Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uff

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban hozta le az év hírét a Spiegel, melyet olvasva a legőszintébb káröröm felhőtlen kacajában fetrengtünk egy fél óráig. A történet – mint minden ilyen – egyszerű és mulatságos. Bár az mondjuk nem lehetett valami vicces, mikor az ember szembesül azzal, hogy…..
  Szerencsétlen jellemhiba fejlődött ki bennem motorozásom kezdetétől fogva: nem bírom elviselni, ha nincs motorom. Furcsa dolog ez, mert van, hogy a szezonban hetekig nem motorozok, télen pedig mindig hónapokra leteszem a gépet. Ilyenkor kicsit hiányzik a tank a lábam közül,…..
Winkler letette a telefont, kidugta fejét a monitor mögül: „Árpád ez a te területed!” Nem igazán értettem, mire mondja, és aztán sem lettem sokkal okosabb, hogy kifejtette: „Valami régi CBR Vácott, kevés kilométerrel egy kereskedőnél... hívd fel.” Pár…..
Uff 2011.05.04 19:42:38
@Lack80: nem tortent vele semmi, behajthato, es valaki behajtotta meg eltekerte...

jajj de baba gep, ezek megdobogtatjak a szivemet :)
Az első dermesztő pillantás, extra leanderrelÉn is egy kretén vagyok. Miért kell nekem egy félkész motort nézegetni? Hagynám inkább alkotni a művészt. Úúú…hhhhhh…. Khmhmhm, öhö… Ez most a permetezés és a Simson Schwalbe transzcendens kapcsolatára utal?…..
Uff 2011.02.19 11:27:33
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Belsőség Túl sok erőszak 2010.12.25 14:20:00
Rendes autóbuzi az alábbi képekkel úgy van, mint csemetéiket féltő szülők az akciófilmekkel. Ott indokolatlan mennyiségben ölnek embert, itt hasonlóan szívfájdító módon préselnek össze vadonatúj Toyotákat. Nem való ez rendes férfiember szemének.  Most kellene…..
Tibi barátomnak (IPK) köszönhetően én is szeretnék hozzájárulni e jópofa és hétköznapi blog bővítéséhez. Igaz, kicsit talán más szemmel, mert én csak rosszat tudok mondani az autókról, mert hát jó autót nem hoznak javítani. Így jutottam el az elmúlt évek alatt, hogy a…..
A szerkesztőségből szinte mindenki elhúzott melegebb éghajlatra, a gyermekmegőrző-funkció meghatározó lett a profilunkban, hiszen Tom kislánya is itt van velünk. Vele együtt vagyunk négyen. Winkler a mai Csikós-poszt előadásával szórakoztatott minket, nagy átéléssel, amit a…..
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Uff 2010.07.14 21:01:46
Nehéz a szerelőnél kiugratni a nyulat a bokorból. Na, hogy állunk, hogy állunk? Ki van már cserélve a tető? Dolgozik rajta a lakatos. De fizikailag fent van még az autó teteje, vagy le van már vágva? És ezért vagyok egy idióta, hogy nem közjegyző jelenlétében hívogatom Zsoltit,…..
Tavaly nyáron megkattantam. Az egész valahogy úgy kezdődött, hogy üldögéltem lent a sasfészekben, és a régi, lassan törékennyé száradt papírú motoros újságjaimat lapozgattam. Ezeket a magazinokat apám hozta még nekem, külföldi útjairól. Az öregem csillagász, fedezett már…..
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
Éppen a világ legcikibb gatyáján kuncogtunk, amikor Ommm kibökte, hogy ő tulajdonképpen nagyra tartja Vanilla Ice zenei munkásságát, sőt, kifejezetten laza figurának tartja, hisz hogy' kilökte egykor az asszonyt menet közben a kocsiból, amikor hülyeségeket szájalt. Hát…..
Az hagyján, hogy találtunk egy gyerekkori képet a crova készlet Pege Aladárjáról és azt gondolom így már érthető a rajongása a kis olasz gyöszök iránt... ...az viszont megdöbbentő, hogy egy altató vers is előkerült, amit még anno, az ismeretlen pécsi költő írt…..
Uff 2010.05.21 20:19:07
A BMW PR-szakemberei lendületben vannak, hisz harmincadik születésnapját ünnepli a GS sorozat, a terepezésre is alkalmas bokszer. A müncheni központban feltehetőleg betűre fizetik a szövegírókat – más okot nem látok, miért képes valaki 54 ezer karakteres sajtóközleményt…..
Ha valaki meglátja Ed O'Neill-t, azonnal Al Bundy, a szerencsétlen cipőárus jut eszébe, a Rém rendes család című sitcomból, pedig a színész a számára kiugrást jelentő vígjáték előtt és után is inkább drámai szerepeiről volt ismert. O'Neill főleg rendőröket és…..
Uff 2010.04.26 13:27:20
A Népszínházzal kezdődött: a történelmi Magyarország hatodik színházát (1854), ami valóban rossz állapotban volt, felújítás helyett, portikusza kivételével 2007-ben lebontották, és egy új színházépület létesült a telken. Kép forrásaA napokban megdöbbentő híreket…..
Uff 2010.04.25 14:08:44
@Benbe: Jol mondod ezek a szebb volt jugoszlav varosok... De en inkabb a delszerbiaiakra celoztam amelyek kevesbe szepek ;)
Ahh... nem szeretnek durva dolgokat irni, de itt egy pelda: akik ilyen utcakon nonek fel azok nem fogjak ertekelni a szabadkai szecesszios epuleteket...

www.google.no/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_BeClJMs84Ng/SYlo5sbnFdI/AAAAAAAABQs/-u_IBv_BbTc/s400/NP%252BI.jpg&imgrefurl=http://sajkaca.blogspot.com/2008/03/novi-pazar_09.html&usg=__uxsjssArC3gWbapZswGfDgxzuPU=&h=240&w=320&sz=20&hl=no&start=50&um=1&itbs=1&tbnid=hjAY729Q17cnOM:&tbnh=89&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dnovi%2Bpazar%26start%3D40%26um%3D1%26hl%3Dno%26sa%3DN%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1
Uff 2010.04.25 14:44:23
@Nzoltan:
1991 (delszlav haboru kezdete) ota felnott generacio nem is tudja mi a munka, ment a csempeszes, uzleteles... azota is alig indult be a termeles, minden pang, oriasi problemak vannak, minden fiatal uzletember, maffiozo, politikus, DJ, stb. szeretne lenni. Szamukra ezek ertekes utak.
Mar az utcan rajuknezve kerdeses, hogy valaha normalis utra ternek -e? Arrol nem beszelve hogy ebben a tarsadalomban a tanult, okos emberek teljesen el vannak nyomva, aki befejezi az egyetemet orulhet ha talal valami szar munkat. Ezert sokak szerint nem erdemes tanulni. Inkabb elmegy olaszba vesz egy lepukkant autot, visszatekeri az orajat es eladja, minimum 1 havi fizetest keres vele... igy deformalodik el a tarsadalom.
Uff 2010.04.25 15:40:34
@feketehun:
Normalis mentalitasu orszgokban valoban tisztelik es megbecslik ezeket a dolgokat. De szerbiaban ez nem igy van!
És a teljes Ponton DVD itt kapható még. Derűs videózást! (X) akiknek köszönhetjük:    …..
Egy óra harminchárom perc. Három nap minimális alvással és reggel nyolckor megint ott vagyunk. Amit azonban mára elterveztünk, azt meg is csináltuk. A tegnapi szopóroller tovább gurult, megint egy méterrel közelebb a hegy csúcsához. Ott van minden, a helyén. Autó, motor, shop,…..
 Nem tudom másnak a motor mit jelent, mert én még soha nem voltam más, azonban számomra sem mindig ugyanazt jelentette. Volt, amikor az egyik legjobban áhított tárgy volt a szobám ajtajának belső felére kiragasztott Honda CB, bármit megadtam volna érte. Volt, amikor szimplán egy…..
*Azaz gyorsbombázó. A terminus technicus nem takar mást, mint egy olyan – jellemzően könnyű, maximum közepes – bombázógépet, amely elég gyors ahhoz, hogy a vadászgépek ne tudják utolérni. A múlt század harmincas éveiben tette magáévá a koncepciót sok, zömében…..
Viszonylag nehéz időszakot zárhat le a szerkesztőség. Fellélegezhetnek, mert már nem keresek motort, nem szívom tovább a vérüket, vettem egyet. Egy 94-es Hondát, szigorúan közlekedési eszköznek. Ha ezres lenne, 145 lóerős lenne. De ez csak 250-es. Mégis, mindenki átkozottul…..