Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tichamér

201 bejegyzést írt és 247 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kütyüshop Blog Felemás pacsker 2011.10.21 10:47:00
Ez egy nagyon aranyos sztori. Egy Tom Boddingham nevű csókának az egyik lábfeje kicsit nagyobb, mint a másik (jobb: 13, bal: 14,5). Szeretett volna magának egy szörnyű papucsot, tudjátok, olyan nagy szőrös mamuszt párnás karmokkal, amihez meg is adta a méreteket a gyártónak, akitől…..
Kütyüshop Blog Dutyi kütyü 3. 2011.10.18 08:45:00
Kulcs-pisztolyok fegyőröknek az elvetemült bűnözők megfékezésére, a 18-19. századból...
Kütyüshop Blog Dutyi kütyü 2. 2011.10.17 13:10:00
Ez egy shotgun, ágycsőből, elemekből, függönyből, törött villanykörtéből és ruhacsipeszből. Ja, és gyufából. 2 német rab a golyóálló üvegen keresztül szökött meg a segítségével...
Kütyüshop Blog Dutyi kütyü 1. 2011.10.17 08:24:00
Ezeket a kütyüket különböző börtönökben kobozták el a raboktól, akik valamilyen módon vagy becsempészték a hozzávalókat, vagy bent sufnizták össze. Ez egy öngyújtó...
Érzékelem a változás szelét a világban, bár ez lassan szélvihar (passzát szél?), amit esetleg valami nagyokos fingott. Konkrétan azt látom, hogy az embereknek egyre kevesebb idejük és kedvük van olvasni, ezért a blog kicsit átalakul. Továbbra is fel fogjuk forgatni a kényelmes kis…..
Mint láthatjátok, a játékipar bőven ellátja anyaggal kicsiny blogunkat. Persze saját kütyükről is írhatnék, de a "komolynak" szánt gyerekholmik néha sokkal fosatósabbak, mint a direkt polgárpukkasztók. Előbbiekből olyan sok van, hogy a) csak a legüberebbeket emelem ki…..
Hölgyeim és Uraim, főleg Uraim! Íme MELPI! A 90-es években rengeteget röhögtünk a haverokkal ezen az akkoriban képtelen ötleten, és most tessék, kiderül, hogy a Móricka/Morbid magazinban is ültek jobb sorsra érdemes vizionáriusok...
Achmed a halott terroristát mindenki ismeri. Aki nem, az kezdje az alábbi videóval. Aki meg ismeri, az ugorja át. És itt van ez a suttogós baba-kislány, aki tényleg silence, és tényleg el is hiszem a horrorfilm-történelem kiváló alkotásaival a hátam mögött, hogy álmomban egy…..
A cím alapján akár a népszerű horror-sorozat legújabb darabja is lehetne ez, de ez a játék sajnos létezik, és tényleg nőnemű. Simán lehetne a címben említett Chuckie nője. A baba valamikor az 50-60-as években került piacra (rövid nyomozásom alatt sajnos nem sikerült kideríteni…..
Az elkövetkezendő sorokban tulajdonképpen nem mást, mint az alvilágba alászállásom történetét fogom megírni, mint Homérosz Odüsszeusz hasonló kalandját az Odüsszeiában (Szabó Árpádnak örök riszpekt innen az eredetileg állatira nehezen olvasható homéroszi művek érthetővé…..
Kütyüshop Blog Anti-póni 2011.08.17 08:21:00
 Na igen, ha meghallod hogy póni, biztos cukorszirup-mázas cukkermukker kicsi édibédi kislányos kedvenc minipacikra gondolsz, már csak az idióta rajzfilmek miatt is, amelyek a témában napvilágot láttak. Na ez az ami nem az. Ez a póni ugyanis tüzes, mint a pokol, és nem azért,…..
Érdekes paradox jelenség a technika. Miközben az embereket igyekszik távol tartani egymástól, egyben össze is akarja hozni őket. Ez a csóktovábbító kütyü végképp kiveri a biztosítékot. Nem, mást nem, arra ott a barátnőpótló gép - férfiak számára (bár gyanítom, egy…..
Kütyüshop Blog Eladó gőzdisznó 2011.08.15 11:49:00
Egyedülálló lehetőségre bukkantam a neten tébolyogva: egy eladó gőzdisznóra, akit Parsifalnak hívnak. Mi, nem tudod, mi az a gőzdisznó? Na neba'! Tessék:Megalkotása gondolom az amcsi mondásból született, hogy "pigs can fly", ha valami hihetetlen dolgot hallanak (kb. a…..
Ha egy normális ember csinál egy ilyen kis járgányt, biztos magyarázkodnia kell. Jó esetben pedig elkönyvelik geeknek vagy kockának. Ez viszont nem baj, mert ezzel mindent meg lehet magyarázni: "Ááá, a Józsi egy kocka." És a másik pedig megértőn (és kissé lekezelően)…..
Nem, nem vasaló, se nem gombfelvarró készlet. Nagy bánatom még a zoknipárosító berendezés hiánya, amely szintén nem jöhet számításba, mivel nem találták fel (de ha egyszer megtörténik, tuti milliomos lesz a feltalálója). Nem is csigázom tovább az érdeklődéseteket, íme a…..
A pokol kénköves bugyraiból bújt elő ez a szerkezet, én mondom nektek, tesvéreim és nővéreim az Úrban! Még egy démon-szállta hentes is csak tizedannyi csirkét képes kicsontozni adott idő alatt, mint ez a masina. Az adott idő kb. 1 óra, a gép ez alatt 1500 csirkével végez,…..
R2D2 egy igazi kult-figura, egy karakterrel rendelkező droid. Persze C3PO is az volt, de őt igazán senki nem szerette az idióta stílusa és a burkolt, fontoskodó komornyik mentalitása miatt. De R2 egy igazi tökös kis robot volt, magas cukiság-faktorral. Számtalan kivitelben…..
Kütyüshop Blog Rázós budi 2011.07.22 12:30:00
Ha az embert a természet már nem hogy szólítja, de egyenesen üvölt neki, nem tehetjük meg, hogy nem hallgatunk rá, mert csúnya bosszút áll, rossz esetben teljes megszégyenüléstől kísérve. Szóval ilyenkor célszerű felkeresni egy funkcionális helységet, magyarán szólva egy…..
Kütyüshop Blog Bionicon teszt 2011.07.14 08:30:00
Megláttam, és megszerettem. A nevét még egy ideig nem tudtam megtanulni az első találkozás után, annyira el voltam telve a bringával, - forma-fetisiszta lévén - főleg a formájával és a technikai izéivel, aztán amikor már felszabadultam valamennyire a varázs alól (nem nagyon,…..
Annak, aki még nem találta ki, miről van szó, eláruljuk: ez egy kinetikus szobor, melyet Theo Jansen épített. A videót érdemes róla megnézni, utána majd elmondom, kb. miről is van szó. Habár távolról (avagy elsőre, de ez lassú felfogású rövidlátóknak úgyis mindegy) úgy…..
Kütyüshop Blog Puli in da space 2011.07.07 14:00:00
Gondolom néhányatoknak van egy kis fogalma arról, mit jelent egy megnyitó party. Számomra azt, hogy kevésbé a szakmai részekre, inkább a bulira helyeződik a hangsúly. És mi van akkor, ha a munka egyben hobbi is? Akkor a party egy gigantikus geek-bulivá válik, ahol a szakmaiság nem…..
Egyetlen kérdésem van csak: mi látható a képen? Megfejtés (ha addig ki nem találjátok) 1 hét múlva ugyanitt a blogon!..
Persze írhattam volna elpusztíthatatlannak is, de azt könnyebb kimondani, én pedig szeretném, ha kicsit ti is megdolgoznátok a sikerért. De hogy ne térjek el a lényegről, ez egy lakat. Brutál, elpusztíthatatlan, illetve majdnem, mindeközben üzensz is a mocsok tolvajnak, látod, mutatja…..
Kütyüshop Blog Jazari vezérlő 2011.06.28 08:18:00
Vagy mi a fene. Ez tulajdonképpen önmagában nem tekinthető hangszernek, hiszen ez leginkább azokat szólaltatja meg, az elektronika ördögének segítségével mennyei zenét állítva elő (vagy csak nekem maradt úgy a hallásom az Atari Teenage Riot koncert után), szóval ez inkább egy…..
Hölgyeim és Uraim, bemutatom Gill Pyke-ot, nagy tapsot neki! Hogy miért is? Mert tud origamizni. De nem ám ilyen papírcsákót szoba- és kerítés festéshez, meg kishajókat, jobb esetben madarat. Neeem, ő ennél advancedebb. Íme pár munkája a teljesség igénye nélkül:Yoda mestert…..