Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csogoreny

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...Avagy ha fegyvert hoznék amaz országra, és mondanám: fegyver, menj át ez országon! és kiirtanék belőle embert és barmot. És ama három férfiú benne volna, élek én, az Úr Isten mondja, nem szabadítana meg sem fiakat, sem leányokat, hanem csak magokat szabadítanák meg.…..
Subba Reptéri lehúzás 2011.05.11 16:37:00
Jó szájízzel érkezz, vagy hagyd el kishazánkat! Lehet ennél jobban bemutatni Magyarországot?Számla a reptéri Leroy étteremből: Egyé ezeröccázé bundáskenyeret, és fizess még egyszer annyit a felszolgálásért! Reakció az étterem vezetőjétől:És egy EPIC Handrástól…..
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..
  Az hogy egymilliárdos ingatlanok vannak Budapesten (sőt Kecskeméten) az egyáltalán nem meglepő, foglalkoztunk már néhánnyal az Urbanistán is (elég csak ezt az 5,2 milliárdos budavári lakóházat vagy ezt az 1,6 milliárdos budafoki villát említeni, hogy a 4 milliárdos Várkert…..
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Csogoreny 2011.01.25 19:36:36
@Horizont: Csak megismételném, hogy Jánosnak bizony van saját autója. Talán nem a saját nevén, mert rosszul mutatna a vagyonnyilatkozatban a Range Rover.

Ha már itt tartunk: nem értem a politikusok családtagainak a vagyonnyilatkozata miért nem publikus. Az autót, hajót, repülőgépet mindenki a feleségére íratja szerintem.