Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zimbo

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Absolute Poker Absolute Poker Blog 2010.01.12 14:03:58
Hát Absolute Poker Blogunknak nem sok értelme volt, mert mindenki más máshol játszik. Mivel a yourpokercash pénzem nekem is elfogyott, ezért én is elpártoltam tőlük.  ..
Igaz nem így terveztem indítani a blogot, de muszáj ezzel nyitnom... Júliusban Tatabányára is megérkeznek a kamionosok és a kurvák! :) Mármint a Békepipa tatabányai szórakozóhely rendez egy "kurvák és kamionosok" partyt! Ráadásul mindenki, aki beöltőz, az mehet…..
PKR Poker PKR POKER 2009.04.17 14:05:00
A PKR a legjobb 3 dimenziós online pókerterem a világon.A tökéletes játékélményt nyújtó terem kíváló bónuszokkal és játékélménnyel várja a játékosokat!         ..
  Az Unibet az egyik legnépszerűbb Európai Online Pókerterem. A 24hPoker hálózatban kezdte meg működését, majd 2006-ban csatlakozott a Microgaming hálózathoz. A széles játékválaszték és rengeteg saját rendezésű versenyei kiemelik az Unibetet a hálózat többi…..
Chili Poker CHILI HOTSHOP 2009.04.13 21:18:11
HOTSHOP A legtüzesebb FPP bolt... Játssz a Chilipokeren a pénzes asztaloknál és a versenyeken és mi megjutalmazunk Téged - mint megbecsült játékosunkat, a Frequent Player Point-okkal. Lépj be az FPP hotshop-ba, és váltsd be a megszerzett pontjaidat INGYEN…..
Tudtad, hogy ha ezen a linken keresztül regisztrálsz a Chili Poker termébe, akkor egy idő után pénzvisszafizetési garanciával kapsz extra bónuszt?Csak töltsd le a szoftvert és legyél inaktív. Aki inaktív egy idő után speciális ajánlatot kap tőlünk!A legnépszerűbb ajánlat a…..
A Chilipoker ingyenes versenyei Játssz ingyen, nyerj több száz dollárt naponta! A Chilipoker ingyenes versenyeket kínál a hét minden napján, lehetőséget adva ezzel a valódi pénzes játékok ingyenes kipróbálására. Bizonyos freerollok pókerklubok számára vannak…..
Chili Poker CHILI POKER VERSENYEK 2009.04.13 20:53:46
Mindig történik valami izgalmas a Chilipokeren : Versenyeket rendezünk a nap 24 órájában, ebben EXKLUZÍV és közösen szervezett versenyek is vannak, és még sok minden más! ECOOP IV 25 Május – 7 Június, 2009 Az év eseménye végre megérkezett! A…..
  Mielőtt elkezdenéd: Jelöl ki egy összeget, vagy határt a veszteségnek, és ha átléped ezt, akkor hagyd abba a játékot azonnal. Jelölj ki Magadnak egy bizonyos időintervallumot, amíg játszol, és figyelj, nehogy túllép ezt a…..
Nézd meg a Pókersulinkat Barátságos póker iskolánk elvisz Téged egészen az alapoktól a profi tippekig Liz-zel. Hand rangsor Hold'Em szabályok 10 túlélési tipp Kérdezd Liz-t ! Kezdők freeroll-jai Az ingyenes versenyek mindig meghozzák a gondtalan játék…..
Chili Poker 2009.04.13 20:49:54
     Heti Ajánlatok A Szerencsés Kezek A Chilipoker március hónapban a legjobb 20 kezet jutalmazza $6,000-al!! Az eredménytáblázaton a legjobb…..
Chili Poker Chili Poker 2009.04.13 20:46:00
Bónusz összege: 100% max. 600$ + IPOD Hálózat: Ipoker Minimum Befizetés: 20 $ A terem weboldala magyar nyelven is elérhető. Chili Pokeren összesen 6 féle bónusz közül lehet választani. 1. 20$ befizetés után 100 $ bónuszt adnak. bónusz kód: 100DOL 2. 100% Bónuszt adnak maximum 600…..
Chili Poker Chili Poker Bónusz 2009.04.13 20:43:49
A Chili Poker az egyik vezető pókerterem az iPoker network tagjai közt, a terem 2004-ben indult és napjainkra már jelentős szerepet játszik a hálózaton belül. Olyan póker legendákat szponzorálnak, mint az elragadó póker díva, Liz Lieu, illetve a profi póker játékos, Fabrice…..
Chili Poker 2009.04.13 20:42:00
 4 / 5Magyar nyelvű honlap és ügyélszolgálat. Akár 600$ bónusz az első befizetésre a ChiliPoker termében.  Befizetési bonusz:150% max. 600$Befizetési lehetőségek:    Kifizetési lehetőségek:   Hálózat:IPokerVan…..
$1000 összdíjazás december 7. és január 4. között. Vegyél részt a 10 freeroll versenyen és építs bankrollt a Chili Poker termében. Befizetni nem szükséges, így itt az ingyenes lehetőség egy kezdő online póker bankroll felépítésére. Versenyek minden vasárnap és…..
    Elindult a Chili Poker által szervezett első Chili Poker Magyar Póker Kupa. A póker kupa egy 12 versenyből álló sorozat amelynek a védő döntőjében 12 000 $ osztanak szét az első 10 helyezett között. A verseny érdekessége, hogy nem a versenyek végén nem…..
Absolute Poker részletes pókerterem ismertető – Bónuszok és Promóciók Mire is várunk még? Egyszerűen csak több bónuszajánlat van az Absolute Pokeren mint, amennyit meg tudsz szerezni! Mivel a befizetési bónuszt már részleteztük, jöjjön most egy kis info a…..
Írta: G.L. Hodges Frissítve: Feb 7, 2009 Megtekintések: 92 Az egyik legnagyobb póker hálózatnak, a Cereusnak a tagja az Ultimate Bet és az Absolute Poker . Természetesen nem csak ez a két oldal tartozik a Cereus hálózathoz, de ez a kettő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Bad…..
Az Absolute Poker - egy korábban szebb napokat is megélt pókerterem - kálváriája szeptember 12-én kezdődött (illetve nem tudni mikor kezdődött maga a csalás, de a kipattanásához vezető események erre a napra datálhatóak). Történt ugyanis, hogy az aznap megrendezett 1000$…..
Absolute Poker Névjegy A nemrégiben még közepes méretű pókerteremként számon tartott Absolute Poker lassan kinövi ezt a címet, mivel egyértelműen az USA-beli és – miért is ne? – európai játékosok egyik legjobb menedékének tartja magát. Az Absolute Poker…..
200% max. $500 Első Befizetési BónuszAz Absolute Poker büszkén mutatja be fantasztikus, első befizetéskor esedékes 200% max. $500 Első Befizetési Bónuszát. A bónusz dollárjaidat az Absolute Pokeren a „Hírnév" rendszer alapján válthatod be. A Bronz szinten kezdesz és…..
Az Absolute Poker csalás Írta: Martin Bernadett    2007 október 20., szombat 19:56 Az Absolute Poker, a világ egyik legnagyobb online pókerterme, pénteken bejelentette, hogy egy hacker kihasználva egy biztonsági rést, hatalmas…..