Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacikaa

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajrá Sport Club Horváth távozik 2012.07.16 09:22:00
Közel két év után Horváth László távozik a klub éléről. Bővebben ITT olvashatnak az indokokról...
  Ma este az utolsó mérkőzést rendezték az EIHC csíkszeredai négyes tornáján. A székely legények az ukránok ellen léptek jégre, és sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat, viszont a végére a kék mezesek négy gólos győzelmet arattak. Ezenkívül tegnap is győzött…..
Lacikaa 2011.12.19 00:32:40
@Szekler: Az a facebook-os szoke analfabeta a bukaresti Justinian edzo lanya
  Ma este a Ferencváros látogatott a Vákár Lajos Műjégpályára, hogy összemérje erejét csapatunkkal. Az első harmad nem hozott sok izgalmat, de ennek ellenére mi mehetünk 1-0-ás előnnyel szünetre, hisz a 7. perc elején Hurtaj passzából Becze szerez vezetést. A harmad végén…..
  A következő szezontól is megrendezésre kerül a magyar-román közös rendezésű bajnokság, derült ki a mai napon tartott liga gyűlésen. Még sok minden nem tisztázódott le, de végre konkrétumok is vannak. A részletekről itt olvashatnak...
   Ma Bukarestbe utazott a csíki csapat, hogy lejátssza második selejtezőbeli meccsét is a Kupában a Steaua ellen.   Jól kezdjük a meccset, Bíró Ottó passzából Becze avatja fel Catrinoit. Sokat nem kell várni a különbség növeléséhez, Flinta kiállítása után…..
   Ma rendezik az utolsó mérkőzéseket a Kontinentális Kupa harmadik fordulójában. Csapatunk 18 órai kezdettel mérkőzik meg az ukrán Sokol Kiev csapatával. Ez egy tét nélküli mérkőzés mindkét fél számára, hisz sem nekünk, sem az ellenfélnek nincs esélye már a…..
Lacikaa 2010.11.29 03:06:01
  Ma rendezték a Csíki Sör Kupa utolsó mérkőzését, amely gyakorlatilag a kupa döntője volt, hisz a győztes csapat emelhette magasba a trófeát.  A harmadik hely sorsa délután dőlt el, miután a Steaua 4-2-re legyőzte a brassói csapatot, így ők lettek a…..
Lacikaa 2010.08.30 22:20:49
@Kekfeher: Te el vagy tevedve...a mai vilagban mi van ingyen?
A Ferencváros új alapokra helyezte jégkorongcsapatát. Csabai Gábor, az új szakosztály-igazgató kijelentette, csak az hokizhat az FTC-ben, aki mindent ennek tud alárendelni. Többen nehéz helyzetbe kerültek, mert a megszokott amatőr, félprofi viszonyok miatt munka mellett…..
Lacikaa 2010.07.31 13:35:02
@bazilika: @KrisztiFTC: Akkor nem kell alapbol bevallalni,hogy lehessen egy komolyabb ellenfel utan nezni,mint a Fradi
Három mérkőzés jut szerdára is az olimpiai programban. A finn–fehérorosz magyar idő szerint este kilenckor kezdődik, a svéd–német és a cseh–szlovák csütörtök hajnalban. A tv-program itt található. Megírjuk négy csapat kezdő sorait is. Finnország kapuját…..
Lacikaa 2010.02.17 18:46:14
Szinte mindenki a kanadai és az orosz válogatott párharcáról beszél a téli olimpiával kapcsolatban, pedig nem szabad megfeledkezni az északiakról sem. Annál inkább, mert a svéd válogatott címvédő, és a finnek is roppant erős válogatottal érkeznek. C csoport. Svédország…..
Lacikaa 2010.02.16 09:24:18
Kérem kedves Olvasóinkat, töröljék rövid távú memóriájukból a korábban közölt középszakasz-beosztást. Egy biztos: február 18-án 18 órától Brassó-Steaua meccs lesz a Cenk alatti jégcsarnok avatója (ha addig is nem változik valami).Akit a rájátszás beosztása érdekel és…..
Végrehajtották az év cseréjét az NHL-ben. Az Atlanta Thrashers hiába akarta maradásra bírni orosz kapitányát, Ilja Kovalcsuk nem fogadta el az ajánlatot, a New Jerseyhez került. Heten is vitték volna a kétszeres világbajnokot. Kovalcsuk ma játszhat is új csapatában. Ilja Kovalcsuk…..
Kedd délután hozza nyilvánosságra a vilniusi négy nemzet tornára készülő magyar válogatott bő keretének névsorát Ted Sator szövetségi kapitány. Egyik ellenfelünk, Románia fürgébb volt, már megvan a 24 fős keretük. A két válogatott a nyitónapon találkozik. Az SC…..
Sidney Crosby mesterhármast lőtt a Buffalónak, góllal tért vissza Teemu Selanne, az Anaheim a Floridát, a Philadelphia a Calgaryt nullázta le. Megszakadt az Edmonton pocsék sorozata. Olli Jokinen távozott Calgaryból, a New York Rangers játékosa lett. Sidney Crosby harmadik…..
Lacikaa 2010.02.02 11:08:56
A legtöbbek által előzetesen várt párosításokban játszanak ma a csapatok a Mol Liga érmeiért, de nem a megtippelt időrendben. Az alapszakasz győztese és másodikja a bronzért küzd délután három órától, a döntőt negyed nyolctól a harmadik és negyedik vívja. Vannak…..
Befejeződött a második Mol Liga-szezon alapszakasza, már csak a négyes döntő van hátra. Megkértük az edzőket, értékeljék játékosaikat és a liga többi csapatát is. Hét részben tálaljuk mindezt. Arra is fény derül, kedves olvasóink szerint kik voltak a legjobbak. Fordított…..
A Pittsburgh Penguins 6-4-re verte a New York Islanderst, Sidney Crosby minden gólban benne volt, kettőt belőtt, négyet előkészített, Jevgenyij Malkin 3+0-val zárt. A New York Rangers nyolcat lőtt a Tampának, Marian Gaborik négy asszisztot jegyzett. Alaposan elintézte a New York Rangers…..
Lacikaa 2010.01.21 14:09:13
@kiralyfi: hat nem nagyon lehet osszehasonlitani,mert teljesen kulonbozo a stilusuk,de azt se lehet mondani,hogy most Ovechkin sokkal jobb lenne
Niklas Backström, a Minnesota kapusa franchise-rekordot döntött. 1-4-ről fordított a Washington Floridában. Az Anaheim öt meccs óta veretlen. A bajnok Calgaryban nyert. Antti Miettinen két góljával és gólpasszával az utolsó harmadban ütötte ki a Minnesota a Vancouvert. A Wild finn…..
Ritkán adja fejét ökölpárbajra Alekszandr Ovecskin, ám a Tampa Bay otthonában kétszer is találkozott Steve Downie-val. Elsőre kis pofozkodással letudták, de ahogy visszajöttek a páros büntetésből, egyből összeakadtak újra, hogy végérvényesen eldöntsék a vitát.…..
Lacikaa 2010.01.13 20:26:58
@csatoimi: Hat azert Downieval lehet elkapta volna Ovie,mert volt par bunyoja,mig Ovienak nem nagyon:)
Lacikaa 2010.01.13 21:35:12
@csatoimi: Nem hiaba segitett be Bradley...eleg ego lett volna ha Downie bemos neki! Attol meg O az egyik legjobb, ha kapott volna, ha nem!
Minden csapat közzétette előzetes keretét a 40 nap múlva kezdődő 2010-es téli olimpiai játékokra. Cserék még lehetségesek, de csak szigorú szabályok szerint. Tovább után elmondjuk, melyek ezek, csemegézünk a névsorok érdekességei között, ismertetjük az olimpiai…..
Lacikaa 2010.01.04 21:16:43
 Csapatunk félgőzzel is simán hozta  a meccset. Finn légiósunk ma még nem játszott, holnap valószínűleg már fog. A mérkőzés kissé álmosan kezdődött, a 12. percben Szőcs tette érdekesebbé a találkozót, 5 perccel később Bíró Ottó tovább növelte…..
Lacikaa 2009.12.29 23:13:59
@ladany: @Szintiboy: Megvertetek Brassot? Ezzel vagytok ugy el es a csapolt sorotokkel a Kutyaban??:) Pire meg mindig verne a Clubbot par hascsessal egyetemben...
Egy-két ütközésen, 6 meccsre elegendő helyzeten és 24 gólon kívül nem történt semmi ma este a Vákár Lajoson. Ma sem hozták ránk a szívbajt, sőt talán mi sem számítottunk Galac ellen ekkora eredményre. Kapuban Fülöp Róbert volt, a sérült Molnár helyett, Mihály vállalt…..
Már a pénteki meccs 50. perce táján az öltözőbe vonult csapatunk, így jöttek fel a Macik egy gólra, de hogy vissza sem jövünk onnan a mai meccsre, azt azért senki sem gondolta volna. Már az első percben hátrányba kerülünk, hátvédeink és Ruczuj asszisztálása mellett Sijka a…..
Lacikaa 2009.12.01 11:47:49
@hmiklos: a center az nem csatar?:)))
Az IIHF elkészítette a csíkszeredai KK-csoport menetrendjét. Október 23. és 25. között a rendező SC házigazdasága mellett az UTE, a holland HYS The Hague és a spanyol FC Barcelona vendégeskedik Erdélyben. A találkozók 16.00 és 19.30 órakor kezdődnek, az esti meccs mindig az SC…..
Lacikaa 2009.10.07 22:27:51
Hajrá Sport Club Bérletek 2 2009.09.16 18:26:00
Bérleteket lehet csináltatni  a Vákár Lajos műjégpályán hétfőtől péntekig, 10 és 16 óra között. ..
Lacikaa 2009.09.18 09:25:23
@csikisztan: Jaja,biztos tapsol a plakat elott...:))
Lacikaa 2009.09.18 14:43:27
@Csak a Sportklub : Igy van, teged legalabb kitettek... bohocnak a kirakatba!!:))