vették észre (melóhelyen ne nézd meg a linket) ezt az igen érdekes díszlet felhasználást. A Király beszéde filmben ugyanis azt a díszletet használták, mint az egyik igen kemény meleg pornófilmben. Klikk a többi képért ide! ..