Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubu80

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy éve ugyan már írtunk a sajátosan négycsillagos Hotel Bellevue-ről, de naiv ügyfél azt nem vette észre, vagy csak új esélyt akart adni nekik. Nem egészen erre gondolt. Komoly logisztikai kihívást jelentett a hotel személyzetének már a recepcióban megjelenés becsekkoláskor és…..
Bubu80 2013.02.12 12:02:04
@Vajmaci:

Hát a hotel konyhája már itt megbukott. Pörköltet liszttel süriteni? Áááá :X Barbárság!
Egy jó pörkölt alapja a rengeteg hagyma, durvára vágva, azt szét kell párolni, hogy jól összelottyadjon, és utána mehet bele a hús, a sok hagyma fogja besüriteni a pörköltet, ennyi.
Bubu80 2013.02.12 12:07:52
@Bubu80: és mivel nagyüzemi konyháról van szó, nyilván nem 1-2 kg húsról beszélünk, hanem 8-10 kg-ról, ekkora mennyiséghez pedig minimum 2-3 kg hagymát szoktunk felhasználni, már nem egyszer főztem én is igy marhapörköltet, ez alap dolog, egy szakácsnak ezt tudnia kéne, ha jó magyar módra addig jutott el, hogy liszttel süritünk, mint a régi szoci konyhában, akkor adja a vissza a vizsgáját, csináljon valami mást!
Balbal73 rutinos bevásárló, ezért mindig átnézi a blokkot kifelé menet. Alábbi akciójával 8 ezer forintot spórolt egy tál tescós libamájon:Szerintem én egy elég tudatos és szemfüles vásárló vagyok, aki mindig rákérdez az árra, átböngészi a blokkot s általában mindig van…..
Ilkamilla a jelek szerint még nem találkozott a Tíz étel, amit soha ne rendelj magyar étteremben dolgozattal, amiből az első helyen derül ki, hogy a hortobágyi palacsinta mindig is a konyhai hulladékot volt hivatott feldolgozni. Ehhez mérten kaphatott csirkés helyett halas palacsintát a…..
Egyre nehezebb olyan filmet találni, amit érdemes moziban megnézni, és egyre nehezebb elviselni a parasztokat, akik a telefonálástól sem riadnak vissza film közben. Bár a jelenség 10 évvel ezelőtt tetőzött igazán, az okostelefonos twitterezés sem sokat segít a helyzeten. Austinban…..
Bubu80 2011.06.08 11:59:37
@Bellagio: Rendben, de ne keverd össze a protokollt az etikettel! Úgy tűnik ma már a tankönyveknek se lehet hinni.

Nekem van egy II.világháború előtti kis füzetecském, az a cime: "Egy kis illemtan" kicsit kopott, meg barna már, túlélt háborút, árvizet miegymást de benne van minden. Ha csak a felét betartanák az emberek, virágzó társadalomban élnénk!
Bubu80 2011.06.08 12:02:59
@Hegyirablo: Látom már irtad te is :)
Átlagos esetben zavarodott mosollyal reagálnánk a "Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma?"-jellegű fogyasztói füstölgésekre. Most azonban én is azt gondolom, hogy Kopoltyúnak tök igaza van, hogy dühöng. Az ugyanis tényleg csúnya átverés, ha egy…..
Ace05 boldog ügyfélként írta nekünk a lenti levelet, de a történet nem ennyire egyértelmű. A szegedi Cora nem pont azt a gépet adta el, mint amit árult, állítólag a budapest Cora hibájából. És bár a lenti esetben igen korrektül kezelték a panaszt, 7 másik ügyfélnek eddig nem…..
Tippmixer kiakadt azon, hogy a Szerencsejáték Zrt. nem vette figyelembe, hogy az általa fogadott meccs eredménye a hosszabbításban változott, így az nem egyezik a Szerencsejáték által közölttel. Hosszú levelezés az ügyintézővel alább. Hello Homár, az alábbi levelezést én…..
Konzumpornó-sorozatunkban most a régi áron kínált, ócska sajtért való tülekedés képeit kínáljuk kedves olvasóinknak, készítette István. A Penny Market akciójáról itt olvashatnak többet, a felvételt megnézve semmiféle választási eredményen nem csodálkozhatunk.…..
Bubu80 2009.06.09 23:54:49
@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0: @☺ágica: Ezek szerint én ebben is kivétel vagyok, még sose hozott izgalomba semmilyen "akció", 1 tüzes 30-as,40-es menyecske viszont annál inkább! XD
Fél évvel a nagy kommentvitát gerenárló csapvizes sztori után az ásványvizet elutasító kollektíva újabb tagja futott bele egy hasonló problémába. Miss Omnibone 0,042 Ft értékben szeretett volna csapvizet inni a Sir Willam Skót Pubban, de nem volt könnyű dolga. Néhány hónapja…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Bubu80 2009.05.05 07:39:54
@vauvauvau: Hát igen, lassan már itt is Balkán lesz, nagyon azon az úton haladunk. :(
Az elmúlt 24 óra nagy internetes sztárja lett az a két amerikai seggfej, akik videóra vették, majd feltették a Youtube-ra, ahogy a Domino's Pizza konyhájában gusztustalankodnak a vendégek szenvicseivel. Egy olyan nemzet tagjainak, ahol az alapviccek közé tartozik a túrós csuszát a…..
Bubu80 2009.04.15 16:36:26
@zombiemanus: mit vársz, ha úgy zabálnak, hogy közben köpködnek, meg fújják a taknyukat!
Bubu80 2009.04.15 16:52:48
@Bubu80: zsebkendő nélkül!
Zoltán makacs ember, határozottan meg van róla győződve, hogy az "autópályamatrica" ellenőrző szelvényét, amit ugye ő ellenőriz az aláírásával, igazából a benzinkutasnak kellene ellenőriznie visszakérdezéssel. "Biztos, hogy lát, nem csak néz?" vagy…..
Egy balekben eltört valami attól az egyébként teljesen köznapi ténytől, hogy az APEH rettenetes paragrafusnyelven írott, négyoldalas, fenyegető hangú levélben közli az adóalannyal azt az egyszerű, semleges, egymondatos tényt, hogy az online megrendelt nullás igazolása kétezer…..
A bevásárlóközpontok tepernek a vevőkért, ehhez képest a MOM egyenesen elüldöz, az Árkád meg plusz 1 órányi ingyen parkolással próbálja magához vonzani a vásárlókat, de nem csak úgy, jófejségből. Vásárolni kell hozzá, mégpedig nem is akárhogy. Már az Árkádba…..
Egy rakás Homár-olvasónak támadt Budapest-Bukarest-érzése amiatt az apróság miatt, hogy a Google Calendar március 15-ét az 56-os forradalom kirobbanásának napjaként ünnepli. Na bumm, mondta volna erre Szabó bácsi.  ..
Bubu80 2009.03.13 00:11:51
Rudi átverésbe futott bele, R03 csak egy figyelmetlenségre építő trükközésbe. Mert amíg az akciós polcra nem akciós terméket rakni büntetendő kategória, a saját termék csomagolását egy másik népszerű termékhez hasonlóra gyártani és közel helyezni ahhoz, csak szimplán…..
Zsolt egy barátja autóvásárlásáról írt nekünk, úgy látszik, ma a férfibarátságok napja van. A levél szerint a frissen vásárolt kocsi sokat szarakodott, ezért többször visszavitték a kereskedőhöz, aki újra és újra megjavította, míg egy független szakértő…..
Bubu80 2009.02.25 23:06:03
@neet: A lényeg, hogy tökig kell nyomni a gázt,de szó szerint,toltam be párszor kedves vendégnek a kocsiját, mivel égve felejtette a lámpát, aksi meg buggy-buggy :)
Pécs, mint leendő Európa Kulturális Fővárosa, parkolást drágít, új fizetős övezetet alakít ki és új területeket von be a forgalomcsillapított övezetbe. T.A. is egy ilyen környéken lakik, úgyhogy ha ezentúl szeretne kihajtani az utcájából, éves engedélyt kell vennie. Pécs…..
Bubu80 2009.02.14 01:47:19
Bubu80 2009.02.15 01:24:57
@Impega: Bizony, ám! Méghozzá úgy hogy a kenyeret, vagy zsemlét tejbe áztatjuk, majd ha jól tudom utána 1 kis lisztbe forgatjuk és olajban kisütjük, és kakaóval megszórjuk. Nyami-nyami, de rég ettem olyat.
Bubu80 2009.02.15 01:26:05
@Mylady: bocs télleg,nem lisztbe, tojásba!
Az Index már 2007 februárjában eltemette, de a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság 2 évvel később még mindig a floppyra gondol, ha elektronikus adatszolgáltatásról van szó. B. meg is kapta az ideit, postán. Mint gazdasági társaság levelet kaptam ma a Nyugdíjbiztosítótól. Benne…..
Bubu80 2009.02.13 00:10:40
Még mindig szeretjük, sőt azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy örökké szeretni fogjuk a géppel fordított nigériai levél műfaját, többek között a zsáner mélyen rejlő dadaizmusa miatt. Hogyan is győzhetnénk meg valakit értelmetlen szöveggel? A prózai, pozitivista alakok azt…..
Bubu80 2009.02.13 00:08:38
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
Bubu80 2009.02.13 00:07:14
Drága Bolgárúr, a populizmus egyszerűen elviselhetetlen, a sok ernyőfeszítéstől ínhüvelygyulladást kap minden demokrata, ha Orbán Viktor hatalomra kerül, 50 grammos lesz a reggeli joghurt, no de kérem, hogyan is támogathatnák a tömegek a reformkormányt, amikor már a bonbonos…..
Bubu80 2009.02.13 00:05:53