Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dirkstruan

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szépen elszálltak a húsárak, de a zöldség is szorosan a nyomában van. Hofi jut eszembe:- Negyven kiló és legel. Mi az?- ?- Jövőre te.Szembejött velem két kiló pulykaszárny a boltban, 599-ért adták kilóját. Annyiért megvettem. A pulykáért nem vagyok annyira oda. A nyak ugyan levesnek elsőrangú, de a…..
dirkstruan 2022.04.26 12:32:53
Lepcsánkparty Báránycomb 2022.04.19 00:10:00
Ez volt az első találkozásom egész báránycombbal a konyhámban. Zsenge bárány elülső combját lapockával kaptam ajándékba és valami finomat akartam készíteni. A bárányt nagyon szeretem, étteremben is szoktam rendelni, bár sokszor nem olyat kapok, amit elképzeltem... Ez a báránycomb viszont remekül…..
sörfigyelő LöWOLF Wonder Forest 2022.03.26 11:33:11
Illat: igazi stout-os, tonkababos csokoládéra emlékeztet Hab: ivásra hív, színeváltozáson ment keresztül: sötét kávéhabból cappuccinossá vált, foszlós Szín: szinte fekete, szűretlen Kitöltésnél gyönyörűen fejlődött föl. Hát ebben a sörben van anyag és még jól is van elkészítve. Békebeli…..
dirkstruan 2022.04.02 12:03:02
Rettentő módon felszaporodott a "csodahüttőben" a marhacomb szelet. Addig-addig, hogy mikor feleségem még az USA-ban ette a legjobb steakeket, kirúgtam a hámból. Meghagytam két szeletet egy esetleges sovány marhahúslevesnek, a többit meg vadasnak készítettem el...
dirkstruan 2021.10.13 20:45:27
Blogkocsma Süllő a fogasban 2021.08.06 07:00:00
Így persze nem pontos, hiszen a másfél kilósnál nagyobb süllőt hívjuk fogasnak. Talán hívhatnám a PIP mintájára SIS-nek, vagyis süllő a süllőben. Nevezzük bárhogy, remek étel.Úgy kezdődött, ahogy szokott. Az udvari szállítóm meglepett két süllővel. Nekiláttam törni a fejem, mi legyen belőle. Leves…..
Szokatlan párosítás, de kellett valami gyors köret is. Kaptam a feleségemtől egy adag shiitake gombát, ő úgysem eszik belőle. Már megint megjelent valami ismeretlen csomag a hűtőben. Ez most éppen egy-egy kacsa és libamell filé volt. Ehhez képest a mélyhűtőt már lassan be sem tudom csukni, annyi…..
A környezetvédelmi tudatosság a szokásoktól való eltérést igényli A mindennapokban általában csak a szokásokat követjük és nem gondolkozunk el azon, hogy tevékenységünk mennyire környezetromboló. A legtöbben megelégednek egy-két szimbolikus értékű tettel, például nem vesznek műanyag zacskót,…..
Kénytelenek voltunk elmenni a madarasba a karantén ellenére is, mert kinyúlt a mikrónk. 10-re már oda is értünk, van két óránk! Alig volt ember a boltban, mi is maszkban meg kesztyűben nézegettük a mikrosütőket. Szerencsére kaptam az eladótól mérőszalagot, mert azt elfelejtettem vinni. A…..
Privát medencék, márvánnyal kirakott fürdőszobák és 22 karátos arannyal bevont ágytakarók is megtalálhatóak a világ legdrágább lakosztályaiban, ahová a kezdő belépő napi 14 millió forintnál kezdődik... Nézzünk is körül bennük! Laucala Island Resort, Laucala-sziget, Fidzsi-szigetek  Ebben a…..
Hamár úgyis kecske a téma, lássunk egy másikat! Soha nem ettem kecskét, hát még gidát! Barátunk, akinek dílere van, eldicsekedett, hogy vett egy kecskegidát konyhakészen. Velem ilyen még nem fordult elő, megkértem hát, hogy nekem is szerezzen egyet. Az alábbi dolgokat kaptam (a belsőséget nem is…..
Itt a nyár és beindul a paradicsomszezon, de előfordul, hogy annyit veszünk a lédús zöldségből (gyümölcsből), amit nem tudunk egyhamar elfogyasztani. A probléma akkor adódik, ha már nincs egy külön polc a hűtőben csak a paradicsomnak, de mégis tárolni kell valahogy néhány…..
Itt van lassan a várva várt Húsvét, amikor mindenki otthon lesz, mindenki pihen. A Húsvét is egy csodálatos ünnep, így ünnepi ételeket készítek én is. Az ünnepi étel nálam azt jelenti, hogy különleges, nem megszokott, nem hétköznapi, méltó az eseményhez. Sosem értettem azokat az embereket, akik…..
dirkstruan 2017.04.07 20:01:32
  Hírsarok Áu. 2. Hivatalosan meg nem erősített hírek szerint fegyveres akcióval hozták vissza a miniszterelnök fiát, aki egy egyházi irányítás alatt álló missziós csoporttal magas kockázatúnak ítélt anti területen tevékenykedett. Nevüket elhallgató katonai források szerint a kormánytagok…..
dirkstruan 2016.05.05 22:20:37
Geri Kalandjai Barlangászás 2014.01.29 17:50:49
Lehasaltam aztán elkezdtem bekúszni és egy ponton ahogy kell beragadtam. Se előre se hátra. Elkezdtem üvölteni és bepánikoltam. A többiek meg közben röhögtek. Egy ideig pánikban voltam aztán eszembe jutott, hogy ilyenkor mit kell csinálni. Lehiggadi aztán szépen nyugodtan mozogni…..
dirkstruan 2014.01.30 21:21:46
A telefonját mindenki úgy szabja testre, ahogy jólesik Neki. Élő háttérképek, speciális home-ok, félrevezetően átnevezett mappák és ki tudja még, hogy mik lehetnek egy-egy agyoncustomizált telefonon. Van viszont valami, ami minden ismerősünk / munkatársunk számára egyértelmű…..
SportElla örömmel tudósítja olvasóit, hogy a nők kirekesztése a sportolás területén megszűnt világszerte.  A 2012-es londoni olimpiáig három olyan nemzetet jegyeztek, amelyek még soha nem delegáltak női sportolókat a játékokra: Szaúd-Arábiában, Katarban és Bruneiben…..
dirkstruan 2012.07.19 21:36:56
@Bokortalan Hajléktalan: Te egy méretes "Penis Sinister" vagy.
A Microsoft ígérete szerint ma lett volna a napja, amikor a világon mindenki számára letölthető a Windows 7 operációs rendszer. Persze botorság lett volna azt gondolni, hogy a szerverek bírni fogják a forgalmat. Nem is bírták. A hibaüzenet nem az volt, hogy "elnézést…..