Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uZsoNNa

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberiség már évezredek óta használ különböző illatosítókat a testszagok elfedésére, és ez a szokás a rendszeres mosakodás megjelenése után sem tűnt el. Az alábbi infografikán viszont végre jól látható a különbség: A parfüm a legtisztább, 20-30 százalékos, A parfüm víz már csupán 15-20…..
Én kutyásként ugyan nehezen tudom elképzelni, hogy egy gazda kiábránduljon Fickóból, mert kiderül, hogy csak 2/3 rész vizsla, vagy utcára tegye Muffint, amikor a cuki kölyökwestie-ből szexi falusi vegyesvágott cseperedik, de gondolom, aki sok pénzt hajlandó adni egy kutyáért, miközben tele vannak a…..
Kultúrszóda Nincskullancs 2013.05.14 21:34:39
„Fiat iustitia et pereat mundus…”  Persze az egész könnyebb lenne, ha még mindig ekkora lenne, és ennyire álmos... Azoknak, akik drukkoltak és figyelemmel követték kutyánk nyers kosztra való átállását, köszönöm a törődést, és örömmel jelentem: Kölyök életben…..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
uZsoNNa 2012.05.20 15:28:42
ET? Sandokán? Keresgélj évszám szerint!   ..
Tudják, ez az a behajtó cég, amelyik többek között a Centrum parkolási kft. és a UPC kintlévõségeit veszi meg, aztán próbálja behajtani, néha meghökkentõ eszközökkel. A következõ sztoriban például van titokzatos eszközökkel megszerzett mobilszám, ijesztgetés SMS-ben,…..
uZsoNNa 2012.03.05 13:18:19
@Sóhajka88: na ne haragudj mar, de teged egesz eddig is lehuztak!
Ha nem realis a 30.000-es csekk, es nem ertesz egyet vele, AKKOR MINEK FIZETED A RESZLETEKET AZ INTRUM 112.000-JERE????????
Beloled kellene irni a kovetkezo posztot!
Azt ajanlom fizesd be a tobbit is! Ha mar kiszortal eddig 105ezret az ablakon... Mondhattad volna, h ennyi felesleges penzed van, es megadom a szamlaszamom!!
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..
uZsoNNa 2012.02.26 23:40:49
uZsoNNa 2012.02.26 23:42:10
Dalmát horror (A kép illusztráció) Döbbenetes képek fogadták egy dél-dalmácia hótorlaszokkal elzárt hegyi településen, Vrgoracon a horvát hegyimentőszolgálat dolgozóit. Egy negyvenéves vrgoraci férfi ugyanis a szomszédaitól kért élelmet, akik a vele élő szülei felől…..
uZsoNNa 2012.02.15 23:50:23
@mindenOK: nyakat el-, fejet levagunk...
egyebkent pedig haborukat mindig vivtunk, viszont az elso idokben atombomba helyett csak kobaltaval meg parittyaval...
a PTS inkabb a fuggelekes velejarok miatt (fogsag, tarsak halalanak premier plan-ban torteno vegignezese, kinzasok, vagy csupan a felelem) alakul ki, semmint maga a haboru a kivalto oka. Ahaboru egyszeru szavakkal kifejezve inkabb csak "valami megszerzesere iranyulo cselekedet", legyen az fold, nyersanyag, penz...
a problema mindig a "hogyan" resze...
Az első Éden hotel legaljasabb, de éppen ezért egyik legemlékezetesebb karaktere, a magát modellnek aposztrofáló Szandrát egy éve sem tette volna ki senki otthon a vitrinbe, meglehetősen közönséges, egyszerű arca volt, semmi különös vagy emlékezetessel a fülek között - a…..
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
uZsoNNa 2012.02.02 14:15:37
@Pista bá: Aztan majd jol megbuntetnek, mert nincs "fesztival-engedelyed"! :DD
"Több mint 500 éve része a svéd történelemnek a scandoromani népcsoport. Egészen a modern időkig etnikai tisztogatások, kényszersterilizáció, a gyermekek kényszerelhelyezése és erőszak jellemezte a svéd romák létét."  – Bo Hazell cikke a Dagens…..
uZsoNNa 2012.01.11 23:19:01
@tron.: Te olvasod is, amit irsz???
Az amerikai férfi (Todd Remis) be akarja perelni az esküvőjére felbérelt fotóst, mivel nem megfelelően végezte a munkáját. A gond csak az, hogy már 2010-ben elváltak.Todd 4,100 dollárt fizetett a szolgáltatásért még 2003-ban. Amikor rájött, hogy a fotós lemaradt a ceremónia…..
A menyasszonyi ruha a legnagyobb tételek között van esküvői költségvetésben. Éppen ezért sokan elgondolkodnak rajta, hogy érdemes-e megvenni, hiszen úgyis csak egyszer lehet viselni. Aki mégis így dönt, az többnyire eladja, elajándékozza. Nem így Adrienne Maloof, aki…..
Hamarosan iskolakezdés, már nyüzsögve támadjuk le a boltok polcait mi, iskolásgyerekek szülei. Kell venni egy rakás cuccot: füzeteket, tollakat, ceruzákat, körzőt, vonalzót, füzetborítót és tartót, csomagolópapírt, de legalábbis fóliát, ragasztót, és még hosszan…..
Végre találtam egy ilyen táblázatot, ami jónak is tűnik. Van benne cipő, ruha, fehérnemű, ing... USA, UK, EU...Sokat vásárolok turikban, mert ott mindig akad valami, ami rámjön, és akár még jól is néz ki.Nem csak a botsáska fazonú egyforma tinidivat lóg tucatjával a fogasokon,…..
uZsoNNa 2011.04.05 07:27:11
?
uZsoNNa 2011.04.05 14:31:07
@Ez így gömbölyű...: Koszonom! (bocsi a hisztiert -.-")
Idén nyáron nem mehetünk el a romantikus darabok és a csipkés ruhák trendjét kiegészítő lófarok mellett sem.Lássuk, melyik az öt legmenőbb módja ennek a klasszikus hajviseletnek most tavasszal és nyáron:1. NYAKSZIRTEN ÖSSZEFOGOTT COPF2. FEJTETŐN ÖSSZEFOGOTT COPF3. KÓCOS COPF4.…..
uZsoNNa 2011.03.24 19:30:07
A menyasszonyi csokor csodálatos ékszerekkel díszíthető. Bár itt is igaz, hogy nem szabad túlzásba vinni... ez azért néhány csokrok most sikerült. De remélem a lényeg így is látszik...
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
uZsoNNa 2010.12.18 14:42:59
@agent T: Kedves!
Nekem a romakkal semmi bajom, sot!
A "regi idokben" nem kevesse lehettunk rajuk buszkek, hiszen ugyancsak hungaricumnak szamitottak a primasok!
Az egyetlen baj azzal van, hogy nem erem fel esszel, hogy a turoba` nem talalnak MAGYAR megasztart!
Mert Renatanak nem csak a neve roman, hanem maga is az!
uZsoNNa 2010.12.18 15:47:49
@Fercsikétől: Udvozlom anyukadat!
Mitol nem az? Megcsak hatarontuli magyar se! Csak azert mert beszel magyarul???
En is beszelem a nemetet, az angolt, de ha odamegyek, eszukbe se jut britnek vagy nemetnek nevezni!
Tamogatom a hataron tuli magyarok helyzetenek konnyiteset, lasd Ruzsa Magdi... viszont ez a Tolvai NEM MAGYAR.
Csak jarj utana!
Többen kérdeztétek, hogy hogyan lehet itt közlekedni. Ez érdekes kérdés. A kulcsszó: a BIZTONSÁGOS TAXI. Ez itt egy konkrét fogalom.Hogy mi számít biztonságos taxinak? Ez még érdekesebb kérdés.Amit mondjuk egy helyi, azaz afgán ismerős hív. Ha éppen van ilyen ismerős a…..
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
uZsoNNa 2010.11.09 13:07:52
@Kicknick: pedig egy tisztan tartott, bolhatlanitott, kullancsirtott, veszettsegellenoltott csovessel is lehet kulturaltan etterembe jarni. Viszont kell a poraz+szajkosar biztonsagi felfegyverkezes!
Egy vad bika igazi szexuális erejéről annyit, hogy pár másodperces közösülésre képes mindössze, a sperma mennyisége pedig fele a lóénak és egynegyvened része a disznóénak. Olvasónkat mégis annyira feldühítette a spam, ami egy vad bika szexuális erejét ígérte neki, hogy…..
uZsoNNa 2010.09.23 19:01:37
@horex: "Utolsó számhoz aggyál hozzá egyet és jön a bikaerő
:)"
Neked is igy sikerult?? :D
(na jo, befejeztem...)
Sziasztok!A nap vicce:Ma kirúgott a főnököm SKYPE-on!!!Előzménye annyi, hogy Baranyából Budapestre költözteti a céget és szerette volna, ha én is vele tartok, viszont se az utazásomat, se az ott tartózkodásomat (heti 2-3 nap) nem lett volna hajlandó támogatni.Mikor magasabb…..