Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v0id

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
McDonald's, Paul McCartney, viszont Douglas MacArthur és Andie MacDowell - mekkora a kavar e fránya mekkes előtag körül... Oké, aki egyáltalán foglalkozott fenti néggyel írásban, azért tudja, hogyan kell legalább azokat leírni, de a McPherson-MacPherson zűrzavar a magyar…..
v0id 2015.01.28 17:55:50
@Budapesti Szeretkezési Vállalat:
Lehet egy újságcikkben 1/s-ban megadni a fordulatszámot, meg m/s-ban a végsebességet, csak gyakorlati előnnyel nem bír, mert ebben a környezetben nem ez a bevett. Nem tudományos folyóiratra gondolok, hanem egy totalcar típusú újságra.
Ezt egyszerűen nem értem. Mi, újságírók az autószalonokra a sajtónapokon megyünk. Kiváltságos helyzet, tudom, de szükségszerű. Ilyenkor ugyanis mindenki dolgozni van ott, az egyik fotós tudja, hogy a hóna alatt a másik nem a pénztárcáját akarja ellopni, hanem ő is éppen lő,…..
v0id 2014.10.08 17:33:17
Én csak a saját szakmámhoz (műanyagfeldolgozás) kapcsolódó kiállításokról tudok beszélni, például a híres-neves K kiállítás/vásár Düsseldorfban. Ha nincs kiállítói jegyed, akkor már alapból megszívtad, kétmillió emberrel kell megverekedned, hogy bejuss. (kiállítói jeggyel másfél órával hamarabb bemehetsz)
Sok-sok furcsa ember, akik másmilyen felfogás szerint viselkednek egy ilyen helyen, mint egy átlagos, túlságosan udvarias hülye. A három kedvencem:

Indiai üzletember (LOL): 3 cm-re állandóan követi a 3-4 fős, kendőbe csavart női sleppje, tulajdonképpen ők a hordárok. Ha beszélsz egy kiállítóval, ő beáll eléd, igen, a 4 asszonyállat is, és hiába tennéd ezt szóvá, maximum néz rád értetlenül, felelni nem fog, mert nem érti.

Kínai: gond nélkül rálép a lábadra, fellök, és még jó eséllyel az angol szitokszavakat sem értené. Krákogás a hátad mögött, nem tudod, mikor köp le. Szóra sem érdemes, készít 10-15 képet az adott gép vezérléséről, mechanikájáról és tovább áll.

Német/francia/tetszőleges európai tinédzser: célja szétrabolni a reklámajándékos asztalt, megszerezni az utolsó tollat, felinni a kinn felejtett bort, töményet. Bármire képes érte. Kedves dolog még, hogy bármikor belép eléd, amikor te kerülsz sorra egy nagyon érdekes vagy humoros terméket gyártó gépnél, vagy éppen látsz is valamit már, mi zajlik előtted (aki beáll eléd a látnivalónál, az mindig 2méter 20centi, bozontos hajú tulok).

Szóval az állatok nem csak az autószalonokon teremnek meg, mindenhol ott vannak. Egy ilyen 2-3 napos túra végére eljutok odáig, hogy mindenkire gyűlölettel tekintek, kibújik belőlem a balkáni. Utána 2 napig rosszul érzem magam, hogy egy igazi káeurópai voltam a végén. Aztán elmúlik. 3 év múlva már megkopnak az emlékek, és kezdődik előröl.
Belsőség Ilyet még nem láttál 2014.04.14 17:04:09
A Jalopnikon futottam bele Raphael Orlove kis posztjába, melybe minden idők legritkább burnout-videóját ágyazta be.Mond valamit, bár számomra ez nem akkor durranás, mert két autó- és motorbuzi nagybácsival a családban azért előfordult egy-egy gavallérrajt a 613-as krómkával, amit…..
v0id 2014.04.15 16:29:34
@kisörDög: Elnézést, félreérthetően fogalmaztam. A hsz eleje kihagyható, nem lényeges, a vége a lényeg.
Miért kell akkora feneket keríteni egy tárgyi tévedésnek? Javítod, kész. Egyesek itt kb. olyan körmondatokat szőttek mellé, mintha legalábbis államcsínnyel, vagy hazaárulással egyenértékű lenne az, amit Ommm (tévesen, vagy sem, még vitatott) leírt.
Az Égéstér 41. adásának kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
1992-ben óriási tömeg kísérte figyelemmel, ahogy az első Astra felhajtott a Közlekedési Múzeum rámpáján Ez most nem after party, hanem before party lesz, kezdte múlt csütörtökön beszédét Kovács Tamás, az Opel Hungary ügyvezetője, és ebből a felütésből is jól látszik,…..
Mit gondolnak, hány kilométer utat lehet felújítani 100 milliárd forintból? Osszanak rögtön kettővel. És mennyit költenek autójavításra a kátyúk miatt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
v0id 2012.01.20 17:46:17
@konrada: Azt ne mondd, hogy ez a szakszerű javítás...
v0id 2012.01.20 23:32:15
@konrada: Értem én, hogy ideiglenes, de az aszfaltcsomóra mért 2 ütés a lapáttal tömörít az aszfalton annyit, hogy 3 napnál többet bírjon? Félre ne értsd, nem azt várom el, hogy télvíz idején körbevágják a felrepedezett résszel együtt a lyukat, söpörjék ki, bitumennel permetezze le, majd a foltot körbe is szurkozza.
TComment Busszal utazni jó? 2012.01.10 09:50:04
  Banyatankot toltak a lábára? Zsebbe fizetett a sofőrnek? Teszteljen távolsági buszt, és írja meg nekünk tapasztalatait!Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
Ha Kimi Räikkönen tovább húzza a Williams-szerződés aláírását, mint a rétestésztát, egy másik finn tehetség, Valtteri Bottas megelőzheti. A 2007-es világbajnok lebegtetett visszatérése hónapok óta lázban tartja az F1-es közvéleményt. De miután a Katari Bank sokallja a finn…..
v0id 2011.11.23 11:33:15
@Bambano: Abból tényleg ne csinálj ügyet, hogy a Dzabi a magyar helyesírás szabályai szerint van, a Dhabi meg nem.
Kinek, milyen pénzből, miért kezdett a klub presztízsberuházásba? Ezt kérdeztük levélben, telefonon, újságcikkben. Nem kaptunk választ, talán majd a pénteki sajtótájékoztatón, a megnyitás előtt...
Skandinávia mellett a balti államokban láthatjuk a legtöbb keresztbe menő raliautót. Közülük is kiemelkednek az észtek. A versenyeiket főként nagyon jó minőségű murván rendezik. Nagyon látványosan közlekednek a WRC-től kezdve az elsőkerekes autókon át a VFTS-ig…..
Még a múlt héten tűnt fel belső levlistánkon is (ahogy az ismert internet 90 százalékán) ez a nyilvánvalóan kamu-videó, amit egy unatkozó CGI-s készíthetett. Nem is tudom, ki küldte be először hitetlenkedve, a lényegen mit sem változtat: kapásból kiszúrtunk pár orbitális…..
Ez nem összeesküvés-elmélet, ezek tények, amelyek gazdasági alapúak. 2050-ben csodákat látunk majd az autóbontókban. Mai cikkünk blogposztja...
v0id 2011.09.20 19:22:44
@Ambrus Gergely [SG]: A Magnum című sorozat nem jutott szóhoz, a mocikák tanulmányozása mellett?
Update: Oké, Nanushkától és Herczeg Zoltántól nem szégyen kikapni, ők mégiscsak értenek hozzá, de az ég szerelmére, Ákos nem győzheti le Mario Andrettit, Emerson Fittipaldit, Ayrton Sennát és Colin Chapmant egyszerre. Vegyük dúsabbra a keveréket, véreim, vagy az autós lobbi…..
Belsőség Ez elment vadászni... 2010.05.17 21:03:00
... Sztyopa pedig úgy gondolta, ideje kipróbálni, mit mutat a pöpec Patrol talajon. Beöltözött off-roadba: fehér cucc, pitonbőr lépő, napszemcsi, aztán hajrá, le a tópartra! Pörgött forgott a délceg, orosz vitéz, de a nagy örömködésben megfeledkezett két apróságról:…..
Belsőség Utolsó erővel 2010.03.08 09:29:00
Lejtőn megyek és csóvál ez a szar - jelentkezett be Csikós reggel 7:57-kor, Ausztriából. Bécs előtt 57 kilométerrel tartottak, zuhogó hóesésben, mínusz hat fokban, lemerülő telefonnal. A terv szerint Bécs után Sopronnak fordulnak, és onnan irány Visz, azaz Kareszfalva. Pista Pozsonyból rajtol…..
v0id 2010.03.08 13:58:18
@Profni: Azt hittem hogy "fakormányos a merga, ÜSSETEK!"
v0id 2010.03.08 13:59:23
@v0id: Az a másik hirdetés, elnézést.
  Kicsit hangos, kicsit bárdolatlan és egyszerű, de nem ajánlatos piszkálni, mert csúnyán orrba verheti a jómódú kölköket. Vélemények azonos című írásunkról. ..
Néha a legbalzsamosabbra tervezett karácsony sem úgy sül el, ahogy az ember szánta eredetileg. Pedig mindent előre leszervez. Hetekkel korábban megírja a cikkeit, november végére megveszi az ajándékok döntő többségét, nem akar nagy csinnadrattát, hogy egyszerű legyen, és még a…..
v0id 2010.01.24 18:53:53
@pet77:
Szerintem egy fixplatós ifát kellett volna bérelni, arra feldobni az erát, a transitot, utána egy lady utánfutó és arra meg feldobni a pukit. Egyszerű ez, miért nem jött rá erre eddig senki, miért pet77-nek kellett megvilágosítania bennünket...
v0id 2010.01.24 19:08:05
@pet77:
Igaz, ha jól megtapossák azt az öccázas forma valamit, akkor még a tetőt is rá bírják tenni. Bár a só csak nem árthat neki, a szalonnát is tartósíccsa'!
Mi másnak nevezhetnénk az Audi-féle Materials and Corrosion 2010-es naptárat? Ugye, hogy kell egy adag elmebetegség ahhoz, hogy valakinek egy ilyen legyen az asztalán? Bolond egy dolog, de kétségtelen, hogy remekül illeszkedik az Audi Vorsprung durch Technik-szlogene által sugallt…..
v0id 2009.12.12 12:39:01
Belsőség Jó ebédhez szól a T1 2009.12.12 12:00:00
Hogy ne maradjon a család a tipikus ajándékok (póló, zokni, nyakkendő) nélkül, így a Porsche Hungaria által felajánlott T1-pólót megnyerheti a leggyorsabb válaszoló.    A kérdés pedig kombinált: mikor kezdték gyártani a Transportert (T1) és a jelenlegiből (T5…..
v0id 2009.12.12 12:07:40
2011-ben már a piacon lesz a kínai XC90 Vélemények az azonos című hírünkről...
v0id 2009.06.19 10:11:15
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...