Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pancsi

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négyrészes sorozatunkban Budapest közlekedésfejlesztésének terveit szeretnénk részletesen bemutatni. Mai, első részében a metróhálózatról fogunk nagyot álmodni. Hogy nézne ki Budapest, ha végtelen sok pénzünk lenne? A lehetőségekről, a tervezett és soha meg nem épülő…..
pancsi 2012.03.21 20:01:42
@Gery Greyhound (project ELE^EN): Ki mondta, hogy én Prágát világvárosnak tekintem ? Bele vagytok betegedve ebbe a Prága-Bp hasonlítgatásba. Majd belehaltok, hogy oda több turista megy, de persze biztos mind hülyék, akik nem értenek semmihez, hiszen Bp messze magasabb szinten van, mi ?! Se büszke nem vagyok Bp-re, se a magaménak nem érzem.
Múlt héten írtam itt az Egy nap a városban blogon arról, hogy a Budapest-Prága-harcban bizony vesztésre állunk, de megígértem azt is, hogy rövidesen beszámolok a kilábalás esélyéről. Arról az útról, amin végigjárva lehetőségünk nyílik arra, hogy Budapest a régió…..
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók kíméljenek!…..
pancsi 2010.09.22 08:58:19
Budapest szépül, egyre több az élhető sétálóutca, a jó étterem, esküszöm, még a csajok is egyre jobban néznek ki, de mi van azokkal a helyekkel, amiknek per definitionem szakadtan kell kinézniük? Az ócskásokkal, akik szerethető limlomokat árulnak elfogadható áron? A…..
pancsi 2010.08.18 14:28:02
@simon mondja: Nem érted. Fejlődést emlegettek, miközben a régi felújításáról van szó. Ez persze jó, meg kell is. De. Andy Vajna találóbban fogalmazott nálam, amikor megkérdezték, hogy az Evita forgatását miért hozta Bp-re. Azt mondta: Bp nagyon hasonlít a 30-40-es évek Buenos Aires-ére, de BA azóta fejlődött... No comment (tudom, AV egy köcsög). Önteltek és vakok vagytok a külvilág felé. Közben meg már lassan a második évszázad húz el a gangos bérházaitok mellett (amik - mégegyszer mondom - szintén megőrzendők) Erre akartam utalni a "világváros" dumával is.
pancsi 2010.08.18 14:40:14
@simon mondja: Tanyán lakom egy borospince mélyén két kecskével és egy kapával, úgyhogy be is fogom a pofám.
pancsi 2010.08.18 14:48:33
@simon mondja: Tényleg tanyán lakom, vagyis szőlőhegyen (kiköltözőként), de mielőtt bármit mondanál erre, nem hiszem, hogy nem bp-ként ne tudnám eldönteni, hogy egy város milyen, tetszik-e nekem vagy sem. Pláne, hogy én sem csak egy helyben éltem le eddigi életem.
Az átlaggurmé simán hülyének néz, ha az olasz sört egyáltalán szóba hozod, de ez csak azért van, mert őt elvakítja a profi olasz bormarketing. Az olasz sör létezik. Ráadásul az olasz sörtérkép sokkal izgalmasabb, mint a magyar.Igaz, hogy az évi 31 liter sört fogyasztó olaszok…..
nejlon AZ ÚR KONGÓBAN IS ÚR 2010.08.16 20:54:00
Société des ambianceurs et des personnes élégantes - elegáns emberek társasága Kongóban. Mindenkinek megvan a saját jellegzetes mozdulata.                           ..
A Fidesz nagy komolyan bejelentette, hogy megfelezte "a politikai vezetők számát". Már akkor írtuk, hogy semmi alapja nincs annak, hogy a Bajnai-kormány szakállamtitkárait politikai vezetőknek nevezték, az Orbán-kormány helyettes államtitkárait meg köztisztviselőnek.…..
pancsi 2010.06.09 09:32:02
@Magg: "Ezek szerint te legalább 300-400 ezret keresel havonta és /vagy van minimum 5 gyereked.
Mert ez alatt mindenki szopni fog! És sajna, ez a nagy többség!
Királyunk megint csak és kizárólag a gazdagokra figyel, őket támogatja, a kisembereket meg (akik gyakorlatilag megválasztották) leszarja. "

Hülye irígy kommunista geci vagy !
Varánusz Fű alatti szocializmus 2010.05.11 11:43:00
Volt olyan reményteljes elképzelésem, hogy Matolcsy elvtárs (bizony, bizony még Bayernek is elvtársa) csak ötletel és szondázzák a közvéleményt, de úgy látszik komolyan gondolják. Nem is lenne baj, csak hát tudjuk mihez vezetett, amikor Medgyessy elvtárs/kartárs komolyan vette…..
Keserédes történet alapítástól a privatizáció utánig. A mostani üzem helyén 1880-ban állították üzembe az ország első kekszgyárát, amelyet Bach Hermann győrszigeti gőzmalmából alakítottak át. Bach az üzemet 1892-ben eladta Koestlin Lajosnak, aki akkor települt át…..
Piroslap Nem lesz adócsökkentés 2010.04.21 11:40:00
"Azonnali radikális adócsökkentésre van szükség!" Szajkózta négy éven keresztül a demagóg bullshitet a Fidesz összes vezetője. Sőt, azért kell az előre hozott választás, hogy meg tudják lépni. Azt hallgattuk, hogy ha jól lecsökkentik az adókat, az megoldja…..
Nagy figyelmet kapott március elején az éppen nőnapon megnyitott, a női innovációkat bemutató köztéri kiállítás, amely az Ariel Liquitabs támogatásával, annak bevezető kampányához kapcsolódva jött létre. Kilenc hatalmas köztéri szobor került a Gödör mellé, ahol egy…..