Regisztráció Blogot indítok
Adatok
#&@

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv utas szerint a gyorsvonati pótjegy 295 forintjáért sem teljesen életszerű, vagy ha úgy tetszik tisztességtelen 8000 forint bírságot kiszabni. Amit ráadásul a MÁV pénztárosa miatt nyalt be: A MÁV szegedi jegypénztárnál állok: -Jó napot kívánok, kérek egy első…..
Tamás szerint nem különösebben izgatja a MÁV-ot, hogy egyes utasaik nemcsakhogy tudnak olvasni, de még a menetrendet is képesek értelmezni. Bár interneten nem jelölték pótjegyesnek, gond nélkül hozzácsapták a 355 forintos gyorsvonati felárat egy mezei járat…..
István újabb történetet küldött be több évtizedes vasutas pályafutásából, ma a temetéseken búcsúztatóként betöltött szerepéről ír, illetve elmesél néhány érdekes történetet is. A tőle megszokott Rejtő Jenői stílusban: Isa pur és homu vogymuk! "Az élet…..
Nehéz, de nem lehetetlen ugyanazon a helyen kétféle megállóból felszállni a Pannon Volán járataira. Bálint panaszleveléből kiderül, hogy a számokkal nehezen boldoguló sofőr képes erre a mutatványra: ugyanabban a megállóban kinek a közelebbi, kinek a távolabbi megállóhelyet…..
Van, hogy az ember nagyon ideges, minden ér kidagad a homlokán. De mindegy, hogy ezt mi okozza, nem jogosít fel senkit arra, hogy nekiálljon szidalmazni másokat, pláne úgy, hogy ő volt a szabálytalan és ezt tette szóvá esetünkben Dinyus. És persze megint olyan sietős autóvezető a…..
#&@ 2010.08.11 13:16:01
@RaveAcE: ja, csak az kinyírja a mentőt meg a társait is, azt meg azért lehet nem kéne... és lehet, hogy ők tényleg sietnek...
Az is hibát követ el, aki megszokásból közlekedik, hiszen bármikor módosulhat a forgalmi rend, akár egy építkezés miatt is, vagy épp megfordíthatnak egyirányú utcákat. Ha meg valaki nem ismeri a környéket, ahol autót vezet, ott különösen szükség van a fokozott figyelemre és…..
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
Volt már hasonló történetünk nemrég, bár ott a tilosban parkolás ténye is erősen vitatható volt. Lato333 felesége ugyan valóban rossz helyen hagyta az autójukat, most mégis minden eszközt bevetve küzdenek az aránytalanul nagy és valószínűleg egyben alkotmányellenes bírság…..
autózz! Levillogta a hóekét 2010.01.03 11:31:00
Bár az alábbi levelet Zoli még a karácsony előtti havazáskor írta, az időjárásnak köszönhetően akár múlt éjjeli történet is lehetne, újabb iskolapéldája az emberi bunkóságnak. Tegnap (december 20.) fél 12 körül nyugodtan autózok az M0-on az M5 irányában. Havas volt az…..
#&@ 2010.01.03 12:06:28
@vuk_: jé mik vannak:D
de mondjuk ez logikus, ha 2 sávom van és mindkettőt tolják, nem kezdek el szembe sávban előzni, ahol záróvónal is lenne, ha nem takarná a hó :D
mondjuk nem is erre a helyzetre gondoltam :D
Autós blog lévén leginkább autósok szoktak levelet küldeni mindenféle tapasztalatokkal, nyűgökkel, kérdésekkel. Gábor egészen más szemszögből látja a fővárosi közlekedést, gyakran közutálat tárgya, mert ő az, aki a nagy, lassú, kék izével folyton feltartja a forgalmat és…..
Végre mindjárt vége a hétnek, legalábbis a robotolós részének, a pénteki örömöt nem is szeretem elrontani, most sem fogom. Olyan poszt következik, amilyen még nem volt, simán megállná a helyét a szakítósblogon is, Bogyesz levele alant: Néhány hete találtam rá a blogra és…..
#&@ 2009.12.04 12:49:07
@xaba99:
folyni- főnévi igenév
folyik-ige

nemde?
autózz! Csavarkulcsot a pofádba! 2009.07.26 12:25:00
Igazi agyvérzésközeli történet következik, Frigyesmester feje a duplájára nőtt és színt váltott nemrégiben, amikor az ő autóját és az útépítő munkásokat is veszélyeztetve sietett el mellette mindenre és mindenkire nagy ívben szarva egy vadbarom. És bár Frigyesmester szarik…..
#&@ 2009.07.26 22:06:46
@kispista2: ....köteles - az útkereszteződés ELŐTT kellő távolságban - besorolni.

ez a kanyarodás előtti helyzetet írja le, olvasd szerintem végig a mondatot
Mi is lenne ezzel a bloggal, ha nem lennének ilyen baromállatok, mint akivel Kuk22 került egy utcába? De mivel vannak, így posztolható anyagunk is akad bőven, lassan elkezdhetnétek megvesztegetni mindenféle villányi borokkal, aranyrudakkal, ha be akartok kerülni. Meg akkor is, ha nem…..