Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atecs

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több helyütt olvastam, hogy a sorozatot a női szereplők viszik a hátukon, különösen a Virginiát alakító Lizzy Caplan. Ezen állítással jórészt egyetértek, azzal a kitétellel, hogy a férfi karakterek is remekül meg vannak írva, valamint a szereplőválogatás is jól sikerült -…..
Lejter Jakab RAL 2007.07.02 09:37:00
A RAL Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e. V. 1927-ben egyfajta alacsony szintű szabványosító szervként jött létre a birodalmi kormány és az ipar összefogása révén. Célja akkoriban az volt, hogy egységes keretet adjon a termelő vállalatok addig jobbára…..
A kaliforniai Monterey-ben rendezett aukción, augusztus 17-18. között kerül kalapács alá az 1960 Plymouth XNR koncepció autó, melyet a Chrysler a Corvette ellenfelének szánt, 52 évvel ezelőtt. A futurisztikus, egy plusz egy személyes, asszimetrikus járgány igazi ritkaság, az ára…..
atecs 2012.07.17 23:58:18
Király gép, bár inkább aszimmetrikus:) Virgil Exner "Forward Look" koncepciója nem volt rossz, jó néhány elismert autó kikerült a keze közül. Pl. 1958 Plymouth (Christine) reklamtuning.hu/cars/Car_Brochures/Blog/Entries/2009/7/30_1958_Plymouth.html , vagy Chrysler 300. Más kérdés, hogy az autók minősége nem volt tökéletes... A 62-es kudarc pedig az egész cégvezetés hibája, de őt tették meg bűnbaknak: reklamtuning.hu/cars/Car_Brochures/Blog/Entries/2009/1/26_1962_Dodge_Custom_880.html
Ráadásul a Chrysler konszernnek egészen a hatvanas évek második feléig tartott összeszednie magát.
Az ősz talán leginkább az az évszak, ami kedvez a jóféle emlékezésnek, az egyre hidegebb estéken összeterelődik a család apraja-nagyja, előkerülnek a nyári fotók, aztán a tavalyiak, aztán kibuggyannak az 1000 éves, zacskóban tartott, albumba dobált, soha nem rendszerezett…..
Az első gondolatom a vége főcím láttán az volt, hogy nagyon hosszú várakozásnak nézek elébe. Azt hiszem, sokan vagyunk így. Ezt a sorozatot elnézném még jó sokáig. A regényeket ugyan olvastam, de a film készítői egyértelműen hozzá tudtak tenni olvasmányélményemhez, s a…..
Vajon mi a szent szart ábrázolhat a djuice nemzetközi arculathoz igazított új logója, ami leginkább a földrengés utáni San Franciscohoz hasonlít? Kérlek benneteket, segítsetek!!!!..
A dolgos hétköznapokba visszatérvén, az új év első posztjában szeretnék egy felhívást, felkérést intézni a Tisztelt Olvasókhoz.Be kell vallanom, az Autohistory blog létrehozásának teljesen önző oka volt; nevezetesen a saját grafomániám kiélése. Amióta kilenc éves…..