Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Punxsutawney Mormota

0 bejegyzést írt és 5080 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy történet újramesélése, amiből többet tanulhatsz a politikáról és a nagybetűs életről, mint gondolnád. Lucasfilm's official marketing logo for Star Wars Day..
Punxsutawney Mormota 2020.05.06 19:37:34
@Spud3674: Poénnak szánta. De túl hosszúra sikerült az írás.
#531 A világegyetemben sokkal több fekete lyuk található, mint szar zenekar Pécsen, mégis tavaly áprilisig kellett várni, hogy végre megörökítsék az egyik ilyen monstrumot. Mi tartott ennyi ideig és miért őrült meg a tudósvilág egy kávésbögre lenyomatát idéző pixeles képtől?  A fekete lyukakról…..
Punxsutawney Mormota 2020.04.13 20:36:15
@steery: Eddig úgy tudtam, hogy csak ötletelés folyik arról mi történik az eseményhorizonton túli világban, de akkor utánaolvasok az általad leírtaknak. Köszi
Ha a repülést, mint a technikai fejlődés motorját kell illusztrálni, gyakran találkozni a Concorde vagy az Airbus A380 fotóival, vagy valamilyen, jelenleg is használt vadászgéppel. Néha azonban felbukkan egy olyan típus is a képeken, ami – bár csak két példányban repült – talán bármely másiknál…..
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
Punxsutawney Mormota 2020.03.21 15:50:17
@Grimbusz Makszimusz: :D habonyárpi egyszerű betonított szellemi közmunkása :D Hát magadra vetted? :D :D :D Jó, majd nagyon vigyázok. Addig nézd majd meg, hogy mit jelent a személyeskedés. Hátha ma is tanulsz valamit, kis éhbértollnok!
Punxsutawney Mormota 2020.03.21 15:51:32
@RÉMÍSZTŐ KÉPZŐDMÉNY: Szerintem 30/10-ed lesz. Ha nem, akkor habonyárpi mehet a lecsóba!
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
Punxsutawney Mormota 2020.03.21 07:25:14
@Eugene Horse: Őszintén? Miért? Eszenyitől borsódzik a hátam kb 1985 óta, pedig akkor még viszonylag jó nőnek is számított. De amikor olvastam a nyilatkozatokat a szekunder szégyen kerülgetett. Értem én, hogy mindenki szorong a megélhetése miatt, de hogy nem engedte el Lengyelt az apjához, aztán évekkel később sír a jóember? Tudod, hogy kellett volna egy ilyen párbeszédnek lezajlania?

- Enikő, mennem kell. Az apámnak már csak órái vannak hátra, mellette a helyem.
- Tamás, nem mehetsz el, próbálunk.
- Enikő, ez nem kérés volt...
- Tamás, ha elmész vissza se gyere!
- Tudod mit, Enci? Baszódj meg! Majd küldök egy anál plugot, hogy jobban menjen!

Aztán ott volt az a másik nyálanc, aki sírva rohant ki a próbáról, mert Eszenyi úúúúúúúgy megbántotta a férfiasságában. Milyében?
De beszélhetünk a rendezőcsajról is, aki szintén évekig nem tudta feldolgozni, hogy Eszenyi ordított vele. .. Az ilyen miért megy rendezőnek?

Eszenyi kegyetlen ostában kommunikálta le ezt az egész hisztit, ami körülötte volt. Néhány jól célzott, nagyon határozott interjúval be lehetett volna tapasztani mindenki száját. De Ő inkább a sértődött dívát alakította - a legutolsó interjúban minden kérdést azzal hárított, hogy neki most a koronavírussal kell foglalkoznia :D
Egészen biztos vagyok benne, hogy komoly bajok vannak a csaj fejében, ha a társulatod 98%-a ellened szavaz, akkor már nem csak arról van szó, hogy
Punxsutawney Mormota 2020.03.21 07:26:18
Imádom Rejtő Jenőt, azóta, amióta csak az első regényt elolvastam tőle. Imádom a stílusát, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Halála annak idején pótolhatatlan veszteség volt. Korábban már válogattam Önöknek feledhetetlen Rejtő-idézeteket, és néhány éve interjút készítettem az…..
Punxsutawney Mormota 2020.02.27 18:30:19
@DR. Smit Pal: Mit jelent az a szó, hogy "libbant", popsi?
Bebukott az a stratégia, hogy kedvezményekkel növelik a gyerekvállalási kedvet. Most majd büntetésekkel próbálkoznak...
2020. február 12-én 1 euro 340,01 Ft-ot ért. Ennek számos oka lehet, de a legfontosabb következménye az, hogy kevesebbet ér a fizetésünk, nyugdíjunk, mint néhány hónapja. A kormány és a jegybank a szokásos flegma stílusában reagált a történésekre, bár a hivatalos megszólalásokból érezhető volt, hogy…..
Punxsutawney Mormota 2020.02.15 17:10:43
@illaim: A 2/3 számításának elve alapján ez sincs 300 forint. Sőt, sokat erősödött a nyomoronc Gyurcsány-korszak óta :D
Tegnap este az egyik kereskedelmi csatornán megnéztem a Gyaloglás az ellenséggel című amerikai-kanadai filmet. A magyar zsidók második világháborús megpróbáltatásait érzékeltető cím hajaz az angolra (Walking with the Enemy). Arra utal, hogy az 1944. október 15-i puccs után a nyilasok gyalogosan…..
Punxsutawney Mormota 2020.01.27 19:57:34
@Sir Galahad: Szilágyi Mihály is az volt, meg néhány Habsburg főherceg
"Az Arcanum által jegyzett szocialista Magyarország bűneseteit a korabeli sajtó szemüvegén át bemutató sorozatunk egyelőre véget ért. Ám újabb nosztalgikus témával folytatódik idén a Digitális Tudománytár cikksorozata, ami az 1945 utáni magyar filmsorozatokról szól majd, amelyeket jócskán átszőtt a…..
Emlékszem, amikor először megláttam Matt Damon-t a legutóbbi Bourne film, a Jason Bourne ajánlójában. Hatalmas volt, szálkás és gyors, mint egy tornádó. Sütött róla az erő! A 46 éves színész élete formáját rakta össze a filmre. Úgy gondoltam érdekelni fog titeket, miként alakult át a hétköznapi…..
Punxsutawney Mormota 2020.01.21 19:51:41
@haXXor: Ha látványos izomzatot akarsz, akkor különféle szélességű fekvőtámaszok, hasprés legalább három irányba, gugolások ajánlottak, és még csinálhatod a sittes tolódzkodást is szintén különböző szélességekben. Nagyon komoly edzésprogramokat találhatsz a youtubon. NIncs se bérlet, sem személyi edző, nem kell szelfizgető csajokat kerülgetned a teremben. Ha emellé még kitartást is szeretnél, akkor a jógát javaslom, A kettő együtt rohadt jó. Persze jóga után ne felejtsd el a szelleműzést! :D
Alimento Kuruzslás 2020.01.13 05:56:37
2020. február 15-én lép hatályba a Büntető törvénykönyv módosítása, mely a kuruzslás kapcsán hoz be újdonságokat...
Punxsutawney Mormota 2020.01.14 18:32:06
@wmiki: :D :D :D
Nem tudom, hogy mivel foglalkozol, de akármivel is - a rémhírterjesztésen kívül - szeretném, hogy írásos garanciát adj, hogy bármit is csinálsz az mindig jó lesz. :D
Tudomány nevű szekta :D :D :D
Figyelj már, drága barátom... Ezek szerint a repülőket csak a szerencse tartja a levegőben? A hidak statikáját meg hasraütésszerűen,tervezik?
Punxsutawney Mormota 2020.01.14 19:05:29
@Meleg Sándor: Közben beleolvastam a blogjába... Ha ez idő alatt inkább szanszkritot tanultam volna sokkal előrébb tartanék. :)
Punxsutawney Mormota 2020.01.14 19:35:45
@gigabursch: Bölcs meglátás. És ezt ki lehetne terjeszteni a tengeri madarak és kék bálnák viszonylatára is.
Lázár kampányt indított Kubatov és Rogán leváltásáért. ..
Punxsutawney Mormota 2020.01.06 18:49:28
@Grimbusz Makszimusz: Nem tudom, hogy hol is kezdjem. A mormoták a mókusfélék családjába tartozik, míg az egér az egérfélékhez. Közös találkozási pontjuk két lépcsővel feljebb van, mindkét család a rágcsálók rendjébe tartozik. Nem kell megköszönni a biológia korrepetálást.

A dagatt helyett a "dagadt" szót kellett volna alkalmaznod. "Dagatt", mint olyan nem létezik a magyar nyelvben. Ha pedig valakit le "te"-zel, akkor a vesszőt, a személyes névmás után kell kitenni. Egy szimpla összetett mondatba, két kapitális hibát ejteni, még egy olyan egyszerű turbómagyartól is meglepő, mint a jelenlévő kormányzati éhbértrollok többsége.
Ja, a nyelvtan korrepetálást sem kell megköszönnöd. ;-)

Összefoglalva: ha és amennyiben homo sapiens sapiensnek vallod magad a szegényes, megmosolyogtató ismereteiddel, akkor én büszkén vagyok "dagatt egér".
Punxsutawney Mormota 2020.01.06 19:23:37
@Grimbusz Makszimusz: Magyarázod a szarságodat? :D Ezért is fizetnek? Ugyanakkor komoly oximoron, hogy egyszerre nácizol, és zsidózol. :D Tanulnod kell még a szakmát, ifjú padawan, ha Lovagkeresztet akarsz kapni - bár Áder egyre jobban lejjebb szállítja a lécet, de a mélységedig még nem ért el... Talán jövőre!

Annak viszont örülök, hogy az általam elvetett mag szarba szökkent benned. Most már legalább helyesen dagadtozol :D

Akarsz még szájkaratézni? Túl primitív, korlátolt vagy hozzá, de erőlködj és hahotázz tovább. Mindig a prolikat a legegyszerűbb szórakoztatni. :)
Punxsutawney Mormota 2020.01.06 19:44:11
@Grimbusz Makszimusz: Hát, ha már ebben is látens homoszexualitás vélsz felfedezni, akkor fordulj egy buzigyógyítóhoz. A vágyaidról nem itt kellene értekezni, prolikám.
1918. IV. Károly magyar király (I. Károly néven osztrák császár) egy idős nő panaszát hallgatja az isztriai Labinban tett látogatása alkalmával..
Punxsutawney Mormota 2019.12.29 17:53:52
@fareszjó: Egy árvízvédelmi töltés melletti területre szállt le, ami állítólag alaposan le votl döngölve. Ezzel együtt nyilván baromi nagy szerencséjük is volt, hogy a megelőző napokban nem volt eső, mert akkor csúnyán járt volna a 737-es. Így viszont annyira minimális sérülésekkel megúszta, hogy a javítást követően egy közeli autóútról fel tudott szállni, amit korábban kifutónak használtak.
Punxsutawney Mormota 2019.12.30 12:32:56
@SomiTomi: Az volt a második szerencséjük, hogy a NASA's Michoud Assembly Facility közvetlen közelében volt ez az árvízvédelmi töltés. Hozzájuk meg korábban repülővel is szállítottak alkatrészeket, aztán valamiért használaton kívül került a kifutó és átadták közúti forgalomnak. Mondjuk két ilyen röfögős szerencsével egymás után nem is értem, hogy hibásodhatott meg a gép? :)
A Momentum a Soros, meg az új Gyurcsány. ..
Punxsutawney Mormota 2019.12.28 18:26:42
@Oxica: :D Ne is fáradj! A tények érdkeklik a legkevésbé!
Punxsutawney Mormota 2019.12.28 18:27:44
@NINCS KÉT ELLENZÉK CSAK FASZVERŐK VANNAK: Sőőőőőőt! Norvégmintás álcivil iszlamista sorosbérenc!!!!!
"Nem magyar, full színes bőrű, látszik, hogy etnikumilag nem tartozik ide” — volt képes nyilatkozni egy a magyar parlamentben dolgozó szakértő hölgy, aki a kormánypárti #metoo vonatra is felkéredzkedett...
Punxsutawney Mormota 2019.12.16 17:30:41
@Cycmen: Te is mindenbe belepofázáol pedig tudnod kellene kussolni, csöcsfej ;-) Ergo, pofa súlyba, dagikám! Jobb, ha nem te mondod meg, hogy kinek, mikor, hol és milyen ügyben kell megszólani. :D
A második magyar űrhajós tudós vagy pilóta, férfi vagy nő lesz-e?..
Punxsutawney Mormota 2019.12.14 15:05:09
Történelmi győzelmet aratott a parlamenti választásokon a Konzervatív Párt, amely 2010 óta kormányozza az Egyesült Királyságot. Ezzel a Brexit megállításának utolsó esélye is elszállt...
Punxsutawney Mormota 2019.12.13 18:11:04
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Általánosságban igaz, de az EU gyengítése az amerikaiaknak és a kínaiaknak is pont ugyannyira érdekük, mint az oroszoké.
Majd csak kiderül egy idő után, hogy ki kezdte pénzelni a UKIP-et, aztán Boris hirtelen mitől gondolta úgy, hogy ez az üdvözítő irány. :)
Punxsutawney Mormota 2019.12.13 20:15:02
@Muhammad Balfas: Miért? Zavar? Van annyira átlátható, mint a CÖF, vagy Tekintetes Stróman Lőrinc. Egyébként menj be hozzájuk, és megmondják. Többek között Bojár adott nekik százmilliós összegeket és Várady Zsolt.
De ha érdekel, akkor én is támogatom őket. Fuss, jelents fel!
Elképesztő összegeket, a közoktatáshoz képest HÁROMSZOR ANNYIT fordíthat tanulóira a közpénzmilliárdokból felépült Debreceni Nemzetközi Iskola, miközben költségvetését még 5 (!) évig kipótolja a Debreceni Önkormányzat – természetesen a mi pénzünkből. A Papp László gyermekét is oktató intézmény…..
Punxsutawney Mormota 2019.12.12 16:38:40
@Nancsibacsi: Szerintem sok beszédnek sok az alja, elég lenne annyit mondanod, hogy a kasztrendszer jó(!), aki meg nem tud eleget mutyizni, az annyit is ér, egyébként meg nőügyekkel nem foglalkozol, oszt jónapot! :D
Punxsutawney Mormota 2019.12.12 16:46:02
@Nancsibacsi: A LFB csak a sima normatív támogatást kapja meg a magyar állampolgárságú tanulók után. Mégis egész jól elevickél sokkal kevesebb tandíjjal.
Jó pár éve már, hogy itt a blogon megjelent az első óceánjárós képösszeállításom. Mivel kedvező visszajelzéseket kaptam, és annak idején amúgy is megígértem, eljött az ideje a második résznek. Az alábbiakban néhány ritkán látható óceánjárós képet (és történetüket) gyűjtöttem össze nektek. Kr. u.…..
A 7-es cikkely miatt. ..
Punxsutawney Mormota 2019.12.06 07:47:17
@Rodney2: Szerintem meg hazudsz. Gyurcsány azt mondta, hogy legalább háromszázmillió édces fekete muszlimot akar a Qatar Airways-Etihad-Emirates-Oman Air kvartett segítségével Ájrópába importálni. Ő lesz a pilóta, Sorosdzsordzs meg a ramp manager.
Az ehhez szükséges anyagiakat Széles Gábor nullponti energiás csodaenerergiakészítőperpetuummobiléjénak értékesítéséből állítják majd elő, amit magyarhazaffyak vére áztat majd.
A szeptemberben indult négyrészes 'Hit és tudomány' vitasorozatunk záró alkalmán Jézus Krisztus személye körüli kérdéseket, történelmi tényeket és álhíreket boncolgathatjuk. Az eseményre való hangolódás érdekében a válaszadóknak szegeztünk egy-egy kérdést. Baranya Csabától, aki a debreceni Svetits…..
Punxsutawney Mormota 2019.12.02 18:14:26
Jobb, ha hiszünk / hisznek abban, hogy létezett.
port.hu/adatlap/film/tv/a-test--the-body/movie-42941
Aki látta a filmet az tudja, hogy többszáz millió ember számára roppanna össze a hitük, erkölcsiségük alapja, ha valaha is bebizonyosodna, hogy nem volt feltámadás.

Vélhetőleg létezett egy Jézus nevű ember, bár ez a név meglehetősen gyakori volt akkoriban - állítólag. Az, hogy a cselekedeteit egymaga hajtotta-e végre, avagy több személyt gyúrtak egybe, ez nagyon jó kérdés.

A maga nemében azt firtatni, hogy Jézus létezett-e úgy, ahogy az egyházak állítják legalább annyira felesleges, mint hogy élt-e Robin Hood, vagy Shakespeare?
Az utóbbi években kénytelenek voltunk megismerkedni egy új betűszóval, az IR-rel: egyre többeknél állapítják meg az inzulinrezisztencia diagnózisát. Ezt az állapotot nem szabad bagatellizálni, mivel gyakorlatilag a 2-es típusú cukorbetegség előszobájának tekinthető, a szénhidrát-anyagcsere…..