Regisztráció Blogot indítok
Adatok
numda

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: "A magyar ember vagy sörös, vagy boros, de nem Soros" (M. T.)  Nagyon árulkodó, ahogy a kormány és a feje beleálltak a sorosozásba.  Persze eddig is akadt mindig valami kreált ellenség, amely jól jött a tábor egyben tartásához és a lopások elfedéséhez, de itt mélyebb okok is lehetnek.  Az…..
Visszatérő toposz, hogy amiért még a Fidesz és Orbán hatalomban lehet,  az a sajtó hibája, mert nem tárja fel az ügyeket, az az impotens ellenzék hibája, mert nem tiltakozik elég hangosan a kifosztás ellen, az a választók hibája, mert nem érdekli őket a korrupció, vagy meg sem értik a…..
numda 2016.05.16 13:38:03
@BircaHang Média szerkesztősége:

A nép 94 %-a definíció szerint pedig hülye. hu.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger_hat%C3%A1s

És ez nem a magyarokra vonatkozó teszt volt. :-)
Vasárnap reggel, amikor még szundikál a család - én leballagok a konyhába, és készítek egy könnyű és finom reggelit. De nem a szokásos, boltban vásárolt felvágottat használom, hanem az előző nap elkészített, vajpuha bbq tarját szeletelem vékonykákra, és már látszik is a sikeres végeredmény. Az íze…..
Megmondom az őszintét, ha a tutit nem is vagyok képes: öt évvel ezelőtt még én sem vettem volna mérget arra, hogy öt évvel azután megérem azt a legkevésbé sem szívderítő tényállást, miszerint embereket rabosítanak azért Magyarországon, mert megosztanak egy sima…..
numda 2015.12.03 17:51:25
@legeslegujabbkor: egy taknyán csúszva megbukott polgármester nem hivatalos személy, így rágalmazása nem lehet közvádra üldözendő.
Ennyit az ügyészség felkészültségéről.
A FB bejegyzést én is megosztottam, pedig fogalmam nincs miről van szó, viszont a fidesszel tele hócsukám.
Jöhet az ügyész, nálam cumizni fog.
Néhány napot sikerült üdítően távol töltenem a magyar politikai homokozótól, így most újult erővel loccsant az arcomba kicsiny országunk sajátosan abnormálissá nyomorodott belső világa. Romániában - ahol történetesen a bukott Ponta kormány helyett ottjártamkor állt fel az…..
Azon gondolkodom, mi lenne a jobb kép a nyugdíjrendszer problematikáját illetően. Hogy próbálod az egereket kívül tudni a házból, de előbb-utóbb úgyis megjelennek, vagy mint a hollandok, küzdesz a tengerrel, de bármit is építs ellene, előbb-utóbb be fog törni a víz. Az első…..
numda 2015.07.18 21:12:16
@Trompf: Nem energiahiány van, hanem emberfelesleg.

www.worldometers.info/hu/

Itt mindenki fordítva ül a lovon, a szerző is.
"Mindazt, amit elértünk, már lehet konszolidálni. Végre azzal foglalkozhatunk, amiért az egészbe belekezdtünk közel harminc éve. Eljött az ideje, megteremtettük az előfeltételeit, jöhet a polgári berendezkedés. Mindenki léphet egyet előre. Kényelmesebb, jólesőbb…..
Deansdale Vegán téveszmék 2012.03.22 11:39:35
Destiny kommentje nyomán figyeltem fel egy nőkertes vegán megmondóhölgy okoskodására, és nem tudtam megállni, hogy ne írjak belőle cikket :) Az a problémám az összes "vega" kezdetű táplálkozási elmélettel, hogy sok körülöttük a ködösítés, a félreértés, a tévedés. A…..
Az NSA-botrány, azaz az amerikai titkosszolgálatok túlkapásainak leleplezése olyan hullámverést keltett, hogy a téma a népszerű médiát is elérte. John Oliver Last Week Tonight című műsorának néhány héttel ezelőtti adásában a fő téma az volt, hogyan élnek vissza a kormányok hatalmukkal, és figyelik…..
„Sedamdeset dva sata” (Hetvenkét Óra) a horvát egészségügy-minisztérium projektjének a neve. Minden, rosszindulatú daganattal diagnosztizált beteg érdemi kezelését – beleértve a sebészeti beavatkozást, a sugárkezelést és a kemoterápiát – három napon belül el kell…..
45 éve Öttömöst választotta Hegedűs B. Zoltán körzeti orvos. Megszerette a falut és maradt. Most meg abbahagyni nem bírja a munkát. – Nem szoktuk megünnepelni a születésnapokat, mert ezt nem kiérdemelni, hanem megérni kell – szabadkozott a 70. születésnapját betöltött…..
Aki önként hülye, azzal nincs mit kezdeni. Kezdem mindjárt önmagammal a sort, amikor nem állok ki egy állításom mellett, nehogy akaratlanul megbántsak másokat.  Pedig megbántani valakit nem nagy mutatvány, ilyen sértődős népség a világon nincs több, mint mi, magyarok. Itt…..
numda 2015.01.24 21:19:29
@J.László: cenzor voltál?
A kormány lényegében megzsarolja a kórházakat, hogy végigvigye újabb egészségügyi átszervezését – véli Mihályi Péter egészségügyi közgazdász, aki szerint nyilvánvaló, hogy a kormány elképzelései a kórházi átszervezésről az ára annak, hogy az állam átvállalja,…..
numda 2015.01.21 17:57:53
Ennek a bejegyzésnek az olvasását SENKINEK nem ajánlom! Nem hiszem el, hogy létezik ilyen! A média egymásra licitál, ki tud többet a semmiről, azt mennyire gusztán tálalja a drágajó közönségének. Most akkor Orbán Viktor ad pénzt a jobboldali médiának, vagy nem ad? Esküszöm,…..
André Goodfriend, az USA ideiglenes - és kiutasítandó - ügyvivője útján az USA kormányának! Én, Molnárgörény∗, az ezeregyszáz éves Magyarország büszke állampolgára úgy döntöttem, hogy az USA aljas és méltatlan diplomáciai háborújára szeretett hazám ellen méltó…..
A nyelvtanulók rendre beleesnek egy tévedésbe, amikor a szabályok bemagolása során azon méltatlankodnak, hogy a szabályok nem logikusak. Mért nem tudtak az adott nyelv beszélői értelmesebb rendszert kialakítani?! – A türelmesebb tanár ilyenkor elmagyarázza, hogy a nyelvek nem úgy…..
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
numda 2013.12.24 10:37:56
@Valóraváltógép: elég nyilvánvaló tevékenységet folytatsz.
Jól fizetnek?
Az efféle "adakozás" minden oldalról gusztustalan. Jobbról is meg balról is. Ahol lakom, ott is volt adománygyűjtés. De senki nem ment oda fotóssal. Az iskolai agymosási program öndícsérete pedig már tényleg szánalmas. És ezt kell neked itt fényezni, szegénykém...
Volt már olyan érzésed, hogy a munkád csak merő kitaláció? Hogy a világ akkor is forogna, ha nem csinálnád azt, amit 9-től 5-ig csinálsz? A Strike Magazine nyári lapszámában David Graber körbejárta a humbugszakmák jelenségét – minden alkalmazott figyelemmel olvassa az…..
ProgBlog A szolgáló 2013.03.21 15:59:43
„És nem tértek meg az ő gyilkosságaikból, sem az ő ördöngösségeikből, sem paráználkodásaikból, sem lopásaikból.” János Jelenések könyve, 9.21 (ford.: Károly Gáspár, 1589) – I. sz. 2. felei   Kedves magyar sorstársaim! Van Napóleonnak egy mondása: „Ausztria…..
A TASZ, a Helsinki Bizottság és az Eötvös Károly Intézet nyílt levelet küldött Áder János köztársasági elnöknek, amelyben arra kérjük, hogy hivatali esküjének megfelelően őrködjön az államszervezet demokratikus működése felett és emeljen vétót az Alaptörvény negyedik…..
numda 2013.03.12 16:24:35