Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sipp

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken délután tesszük fel általában egymásnak ezt a kérdést K-val. Szerencsére ma már nem nehéz programot találni legyen szó kirándulásról, sétáról, játszótérről, kulturális programról, a világhálón pár percen belül rengeteg ötletet lehet találni.   Gondoltam,…..
sipp 2012.09.27 07:19:50
B-oldal The Roots TOP 10 2012.08.08 08:00:00
Holnap a Sziget fesztivál nagyszínpadán fellép a The Roots. Ezzel félig tele van a pohár, félig viszont üres, mert mindezt délután 15:00-kor teszik. 2007-ben a Volt-on megkapták a főműsoridőt, nem értem, hogy azóta a Tankcsapda vagy a Korn mivel lettek nagyobbak, a The Roots mivel…..
Gróf Balázs rajza - indafoto.hu/zpfoto Small is Beautiful. Az ember olyan önzetlenül tud lelkesedni valamiért az elején, amíg még kicsi, legyen az politikai mozgalom, start up cég vagy zenekar. Én is így voltam a Zöld Pardonnal, amikor még csak le lehetett heveredni a fűbe a színpad,…..
  Megtaláltuk Budapest valószínűleg legjobb ár/érték arányú reggelijét! Bár a Vármegye utcai Mandiner-főhadiszálláshoz elég közel van, eddig méltatlanul kevés figyelmet fordítottunk a Palotanegyed tengelyét adó Bródy utcai Olasz Intézet kávézójára, pedig van miért.…..
sipp 2011.02.19 20:17:50
@jan: proli
sipp 2011.02.19 20:20:31
@Lew Archer: Egy jobbágynak természetesen nem elég az ilyen reggeli. Mi, urak próbáljuk olyan szinten tartani a béreket, h a parasztnak eszébe se jusson nem otthon reggelizni. Nekik a reggeli = üzemanyag, nekünk cagy családi, vgay társadalmi esemény. Ez jó így.
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Tegnap este rendezték a Super Bowl-t, az amerikaifutball-bajnokság nagydöntőjét aminek csak egy része a sport, legalább olyan fontos a körítés, a felvezetés, a félidei műsor és a szünetekben sugárzott reklámok is - így lehet 100 millió nézőt leültetni a tévé elé három és…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/31 Subject: Megalázó eset az 505-ben To: info@club505.hu Tisztelt Klubmenedzsment! A Clubbing Net weboldal és ismerősök ajánlása alapján kerestem fel első alkalommal klubjukat. (Ha nem bánják, koromból és a klub jellegéből fakadóan tegezésre…..
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
sipp 2010.02.04 07:39:57
Megszűnik Makovecz Imre 1983-ban alapított építészirodája, a Makona.  Az Inforádió riportere épp a római La Sapienza Egyetemen szerzett díszdoktori címe miatt beszélgetett az építésszel, és csak egész véletlenül említette a cégét, amire rögtön jött a válasz, hogy azt…..
sipp 2010.01.27 14:31:52
@mcs:
biztos tudod.
van az olasz zöld michelin guide, abban is biztos azért a ő egyik temploma van a belső borítón, mert a digók nem értenek az építészethez.
fel kellene már nőni egyszer.