Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stator

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor sosem tagadta, hogy kedvenc sportága a foci. Ezzel nem is lenne baj, ha nem favorizálná túlzottan a többi sportág rovására. A bevezetett tao-rendszer legnagyobb nyertese a foci, ezen belül is a kormányfő által grundolt Puskás Akadémia. Emellett 10 milliárdos stadionokat…..
sorok között Isten uzsorásai 2013.07.28 07:35:00
Igen kellemetlen helyzetbe került Justin Welby, az anglikán egyház feje. Alig egy nappal a rövidlejáratú hiteleket horrorkamatra biztosító pénzügyi vállalkozások ellen indított szájkaratéja után kiderült, hogy az egyház közvetett érdekeltséggel rendelkezik a Wonga elnevezésű…..
Zseninek lenni legalább annyira átok, mint áldás. Különösen az, ha már gyerekkorban sikeressé válik az ember, hiszen olyan nyomás nehezedik rá, amit neki és szüleinek is borzalmasan nehéz feldolgozni. Egy hihetetlenül tehetséges 10 éves festő és családja története következik…..
stator 2013.07.28 11:37:05
@DieNanny: ez nem olyan, mint az általad említett "sztárok" esete. Lehet, hogy gyerekként cukin el tudták adni magukat, de felnőttként már nem annyira. A festés az más. Ez olyasmi , mint a matematikai vagy a zenei készség.
Rogán Antal legújabb törvényjavaslata szerint július 1-től minden munkáltató köteles felvenni még egy embert. Természetesen az intézkedés a nemzeti érdekek mentén differenciál, miszerint a családi gazdaságoknak elég, ha a jövőben a nagymamát is bejelentik, akit a költségeik…..
stator 2011.06.22 13:14:11
@ili810: Hogy a "rokkantnyugdíjasokról" már ne is beszéljünk. A nagy részük kényszerből lett roki, mert megszűnt kb. 1 millió munkahely a rendszerváltás környékén. Most, 20 évvel később okoskodni, számonkérni pont rajtuk...

@Cr: a devizahitelesek nem kapnak semmi támogatást ettől a kormánytól. A bankok kaptak támogatást, rásózhatnak az amúgy is szar helyzetben lévőkre még egy hitelt, ami már a következő kormány idején fog a nyakukba dőlni. Ennyi.
comment:com 167 milliós tévedés 2010.12.22 10:30:00
Nehéz a tévés vetélkedők kérdésszerkesztőinek élete mindenütt. Ez derül ki az alábbi klipből, amiben a Negyvenmilliós játszma amerikai verziójában bukott egy párocska 800 000 dollárt (ott egymillió dezsővel kezdik a mókát a jelentkezők), mert ugyan ők jól tippeltek, de a…..
stator 2010.12.22 11:45:19
A Magyar Köztársaság Kormánya az elmúlt pár napban annyi, de annyi témát adott, hogy szinte lehetetlen végigvenni őket. Kedden még úgy tűnt, hogy ha itt megint "forradalom" lesz, akkor azt közgazdászok fogják majd kirobbantani (ez lenne az első ilyen a…..
stator 2010.11.25 15:42:05
@Lacdelo:
1. a több gyerek nem feltétlenül jelent több adófizetőt (maximum több eltartottat)
2. igen, ez lenne a megoldás
3. menjen az, aki itthon nem talál munkát, vagy külföldön sokkal jobban érvényesül, de csak ezért elmenni...
Csak szimplán egy elmebeteg, közveszélyes barom vagy, esetleg emellett még vak is?! Igen, te, aki ma reggel 8:45 körül úgy téptél végig a XVIII. kerületben a Tinódi utcán, mintha autópályán lennél, leszarva, hogy az végig jobbkezes! Nem csak a rendszámodat nem tudtam megnézni, de…..
stator 2010.10.25 16:41:22
@Desmond77: a tesco parkolókban direkt játékot csinálok ebből. Mikor elengedek valakit, aki jobbról jön, és néz mint a hülye, az nagyon vicces. Na jó, lehet kicsit unalmas az életem? :(
Hosszú idő után ZSLIVE a blogon. A szuper, giga klasszikus Kommandó lesz ma terítéken, ahol Schwarzi megsemmisít egy egész banánköztársaságnyi hadsereget. Addig eresszétek ki a gőzt! 21:10-kor találkozunk itt!Már nagyon izgulok! Annyira, hogy a borostás Dean Cain küzdelmét nézem,…..
Mivel még mindig bódultan támolygunk Szomor főterének látványától, nem volt időnk alapos újságírói háttérmunkára. Egyelőre csak a tényt közöljük: a barátságos, komárom-esztergom megyei falucska főterén gigantikus, pléhlemezből hajtogatott, és aranyszínűre…..
stator 2010.10.01 17:53:46
@Ttttúúróóó Kkiiitttyyyy yyyyy....y.yyy.yyy......yy:
Most ehhez hogy jön a zsidózás, ezt nem értem. Itt tart az ország sajnos, ez kell ma az érvényesüléshez.
stator 2010.10.01 18:54:43
@Cuppanj a végére!:
amerikai zászlókat égettek az usa-ban, nem csak vietnam miatt, de újabban az iraki és afgán beavatkozás miatt is. Nem tudok róla, hogy emiatt bárkit kivégeztek volna... Ez ott a vélemény nyilvánítás szabadságát jelenti. Nálunk hazaárulás lenne a minősítés.
Hipotetikus a kérdés, mivel a picuri garzon a nyóckerben már betöltötte a "venni" kategóriát, épp csak ki tudom fizetni a hitel részleteit - ugyanakkor albérletben élünk.Ezzel együtt is megpróbálom összeszedni, amit erről gondolok, amit megéltem és amire készülhetek.…..
Miskolcon hidat neveztek el Ganxsta Zoleeról- legalábbis a tábla ezt hirdeti. Sajnos mivel a dolog nem hivatalos, engedélyt senki nem adott rá, a táblát el fogják távolítani, sőt, ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést is tesznek, mely ha eredményes - ha elkapják a tettest -…..
Minden magyar ember tudja, hogy a kéményseprő név a bojtosúszós halhoz vagy a parkolóőrhöz hasonló ősmaradvány. Azok az emberek, akik ezt a nevet viselik, természetesen nemhogy nem szoktak kéményt seperni, de nyilván réges régen akkor is képtelenek lennének ilyesmire, ha nagyon…..
Szívből gratulálunk drága Fidesz, ez így elsők közti törvényjavaslatnak egyszerűen csodás! Mi is lehetne ösztönzőbb a vadiúj miniszterek számára, mint a fizetés(vissza)emelés... A történet röviden: 2009.május 18-án fogadta el az Országgyűlés a Bajnai-kormány első…..
Kedves Erynnis! A következő, szerintem tisztázásra váró, sokak által érdekelt téma lenne a kérdésem: Ha valaki határozott idejű munkaviszonyban van, és akkor esik teherbe, vagy már éppen terhes a munkaviszony megkezdésekor, akkor hogyan zajlik a gyes, munkaviszony kérdés? Ha…..
Intim higiéniáról lehet a szokásos módon beszélni, kedves tulipánokat, hajladozó fűszálakat és egy meztelen (jaj!) női combon végigsikló selyemdarabot mutatni, azaz szégyenlősen körbejárni a témát, és metaforákba csomagolni a terméket és annak előnyeit. A Lactacyd sem volt…..