Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Begbie

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a szétbombázott csatornaszerkezettel sikerült elérnie szerintem a TV2 Csoportnak, hogy rogyásig mindenki róluk írjuk, minden napra van egy bejelentés, most például az, hogy a Super TV2-re kerül majd a Jóban Rosszban, az Édes Élet, és a Star Academy kísérőműsorai is. Ja igen, és lesz egy új…..
Vince Gilligan a Better Call Saul első évadának utolsó előtti részének nyilvános vetítésén beszélt a sorozatról, és itt ejtette el azt az infót is, hogy mivel szeretnék a sorozathoz hű rajongókat megjutalmazni, a Better Call Saul-ban számíthatunk két további Breaking…..
Begbie 2015.03.30 10:51:09
@sixx: Köszi az infót!
Csupán két felvonót tartottak méltónak a nálunk is nemrég lehozott top 12-es liftlistán, és a mostani, eredetileg a Nemzeti Földrajzban megjelent: Top 10 liftezés fellistázói arra, hogy azok a saját gyűjteményükben is megjelenjenek. Íme egy újabb szubjektív liftlista, ezúttal a…..
Ez az egyik legdurvább rész, annak ellenére, hogy szét van szabdalva és meg van akasztva az izgulós történetszál. Kezdjük előbb a Woodberry történésekkel, mert az az epizód fosztó képzője per pillanat, az izgalmakat meg a végére hagyom, hogy egy lélegzetvétellel letudjuk azt az…..
Herevasaló Berki millióit vizsgálja az adóhatóság, tudtuk meg a Blikkből. A volt Fradi vezér ki másnak mondta volna el ugye, hol parkoltatja többszáz milliós vagyonát, ha nem a Tv2-s Hajdúnak a Frizbiben. Mr. Herevasaló jelenleg tartósan külföldön tartózkodó magyar…..
Begbie 2014.03.26 11:08:13
Napok óta rendkívül ideges hangú kommentek születnek a SportKlub Facebook-oldalán, mivel az olasz- és francia futballmeccsek közvetítési jogait a magyar piacon birtokló csatorna műsoráról egyszer csak eltűntek a meccsek, és erről senkit nem értesítettek sem a weboldalukon, sem a…..
comment:com Keserédes celebélet 2013.09.17 12:30:00
A TV2 új napi sorozata bemutatja, hogyan is élnek a saját kis holdudvarában nevelkedett celebek, na meg az RTL klubtól idekullogó Győzike. Az hagyján, hogy művi az egész, de már a címadásnál kezdődik a parasztvakítás, ugyanis a műsorban szereplő emberek élete annyira édes, mint…..
Damon Lindelof a TCA turnén hozta nyilvánosságra a Lost-finálé után kapott tweetek közül azokat, amikben a bús picsába küldték el a rajongók. Az ugrás után van egy jelenetünk, ami nem került be a fináléba, csak a hatodik évados DVD extrái között lehet megnézni őket. Meg…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Begbie 2010.06.12 15:41:36
hogyvolt Lost 6x05 - The Lighthouse 2010.05.04 20:52:50
A bevezetőből ítélve hippis-Dzsekkes epizódot kapunk, némi Klerrel meg ZombiSzájiddal. AlterLost, Dzsekk haza a futásból, macskamosdás, és hoppácsak, a tükörben meglátja a vakbélműtét helyét, amit a szigeten Juliska végzett el ugyebár. A muterrel telefonozás közben…..
Begbie 2010.05.09 12:14:51
@vadász2:
valszeg a mobilját hívta, ahol szintén van üzenetrögzítő.

A vonalas telefon üzenetrögzítőjén meg meghallgatta a régi üzeneteket.
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Begbie 2010.03.16 18:21:06
comment:com Lost-nap: a fiúk 2010.01.30 10:30:00
Pár kép a Lost pasijairól, öt évadot felölelve. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/boys_of_lost/feed", "width":"490", "height":"600", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
Begbie 2010.01.30 10:35:13
Összeszorított farpofákkal figyeljük az eseményeket, az UEFA főhadiszállásán délben húzzák a Bajnokok Ligája nyerőszámait. Azonos nemzetiségű csapatok, és korábbi csoportellenfelek nem kerülhetnek egymással szembe, a csoportok első helyezettjei másodiknak befutott gárdákat…..
Begbie 2009.12.18 12:21:08
Begbie 2009.12.18 12:22:14
Begbie 2009.12.18 12:23:07
Ezen a héten nagyjából mindenki befejezi az évet, január elejéig nem lesz új sorozatepizód, lehet elővenni a darálásra félretett cuccokat. Winnie pont tegnap érdeklődött a sorozatjunkie-n, hogy az olvasók mit fognak a háromhetes szünetben darálni, nos, én a Spooks, a Mentalista…..
A logikai játékok közül a kedvenceim közé tartoznak az olyan hurokrendezgető játékok, mint a Loops of Zen, az Entangled vagy a Colourshift. A műfajban a Grid volt eddig a mindent vivő favoritom, mert ügyesen megfejelte a játékmenetet egy fényforrással – csak azokat az elemeket…..
Az utóbbi idők legeredetibb játéka a The Company of Myself. Azoknak a programoknak a sorát gyarapítja, amikben egy főhős több alteregója csak együtt, összedolgozva tudja megoldani a pályákat (ilyen volt például a tíz kurzoros játék, ugye), de csavar még egyet az ötleten: az…..
Begbie 2009.12.01 11:34:30
Nem vagyok ellene a csillivilli játékoknak, sőt, egy szép grafika nálam egy unalmasabb játékot is képes ellensúlyozni. Épp ezért lepődtem meg, hogy a Flood Fill mennyire le tud kötni, milyen élvezet vele játszani. Pedig teljesen fapados, mind a játék alapötletét tekintve, mind a…..
Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk? Maradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?  Valami hasonló járhat 32 európai csapat - köztük a Debreceni VSC - vezetőinek fejében ma délután, a Bajnokok Ligája csoportkörének 17 óra 45 perckor kezdődő…..
Begbie 2009.08.27 18:32:28
Begbie 2009.08.27 18:41:57
Folytatjuk a Facebook legjobb játékait bemutató sorozatot. Mai jelöltünk furcsa állat, mert földrajzi műveltséget mér, de igazából a gyorsaság számít benne leginkább. Természetesen a Geo Challenge-ről van szó. A játék négy részből áll (és ha jól tudom, fizetős…..
Begbie 2009.08.11 16:26:12
@bencekristof:
én is azt hittem, hogy jó vagyok, de egy Swaziland térképe már kifogott rajtam.

Trinidad és Tobago még megy :)
Begbie: Nem tudjátok, hova tűnt a Halottnak a csók a Viasat 3-ról? Ezúttal is a nézettség áll a dolog hátterében. De azt ígérték, hogy valamikor később leadják majd az elmaradt három részt is. Reménykedjünk, hogy a teljes sorozat vagy legalább az évad ismétlésével együtt.…..
szuri1987: A Fringe (Rejtély) című sorozat minden részében többször pár másodperc erejéig különböző képek villannak fel. (béka,kéz,levél,magzat...) Azt szeretném kérdezni, hogy mi célt szolgálnak ezek a képek? Mi a jelentésük, mit szimbolizálnak? A készítők egy kóddal…..