Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolibá\'

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ma volt a legmurisabb esküvő eddig. Igazi virággyerekek, peace love and flowers, szóval vissza a hetvenes évekbe. A parton volt a szertartás, ez azt jelenti, hogy reggel 9.30-kor felvesz engem és a násznépet a pargo (ez egy nyolcszemélyes kiskocsi) és kivisz a strand távolabbi…..
zolibá\' 2011.05.21 11:36:05
vízizene A Vízizene folytatódik! 2010.04.12 21:09:45
Jövő héttől újra a tengeren!Kicsit hirtelen jött ez a munka, ma érkeztek meg a papírok, pénteken indulás. Most persze mindennel rohanni kell, de jövő héten már a Bicayai-öböl vizén hajózom a mediterránra...
Holdvilágos címmel megjelent a Napra második albuma a FolkEurópa Kiadó gondozásában. A zenekar új lemezén tovább viszi a rájuk jellemző progresszív rock és népzene ötvözetét, de Bartók Béla öröksége is ugyanúgy tetten érhető rajta, mint Both Miklós gitáros-énekes…..
zolibá\' 2010.04.15 11:27:19
Péter beküldését még akkor ki kellett volna tennem, amikor beérkezett, de azért azóta is aktuális, csak hát azóta már kommentekben is meg mindenhol máshol is volt már róla szó:Nem tudom, hogy szerepelt-e már a blogon, amitől az agyam eldobtam. X-men első mozifilmben lettem…..
vízizene január 30 2009.02.04 19:11:00
Kuala Lumpur: Nem egészen a városban kötöttünk ki. Igaz ugyan, hogy van egy folyó, mely összeköti a várost a tengerrel, de a mi hajónk túl nagy volt ahhoz, hogy felússzon rajta, így aztán Port Kelang (Port Klang) kikötőjében álltunk meg. Innen még bő egy óra az út taxival.…..