Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-zsiráf-

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval minden és mindenki változik?Remélem én nem nagyon fogok bár gondolom ezt úgysem tudom elkerülni!Balázs én már keresztet vetettem rád,de akkor ezek szerint még követet az eseményeket bár egyre nagyobb távolságból!És mik voltak azok a hatalmas változások amik ennyire…..
Londoni kalandtúra Back to England 2009.04.13 17:41:56
Ismét Pozsony,ismét reptér de legalább most nem késik a gép! Jó volt itthon lenni maradnék is szivessen dehát most más az irány! Jó volt látni titeket,azthiszem megint emlékezetes buli kerekedett,várom fényképeket Zseni! Mondjuk teljesen más érzés most visszamenni mint…..
Üdv! Szóval 9-én 23.30-kor száll le gép Pozonyban! Lehet Matyi hogy megharagszol rám de őszinte leszek,nekem ezen a nyáron szerintem nem lesz külföldi nyaralás! Mivel csak 2hétre tudok haza menni nem szeretnék abból 9vagy 10napot utazgatni! Aug3-án ráadásul a nagypapámnak és a…..
-zsiráf- 2009.03.17 20:12:57
@bazsi13: @Rendar: Ha ennyire nem tudjátok eldönteni melyikőtökhöz menjünk, akkor íme egy közös nevező:

Először a Balázsékhoz, majd ha már nem szomjazunk, irány valami szórakozóhely és mire újra egy frissítőre vágyna a szervezetünk már a Pircsiéknél találjuk magunkat.

(ezenkívül még rengeteg alternatívát ki tudok találni, hogy egyik helyszín se maradjon érintetlen)

Londoni kalandtúra mit is írjak? 2009.03.14 17:36:45
Hmm először is kapjátok be,igazán írhatnátok többször!:D Na lényeg a lényeg már is számolok vissza hogy végre szombathelyi levegőt szívjak! Áronék nem jönnek,Tamás sem,és tesóm sem! Tesóm lezárta a dolgot a Massimoval nem látta már értelmét a dolognak!Ez van ezt ők…..
Látom nagyon ráuntatok a dologra,ja nem mindenki elfoglalt:D Balázska is már csak a salsa bűvöletében él! Hétvégén átköltözöm egy másik szobába,az már végre normális méretű és franciaágyam lesz juhhhé!:D  P.Gabi megigérte hogy meglátogat akkor talán végre…..
Londoni kalandtúra ?nyár 2009.02.25 23:40:00
Hahó! Na igen eltünt mindenki!Biztos ráuntatok a blogozásra gyorsan kapjátok össze magatok!:D Na a kérdésem a következő,nekem lassan elkéne döntenem hogy mikor megyek nyáron szabadságra amit igazából tőletek teszek függővé!Úgy gondoltam hogy augusztus első 2hete lenne a…..
Londoni kalandtúra 4.hét 2009.02.07 20:32:00
Hihetetlen hogy már 4hete itt vagyok!Tényleg repül az idő! Szegény Matyi biztos sokat csuklik,de legalább látja hogy milyen központi személyiség!Most itt van kint a tesóm,elvileg este megyünk kicsit mulatni,bár azt mondta a Marcsi hogy nagyon karikásak a szemeim!Halloma Kupi ma…..
Na Hahó mindenkinek! Végre van netem ami már kurvára hiányzott és akkor finom fejeztem ki magam!:) Hát a Pikadilire:) még nem jutottam el talán holnap! Első nap ltévedtem kapásból másik irányba indultam el a busszal és 8 óra helyett 9:15-re értem be,de azt mondják hogy a királyok…..
Londoni kalandtúra Teszt 2009.01.04 18:19:00
Ez egy teszt szöveg hogy müködik ez a szar:D..
-zsiráf- 2009.01.11 21:04:45
@Alp: Na nézzétek még ki se ért már is panaszkodik. Röviden a következőképpen lehetne jellemezni a helyzetedet: "ITT MÉG NET SINCS..." (by: Piri)
Vigyázz magadra! Ja és ne hozz szégyent ránk. :)