Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bracci10

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küldte: Horváth Imre ..
Bracci10 2011.05.12 17:48:01
Blogolkodom, tehát vagyok Penumbra 2011.01.14 22:40:24
A Condemned bejegyzésemnél és e-mailen is sorra ajánlottátok ezt a "Penumbra" sorozatot, amelyről előtte szintén nem hallottam soha. Ma ugyanott ahol már a Condemned-et megvettem megláttam az említett játékot, közte a "Penumbra Anthology"-t. 3 teljes játék…..
Valamikor régen kaptam egy "Nagy Vicckönyv" nevű gyűjteményt, amely nálam két szempontból maradt emlékezetes: -Marha vastag -Elképesztően béna viccek vannak benne De tényleg, oldalakat kell lapozni, hogy egy értékelhető viccet találjon az ember, úgyhogy eddig jól el…..
Akhy nevű kommentelőm a múltkori unfair kvízkérdés ellenére folytatta a menedzserkedést és az előzőnél jóval lényegesebb furcsaságokat talált. Kattintsatok a képekre, aztán katt legnagyobb méretre. Sajnos teljes nagyságban nem fér el itt a blogon. Régebben küldtem be egy…..
Bracci10 2010.08.15 22:15:40
@BGyRacer:
a Football Manager picit monoton, nekem vhogy hangulattalan.
A Championship Manager kezelőfelülete meg szinte mint a Football Managernek :D
asszem..
de van egy játék, amire nagyon hasonlit :D
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
Pártunk jellegéből kifolyólag bármit hajlandó megígérni, és szívesen karol fel szimpatikus civil kezdeményezéseket, hogy jó színben tüntesse fel magát és így gyűjtsön kopogtatócédulákat. A DJ-k követeléseit hatalomra kerülésünk esetén természetesen teljesítjük,…..
Nem tudom, Alex-nek hogyan sikerült ezt összehozni, de ez egy új premier  Valamint András megdönthette az eddigi tolatási sebességrekordot, akit érdekel, megnézheti itt..
Kétfarkú Kutya Párt Aktivizmus 2010.08.02 03:20:00
Üdv! A Kétfarkú Kutya Párt kampányának sikeres és vicces lebonyolításához szeretnénk a segítségeteket kérni. A tervek szerint Szegeden és Budapesten indítunk polgármester-jelöltet. Nem lesz egyszerű, Szegeden 2000, Budapesten kb. 30000 kopogtató cédulát kell…..
Érdekes üzenetet kaptam Ábeltől:Az új Nesquik, Chocapic és Cookie Crips gabonapelyhekhez adnak egy focis játékprogit, és a 4ből az egyik a Football Generation!!!És valóban, kis kutatás után ezt találtam a Nestlé honlapján. Elvileg azt mondanám, hogy ne próbáljátok ki azt, amit…..
Hogy mennyire tuti játék a Football Generation, azt ezek szerint észt barátaink is felfedezték már. Készült egy klip, Prodigys zenével, ahol főleg a második fele izgalmas. Egy olyan kapusmozdulatot láthatunk, amelyet szerintem az edzett futbóll dzsenerésönösök sem láttak eddig. A…..
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
Bracci10 2010.06.08 12:51:16
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
Bracci10 2010.05.19 20:19:23
Az tuti, hogy nekem már 400x legalább elküldtétek, hogy a Big Rigs tabulátorral egy érdekes dolgot lehet elérni, azonban mintha ezt az infót ide még nem raktam volna ki. Talán mert eddig nem még nem volt rá vizuális bizonyíték, de Erdon videójával most pótlom a hiányt  ..