Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisscolos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a címmel vigyorog rám a körúton fábrysanyi a Heti Nonszensz plakátjáról. A köztévé újonnan szerződtetett vérengzőmimózája sms-t küldött Parti Nagy Lajosnak,  aki letiltatta műveit a Magyar Rádióban, a Népszava „Egy mondat..." című sorozatában…..
Feltételezett ügyfél: Budapesti Kommunikációs és Üzleti FőiskolaFeltételezett megbízás:Sziasztok!Idén is lesz nyílt napunk, ezért kampány is :) A tavalyi fiaskó után most valami szuperinnovatív dolgot szeretnénk, ami "out of the box" képes megfogni, hogy a BKF a…..
kisscolos 2012.02.02 16:31:37
@aha, persze: én értem, hogy nem 5mp az információ, de nem is 5 mp-t töltesz a nézésével. ha az autópályán mész szerintem neked is el kell menni egy plakát előtt 3-szor mire egyáltalán elolvasod (én legalábbis így vagyok vele). Ezt a plakátot már elég hamar elkezdi olvasni az ember (szerintem)

Egyébként nem vagyok szakmabeli, csak saját magamból indulok ki. Nincs közöm a BKF-hez, nem is pénzelnek, de egyik barátomat elkísértem nyílt napra és idegtépően sok ember volt. Amennyi pénzből kihozták a kampányt szerintem hatásos.

Ahogy az előbb is írtam nem vagyok szakmabeli úgyhogy nem kötözködök tovább. :)
A Belvárosban kocogó Hugh Jackman rövid idő alatt elterjedt a honi neten, de még szellemesebb párja kevesebb figyelmet kapott. Pedig azt is Budapesten forgatták, igaz jóval nehezebben azonosítható környezetben, a Hármashatár-hegyen. (Tipp: Sadia, kösz!) FRISSÍTVE: Mint arra kisscolos…..
Díszkivilágítást kapott a Parlament. Arról az épületről beszélünk, ami 2014 után legfeljebb 200 képviselő és az őket ellátó igazgatási létszám munkahelye lesz 18 ezer négyzetméteren. Egyébként a díszkivilágítás idénre be nem tervezett költségeit a feloszlatott…..
kisscolos 2011.08.28 10:17:53
És a villanyszámlát ki állná? (tipp: Dzsilla, kösz!)..
kisscolos 2011.08.27 18:46:24
@Rocko-: igazolni én sem tudom. annyit tudok, hogy az űrhajósoknak a kozmikus sugárzáson és a csontritkuláson kívül nem volt bajuk. Igaz persze, hogy ők elit szívósságú emberek.
kisscolos 2011.08.27 16:55:56
@Rocko-: @Falli: A forgásnak úgy tudom ilyen élettani hatásai nincsenek. Ami zavaró lehet, az a nap folyamatos relatív mozgása, de jöttek már vissza az űrből egy év után és mégsem őrültek bele.

Poén viszont, hogy az egyik rétegen más irányba forog az örvény a lefolyóban, mint a másikon :) (Coriolis erő)
  Augusztus 20-án debütál az Országház új díszkivilágítása, ami olyan lesz, mint a fenti képen látható. Emlékeztetőül: korábban csak a kupolát, valamint a fontosabb oszlopsorokat emelték ki fémhalogén-lámpás fehér fénnyel. így nézett ki:     "Minden homlokzat…..
kisscolos 2011.08.11 10:26:29
@ébrenjáró: A nap fénye a nap folyamán változik, reggel és késő délután a szemnek meleg, sárgás fényű, délben akár kékesen is világíthat, de a fő színe a fehér.

Egyébként teljesen egyetértek, csak gondoltam ezt kijavítom.

A homogén megvilágítás unalmassá teszi az egészet. nem szép. olyan mint egy szar portré egy 3 MP-es telefonkamerával.
Olvasom, hogy Szájer József és Kovács Zoltán helyreigazítja Szíjjártó Pétert. Pedig ő Orbán Viktor szája, tehát nyilván azt adta tovább, amit a miniszterelnök mondott neki, mint felmondandó ostobaságot a visszamenőleges büntetésről, amellyel Medgyessyt, Gyurcsányt és Bajnait…..
kisscolos 2011.08.10 12:03:29
@high up!: nem vagy te egy kicsit politika és média által preprogramozott?
Geekblog Hot Butt Cop - előzetes 2011.04.15 12:27:00
Íme a film amire vártunk (még ha a létezését nem is sejtettük)! Rio Fukisaka alakítja az Amerikából Japánba importált szuperzsarut, aki elképesztő logikájával... á, (nomen est omen) picsába a történettel, ez a csaj kefélésre született, és ebben az agyalágyult pinku filmben…..
Egy agyalágyult hatvanas-hetvenesévekbeli ötletet újra és újrahasznosítani, nos, tudjuk hogy az ilyesmi nem újdonság a hollywoodi "kreatívok" részéről - tényleg, van aki *lelkesedik*, rajong a Majmok bolygója-filmekért? Szerintem totális, unalmas baromság mindegyik. Na…..