Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mamutt2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogkocsma Svéd gomba 2014.01.14 07:00:00
Vendégposzt pizzaszeletvágótól Saláta? Elõétel? Köret? Döntsétek el! Bevallom, nem néztem utána, hogy miért pont svéd gombasalátának hívják ezt az ételt. Van-e köze a svéd gasztronómiához, vagy csak azért nevezik így, mert svédasztalok kedvelt fogása lehetett? Talán nem is fontos ez, inkább…..
Mamutt2 2014.01.16 14:02:54
@susztertangó:

Azért nincs Csermajor -i Pálpusztai, mert az ott működő iskola és a tanüzem is megszűnt. Elvileg talán " bio" sajtot gyártanak a helyén, a gépekkel, de ebben nem vagyok biztos. Testvérem és Édesapám is ott végzett, de én már pár éve nem jártam ott.
– Vitya, megvan még a CZ tartályod? – kérdeztem telefonon, de a válasz helyett egy szívrohammal küzdő férfi mélyről jövő hörgését hallottam. – Nem gondolod komolyan, hogy felteszed a Yamahára? – mondta a döbbenettől szaggatottan, minden szó után kapkodva…..
A kétszáz kilométeres vontatás utáni reggelen a szokásosnál nehezebben pörögtünk fel a kellő fordulatszámra, de hamar megvolt a terv. Mindannyian arra tippeltünk, hogy a kuplunggal lesz a baj, úgyhogy nekiláttam körbetelefonálni a barcelonai autóalkatrészboltokat. Egyből az…..