Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newklear

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzávalók: 2 szelet pulykamell 2 tojás 2 evőkanál sovány tejföl reszelt sajt majoranna,  só, ételízesítő   2 szelet pulykamellet kiklopfolok, befűszerezem majorannával és kevés ételízesítővel, közben egy kisméretű jénai alját kikenem olíva olajjal. Az…..
Hideg uborkaleves: 40 kcal/adag Hozzávalók: 2 személyre - 40 dkg kígyóuborka - 2  dl 0%-os joghurt - metélõhagyma - só,bors Elkészítés: A kígyóuborkát meghámozzuk,kimagoljuk,feldaraboljuk és mixerben összemixeljük. Egy salátás tálba öntjük a joghurtot és a finomra…..
 Hány személyre: 4 adag - 3 csirkemellfilé - 1 piros chilipaprika, kimagozva, finomra aprítva - 60 ml lime- lé -2 ek lágy, világosbarna nádcukor - 60 ml sűrített hallé - fél kínai kel, vékony csíkokra vágva - 2 sárgarépa reszelve - 50 g finomra vágott friss menta…..
Life Trend Csokoládé fogyasztás 2009.03.25 21:58:00
A csokoládé fogyasztás a tévhittel ellentétben igenis egészséges, persze nem a mindennféle adalékanyaggal dúsított csokoládé, hanem a valódi, magas kakaótartalmú keserű csokoládénak vannak pozitív élletani hatásai.   Antioxidáns tartalma magas A valódi csokoládé…..
A Távol-Keleten már ősidők óta nagy népszerűségnek örvend a zöld tea fogyasztása ami sikerét az egészségre való jótékony hatásainak köszönheti amelyek közül az egyik legjelentősebb a fogyókúrát segítő zsírégető tulajdonság.  A fő hatóanyaga az úgynevezett…..
Life Trend Masszázs 2009.02.27 14:16:00
A masszázs nem modern korunk vívmánya hanem a legősibb, természetes gyógymódok közé tartozik.  Számos betegség megelőzésére és gyógyítására alkalmas  és nem csak az izmokat dolgoztatja meg hanem jótékony hatással van az idegenrendszerre,  így alkalmazása…..
Fogyókúra során sokan esnek abba a hibába, hogy gyorsan akarnak megszabadulni a felesleges kilóktól  és ezért kemény koplalásba  kezdenek pedig a gyors fogyókúra nem megoldás. Egy-két kiló valóban gyorsan leadható de amint abbahagyjuk a fogyókúrát elkezdenek…..
Life Trend Néhány saláta recept 2009.01.27 15:25:00
Joghurtos alma – ananász salátaEz a gyümölcs saláta frissítő hatású, kellemes étel ami bármikor gyorsan elkészíthető és megfelelő alternatíva lehet a nassolásra pláne ha sima joghurt helyett valamiféle gyümölcs joghurttal öntjük le.Hozzávalók: 1 doboz natúr joghurt,…..
Life Trend Egészséges életmód 2009.01.27 13:45:00
Napjainkban egyre többet hallani olyan fogalmakról, hogy fogyókúra, wellness életmód,fitness,jóga ami szerencsére annak köszönhető, hogy az emberek kezdik felfedezni az egészséges életmód előnyeit. De sokan vannak még akik úgy gondolják, hogy az egészséges életmódot csak egy…..