Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feminine_Mystique

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem megtaláltam az egyik legrosszabb és legtúlgondoltabb Vogue Italia fotósorozatot. Némely kockája már kifejezetten undorító,valószínűleg azt hitték, milyen merész dolog a háborút a divattal keverni. Nevetségesnek érzem az egész próbálkozást, sőt, mintha viccet…..
OurFashion Guccit a fiúknak! 2009.03.26 10:53:00
Kicsit elfogult vagyok a Guccival szemben, szinte minden kollekciójuk erős birtoklási vágyat ébreszt bennem, csak sajnos ezt nem tudom kielégíteni. Egyelőre. Most néztem meg részletesebben a tavasz-nyári kampányfotókat, azon belül is a férfiaknak szánt darabokat. Imádom. A…..
Sötét színek, csillogó részletek, szürkék és lilák, hangsúlyos derékvonalak, bőr és nehéz selyem  - talán így foglalhatjuk össze pár szóban az Armani Privé kollekcióját. Engem valahogy a tegnapi Dior jobban meggyőzött, ezt nem éreztem annyira látványosnak…..
Amerika új elnökének beiktatására figyel most a világ, a divatipar viszont inkább a first lady öltözékére fókuszál. Hosszú ideig tartó spekulációk után végre fény derült a dologra: az egész napos rendezvény kezdetén Michelle Obama egy halványzöldes-sárga, csillogó…..
OurFashion Az idei őrület 2009.01.19 17:00:00
Minden éveben van valami, amit először csak kevesen hordanak, a többiek pedig nem értik, hogyan is lehet az ominózus darabot viselni. Aztán eltelik egy kis idő, és az összes üzlet polcain ugyan az az alapötlet alapján variált darab jelenik meg. Ekkor aztán már az eleinte kételkedők…..
OurFashion Hello Kitty + MAC = ??? 2009.01.08 13:59:00
Februártól új Mac Hello Kitty Color kollekció érkezik a sminkek mellett óriási kiegészítőarzenállal, táskákkal, kompaktokkal, ecsetkészlettel, kulcstartóval - tovább nem is szaporítom a szót, élvezzétek a képeket:És ami még jobb: A Mac Hello Kitty Kouture (így kell…..