Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mangoróza

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még Pál apostol szelleme is felidéztetett a szombati Csillag születik fináléjában. Volt itt minden, de jobbára a hamarosan induló X-faktor promótálására fordították ezt a két órát, és hogy ki nyert? Nos, a jó. A jó nyert, mert a jó nyerő. Vagy, mert kell a következő…..
Belsőség Gyógyír a sebekre 2010.03.05 18:07:00
Sipos Zoli jelenti: Amilyen jól indult a tegnap, olyan jó lett a vége is. A kettő között történtekről már olvashattatok. Még fogtok is. Elég annyi, hogy megtörték a Pontont, volt dráma, széjjelfagyás, aggódás. Mire véget ért a Svéd Királyi Rendőrség intézkedése (persze lehet, hogy hivatalosan nem is…..
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Az Index két részes cikkben (itt és itt) mutatta be annak a rögtönzött „tanyának” a történetét, amelyet három lakópark közelében állítottak fel hétfőn. A lakók tiltakoztak, az állattartók viszont tuctuc-zenét hallgattak és nagy ívben tettek rájuk. Látszólag…..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
Foglalkoztunk mi már eleget lakossági diszkzsokék önfényezésével, ami nagyon rendben is van, csak közben igazságtalanul elhanyagoltuk az őszinte, kőkemény műfajok írásban szintén nagyon tehetséges képviselőit. Pedig itt a dallamokon van a legnagyobb hangsúly, modernségben…..
mangoróza 2007.04.19 14:13:22
mangoróza 2007.04.19 14:14:16