Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sziborka

22 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeljétek, a japán kormány a Fukusima prefektúrában élő gyerekek sugárzásterhelésére vonatkozó egészségügyi határértéket kicsit feltolta. Jó magasra, az erőművi dolgozókkal azonos, 20 millisievert/évre, azaz a korábban felnőttekre vonatkozó szintnek is a hússzorosára…..
Nos szervusztok ismét.A múlt héten nagyon sok dolog történt, úgyhogy még gyorsan be kell pótolnom az eddigi mulasztásomat és be kell számolnom az előző két-három hétről is. De azért ne számítsatok rá, hogy a posztok nagy rendszerességgel fogják követni egymást, heti egyet…..
Zitus blog fra Norge A zihlet 2011.04.04 15:04:00
Hát szervusztok mindenki.   Bizony-bizony újra itt vagyok Norvégiában, ezúttal Osloban (akit ezzel az információval meglepek, az most nem tudom, hogy tévedt ide:)), így a zitusfranorge.blog.hu ismét működik és jobb lesz, mint újkorában. Bár mivel a bergeni társaság most…..
Következzen a hét második felének krónikája: Szerdán bevettem magam a konyhába. Sütöttem kenyeret, főztem magam 3 fogásos ebédet: krumplileves, paradicsomos hal, tészta, tejberizs. Felszereltem a konyhát mindenféle fűszerekkel. Délután találkozóm volt Isabellel, Clairerel,…..
Zitus blog fra Norge Megjegyzések 2009.03.28 19:26:00
Hát igen, lelepleződtek a fiúk, én pedig csak a kommentek érkezése után realizáltam, hogy mi is történt valójában, úgyhogy az én verzióm:Zitus gyanútlanul elment üdvözölni az elmúlt napjait nagyszüleinél töltő Anderst...Gyanútlanul bekapcsolva hagyta a gyanútlan…..
Zitus blog fra Norge A zigazság 2009.03.24 20:17:00
Hölgyeim és Uraim...a várva várt...a meghökkentő...a nyomdafestéket nem tűrő...a kedélyeket felborzoló igazság...csak ma...csak itt...csak Nektek...nem tétetik közzé:)Bár az apróbetűs részt elfelejtettük kitenni, de mindenki tudja hogy a "műsorváltozás joga" mindig…..
Zitus blog fra Norge Fake poszt 2009.03.23 21:33:00
Műsorajánló Holnap csak itt, csak most, csak Nektek, csak Magamról...tabuk nélkülKészüljetek jön a várva várt igazság..... ..
Nos hát nagyon sajnálom, hogy ennyi idő kimaradt életem szappanoperájának nyomon követéséből, de kissé elfoglalt voltam mostanában, de most olyan postot kaptok, hogy megemlegetitek…:P Az első, ami kimaradt az a magyar vacsi, amit néhány norvégnak rendeztünk. Ott volt Anne…..
Zitus blog fra Norge Limbó 2009.02.21 15:44:00
Na újra itt vagyok, kicsit elvesztem az ÉTERBEN (szerves labor átka:P)Lányokkal még Valentin-nap előtt nagy projektet találtunk ki, miszerint áthívjuk a fiúkat egy romantikus Valentin-napi vacsira. Meghívottak: Peti, Maci, Máté, Feri és Zoli voltak (három lányra azért öt fiú a…..
Bizony-bizony szerda óta nem nagyon írtam, de helyette rengeteg írnivaló történt velem. Például kezdjük a csütörtökkel, amikor elmentünk a norvég csodák palotájába, ahol nagyon jót játszottunk. De azt hiszem beszélnek a képek helyettem is, ezen például Lacival tengerésznek…..
Zitus blog fra Norge na mivan, mi? 2009.02.05 02:32:00
Na mivan lustaságok? Már a bloglátogatásokra sincs időtök?:P Szomorúan konstatáltam, hogy az elmúlt napokban napi 30 fő alá csökkent a látogatottság, ez a kezdeti ötvenhez képest elég elkeserítő... (ez kevésbé szemrehányó, mint ahogy annak hangzik, inkább felrázó)Szóval.…..
Hát sziasztok! A sorozatos összetűzéseimről a nettel most csak annyit írok, hogy igazán újra fogom rakni a gépet… Mindenesetre eltelt újabb két nap, köszönöm a lelkes kommentezést!Azóta csütörtökön megejtettük az első óránkat a héten (tanulunk ám mi itt kinn!),…..
Zitus blog fra Norge Na helló, mi? 2009.01.25 19:40:00
Nos. Hát sűrű bocsánatkérések közepette írom a posztot, dehát a netem kicsit szórakozik velem. Mondjuk lassan tényleg eljön a format c ideje, és akkor hátha tudom majd használni a jelszavam meg a felhasználónevem, amit adtak a nethez. Viszont engesztelésképp utólag feltennék…..
Kedves gyerekek! Elmesélek nektek egy történetet, de csak ha NEMIJEDTEKMEG! (azon olvasóinktól, akik esetleg nem ismernék a rémálomföld című örök klasszikust, elnézést, és nézzék meg! itt nincsenek küklopfok:P)Véletlen kihagytam a tegnapi blogbejegyzésből a Tóni-sztorit, aki…..
Na helló!Kicsit mindig meglepődök, mert valahogy lelkileg átmentem blogkommentolvasóba, ezért folyton várom az új bejegyzést, hogy legyen már valami, de most rájöttem, hogy ez nagyrészt rajtam múlik:PNos szóval. A norvég jól sikerült buliknál hagytam ABBA, azóta eltelt egy…..
Hallaien!Nos, az elmúlt néhány nap bulikoncentrációja igencsak magas volt, ezért utólag is elnézést kisebb blogmentes időszakért, de egy képes buliösszefoglalóval igyekszem kárpótolni mindenkit. Csütörtökön (mert a héten pénteken még nem kezdődött el a szerves laborunk)…..
Zitus blog fra Norge Fitness-videó 2009.01.14 08:47:00
Na hát god dag mindenkinek! Épp itt ülünk Macival és Ferivel (from Szeged, Flóra már előre átadtam az üdvözleted) és megérkezésünkre iszunk (milyen egyedi eset) aztán lemegyünk mindjárt a Klub Fantoftba, ilyen kolis klub, Laura ott dolgozik, éljen a protekció:P (Na nem mintha…..
sziborka 2009.01.14 19:16:26
@Joe McGyver: hehe, hát. Ezt a jó szokásomat idekinn is igyekszem megőrzni, és Dorka ráhibázott múltkor, tényleg viccet meséltem a kép előtt:P Különben gyanútlan Peti odaültetett skypejához, hogy meséljek a barátainak néhány viccet, laza harmincat sikerült levágnom nekik, elismerem kicsit kegyetlen voltam.
Képzelhetitek azt a kétségbeesett hangot "Peti mikor jön vissza? Petiiii!!!"
Na sziasztok, újabb eseménydús napon vagyok túl:) A bejegyzés hossza egyébként nem olyan hosszú, mint aminek tűnik, csak sok a kép:P Úgyhogy Study, a háromnapi hideg élelem most nem kell majd:DElőször is tegnap megismerkedtünk Laurával, szintén kinn tanul, ezért miután…..
Zitus blog fra Norge Nincsen címe 2009.01.11 21:18:00
Először is hatalmas puszi mindenkinek, hogy így felfedeztétek az internetes regisztrálás rejtelmeit, és aktívan hozzászóltok a bloghoz:) szóval köszi:) (ja, anyu, igazából az Anyu66 nem is annyira álnév:P Persze ha valaki Anyu néven regisztrálna, akkor végülis már igen) Nos…..
Az alábbi postot mai vendégelőadónk (türürürüpptürüpptürüpp) Maci szerkesztette, miközben többek közt mosogattam, íme:"…Egy igaz történet...hétköznapi emberekkel…tabuk nélkül…    Hogyan kerül egy hétköznapi, Norvégiában …..