Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linanagy

254 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hát ezekDot.com - 3 éves portugál-brazil vígjáték ... épp időben, mi?An Education / Egy lányról - izé nem vagyok képbenDear John / Kedves John! - jesszus asszem van minek utánanéznemDate Night / Párterápia - idiotizmus ... mi van ezen a héten? ..
Minden van a nagy külföldön, nálunk meg ... komolyan azt hittem, hogy a rendszerváltás legalább ennyire jó volt, hogy ne az legyen, hogy bemegyek a "boltba" és itthon semmi nincs csak parizer meg pick szalámi ... 4/11 ... arra szavazok aki behozza a nyugat ópiumát Lost…..
Kortárs japán filmeket vetítenek egy héten át az Örökmozgó Filmmúzeumban, INGYENESEN! Idén ismét megrendezésre kerül a Japán filmhét az Örökmozgó Filmmúzeumban, melyen ízelítőt kaphatunk a japán film 21. század eleji terméséből. A filmeket japán nyelven, angol…..
2010. április 05. Húsvét hétfő - Kikeleti Piknik Kikeleti Piknik – az Erdőbénye Fesztivál tavaszköszöntő rendezvénye Az Erdőbénye Fesztivál szervezői egy családi piknikre várják a kedves érdeklődőket a húsvéti ünnep alkalmából. Időpont: április 5. –…..
a múlt heti kimaradt, annyira gáz volt és annyira szabin voltam, hogy nem érdekelt, volt Fish Tank/Akvárium, The Lovely Bones/Komfortos mennyország, Mocskos zsaru - New Orleans utcáin, Pandorum, Chasseurs de dragons / Dragon Hunters/Sárkányvadászok no lássuk az ehetit, amikor szintén nem…..
Crab Alice in Wonderland IMAX-3D 2010.03.13 13:15:00
    Amikor megvettük a jegyet két dolog jutott az eszembe. Egyfelől, hogy sose voltam még IMAX teremben és az biztosan mekkora jó dolog lesz már, másfelől pedig, hogy Tim Burton még egy ilyen általam nem preferált és agyonnyúzott történetből is valami lélegzetállítót…..
Crab Pastrami 2010.03.13 09:00:00
Nem, nem New York-ba kell jegyet foglalni. A Pastrami miatt elég elmenni Budapestre, közelebbről is a Lajos utca 93-99. sarki irodaépület alsó szintjéhez, a hét bármely napján reggel 8 óra és este 11 között. Itt jegyezném meg, hogy a 7 órási nyitás megváltoztatása érzékenyen…..
A hatalmas sikerű tavalyi fellépésük után a Szigeten most végre igazi földalatti hangulatban kerülhetnek közelebb a rajongók a Rock & Roll Queen, a Girls & Boys, a No Goodbyes és az I Want to Hear What You Got to Say című számmal rendre a legnagyobb brit zenei fesztiválokon…..
linanagy 2010.03.09 10:33:33
@lille: ott találkozunk :) attis te jössz?
Crab Shutter Island - Viharsziget 2010.03.06 21:15:00
Martin Scorsese egy zseni. A filmjei magukkal ragadóak, a szónak abban a sötét értelmében, ahol már az első percben érezzük, nincs menekvés, a történések sodra minket is elkapott és a stáblistáig nem is ereszt. Sőt. Még utána sem. A The Departed - A Tégla után egy újabb -…..
Áááá, mi ez kérem?! Hetekig semmi, de szó szerint semmi, csak filmszemle, meg magyar rendező, magyar téma, magyar minden, erre most kapkodom a fejem ... Alice in Wonderland / Alice Csodaországban - nagyon várom, bár egyszerűen nem értem, hogy IMAX-ban miért nincs eredeti hang,…..
Crab Che Sudaka koncert A38 2010.03.03 22:30:00
Kik ezek a fiúk? Hogy honnan indultak? Ahogy ők fogalmaznak törvénytelen bevándorlóként Barcelona utcáin voltak kénytelenek zenélni, hogy legalább enniük legyen mit. No azért annyira nem sajnáljuk őket, s, tekintve, hogy mára oda jutottak, hogy Európa legfelkapottabb…..
The Book of Eli / Éli könyve  -  Denzel Washington Whip It! / Hajrá Bliss! - nem tudom én nézem-e valaha, de Joe-ker emitt értekezett róla már. Everybody's Fine / Mindenki megvan - De Niro film nem kissé megkésve Szinglik éjszakája - heti magyar Varga Katalin…..
A barcelonai utcazenészekből összeállt vidám táncos reggae-punk energiabomba, a Che Sudaka visszatér, hogy a Glastonburyben is zúzott Anselmo Crew-val hatalmas bulit csapjon. Gyertek mind az A38-ra március 3-án, és csapjunk egy fergeteges party-t!  ..
Budapest Underground Beat Dis 2010.02.12 07:51:00
Sziasztok! Február 18-án, csütörtökön Beat Dis koncert lesz a Corvin-tetőn. Kezdés 22.00-kor, belépőjegyek: 500,- és 800,- Ft. A 800-as belépőjegyért 1db 'Proof Positive' promóciós CD-t és a zenekar legújabb projektjének, az Analyze This-nek bemutatkozó albumát is…..
Pótolja a hazai filmforgalmazó ipar amit heteken át kihagyott. Hurrá ... hurrá ... a lelkesedésem valahogy oda lett. Agora - ööö meglássuk The Hurt Locker / A bombák földjén  - tessék mindenkinek megnézni Up in the Air / Egek ura  - ez is kötelező Das weisse Band - Eine…..
múlt héten filmszemle, most valentin ... mi jön még? mikor kapunk végre filmeket?Tell-Tale / Az áruló szív - dráma csak nagyoknakThe Wolfman / Farkasember - hát, izéAlle Anderen / Mások vagyunk - romantikus a németektőlToy Story - Játékháború 2. - 3D Valentine's Day / Valentin nap…..
   Helyszín: Budapest, West-Balkán (VI. Nyugati tér 1-2.) Dátum: 2010. február 27.Kapunyitás: 20 óra A program: 20.00 Kávéházi hangulat kuplékkal, sanzonokkal (Bereznai Márta - ének, tormbita + Darvas Kristóf - zongora), közben szabad verselés Kiss Kálmánnal…..
ezen a héten elsőbbség jár a magyar filmeknek, 41. Filmszemle, mint tudjuk Capitalism : A love Story - Michael Moore újabb mesterműve Nine / Kilenc - egy férfi és 9 nő ... szegény ..
  Itt az idei szemle hivatalos versenyprogramja a tovább után. Nagyjátékfilmek verseny- és bemutatószekcióban, kisjátékfilmek, dokumentumfilmek és tudományos-ismeretterjesztő munkák listája. További részletek a jegyvásárlásról és minden egyébről a head-re kattintva…..
Az idén immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Filmplakát Kiállítás február 2-8. között! A rendezvényen a 2009. évben, a magyar mozikban megjelent összes magyar tervezésű filmplakát bemutatásra kerül. Évről évre összegyűjtik és minden előzetes…..
var addthis_pub="hnto"; 2009-ben is óriási érdeklődés kísérte a Hamvazószerdát követő napot, amelyen közel 1300 étteremben ebédelhettünk, vacsorázhattunk fél áron. A Magyar Turizmus Zrt. 2010-ben is meghirdeti az akciót, gyertek mindannyian! Ezúttal február 18-ára esik a…..
kinn a When in Rome indul a héten, aztán jön még az Edge of Darkness, meg a Saint John of Las Vegas, itthon ezekhez képest ... oké, nem minősítem (azé' is, karó, fiam, megbuktál!) A hetedik kör - a heti magyar Armored / Szállítmány - Antal Nimród akciókrimit rendezett az…..
Várjuk a további képeket a magazinból, illetve, hogy mi is lett a sorrend "A világ 25 legstílusosabb férfija" szavazáson.(tengossip)..
linanagy 2010.01.26 13:51:04
@The Strange: ejjj, kedvesem, és az urad mit szól otthon, hogy ezt a férfipéldányt ennyire "kivesézted"? :)
kezdünk leadni a nézhetőségi faktorból The Box / A doboz - Cameron Diaz moralizál pont Old dogs / Vén csontok- ahogy a cím is sugallja, férfiklimaxról szóló vígjáték. ki nézi? A Perfect Getaway / Pokoli édenkert- thriller! én megnézem :-) Adalet / Igazság- újabb török…..
új év, második hét, mennyi minden nézni való! Planet 51 - már megnéztük, majd lesz róla írás is Hova lettek Morganék? - SJP és Grant egy filmben, naná, hogy csajos estén látni kell! The Imaginarium of Doctor Parnassus - naná, hogy csütörtökön megnézzük, írom is, ígérem…..