Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jamaicamaci

2 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid MIB 3 poszterek 2011.11.29 20:42:11
Pár napja kikerült a világhálóra a Men in Black 3 lefényképezett posztere, a stúdió nem várt sokat, inkább közzétette a normál teaser posztereket. Will Smith ezzel a filmmel szeretné bizonyítani, hogy továbbra is képes tömegeket vonzani a mozikba, de elég sok probléma volt a…..
Filmdroid Nem sietős a Bioshock 2011.11.15 20:15:39
Gore Verbinski próbálta megvalósítani a Bioshock mozifilmet, azonban nem sikerült a stúdióval megegyezni a költségvetésben. A népszerű játék filmadaptációja legalább 150 millió dollárt emésztett volna fel és a korhatár besorolás is vita tárgyát képezte. A tervezet jelenleg…..
Pénzügyileg rosszul teljesített egy film és nem érted, hogy miért? Az imdb-re ránézve azt látod, hogy felettébb gyenge átlaggal bír és fogalmad sincs, hogy miért, miközben hasonszőrű alkotások sokkal jobb számokat és eredményeket tudnak felmutatni? Mely filmek azok, amelyek…..
David O. Russell lehetett volna az Uncharted: Drake's Fortune számítógépes játék mozis verziójának a rendezője, azonban némi idő elteltével úgy döntött, hogy mégsem akarja megcsinálni a filmet, kreatív nézetkülönbségek miatt dobta be törülközőt.  A főszerepet Mark…..
Jamaicamaci 2011.07.08 16:25:49
Filmdroid Új Zookeeper poszter 2011.05.08 13:45:00
A gondozoo (Zookeeper) vígjáték Adam Sandler istállójából kerül ki. Egyrészt az általa futtatott Kevin James lesz a főszereplő, másrészt a rendezői székben Frank Coraci ült, aki a Távkapcsot (Click) is készítette. A forgatókönyvön 5-en dolgoztak, köztük James is, tehát…..
Filmdroid Túl a 10.000-en 2011.05.07 18:30:00
Immáron több, mint 10.000 posztot pakoltam ki a Droidra,  ami szerintem a filmes blogok és oldalak között is szépnek mondható.Ennek örömére 3 DVD-t sorsolok ki a gyakori kommentelők között: Watchmen, Ninja Scroll, Filmcápák hálójában. Nincs más dolga ezen embereknek, mint egy…..
Jamaicamaci 2011.05.07 19:08:10
A Coen fivérek ragaszkodnak ahhoz, hogy A félszemű (True Grit) nem remake, hanem inkább könyvadaptáció, ám a testvérek következő munkája egy feldolgozás lesz, ahol csak az írói feladatokat látják el. A gyalogáldozat (Gambit) újrájában A király beszédéért rengeteg jelölést…..
Charlize Theron lehetett volna a Hoover helyett már J. Edgar címre hallgató film egyik szereplője, a modell-színésznő azonban elhagyta a projektet. Helyére a stúdió Naomi Watts-ot szerződtették (ezt hívják minőségi cserének?). A Clint Eastwood rendezésében készülő film J. Edgar…..
Minden idők legjobb trilógiái között tartják számon a Vissza a jövőben filmeket. Bizonyára tudjátok páran, hogy a főszerepet eredetileg nem Michael J. Fox játszotta volna, hanem Eric Stoltz. Öt hete zajlott a forgatás, mikor az alkotók úgy döntöttek, hogy ez így nem jó, valami…..
Update: Még nem biztos, hogy a trailerben hallott szinkronhangok lesznek a filmben. Mint már bizonyára sokan tudják Sylvester Stallone akciófilmje, a The Expendables csak bemutatásra kerül nálunk, október 14-én kerül a mozikba. Lehetett arról hallani, hogy Stallone Gesztesi Károly…..
Újra nyereményjáték csak ZSkategória rajongóknak! Ezúttal a  filmtörténet legkomolytalanabb hacker jelenetet keresi közösen a Biztributor és a Zskategória blog stábja. Küldd be ide az üzenőfalra és a legtöbb lájkot begyűjtő egy Gemalto eszközzel lesz gazdagabb.  A…..
A képregényhősök időről időre ellátogattak a vászonra és a tévébe, ezen művek többsége egy ideig a gagyi kategóriába sorolható, látszott rajtuk, hogy fillérekből gazdálkodhattak a készítők és nem is voltak kreatívak a forgatás alatt, bár azért voltak olyan alkotások,…..
 A Harry és Sally tipikus példája annak, hogy viccesen is lehet mesélni komoly dolgokról. Az a fajta film, amikor az ember mindvégig jól szórakozik, de elalvás előtt elégedetten konstatálja :”Ettöl több lettem. Mint ember.”Főhőseink először egy Chicago-ból New…..
FilmFelKeltés Short Cuts (1993) 2009.02.02 14:39:00
   Hát igen. Ezzel a címmel (rövidre vágva) egy könnyed, nem túl hosszú filmre számítana az ember. Hát fejemhez is kaptam, mikor megláttam a 3óra 8 perces játékidőt, és a film megnézése után az utolsó szó lett volna a könnyed, ami eszembe jut. Környezetünk…..