Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roth

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon olvastam a Velveten, hogy egy férfi barátilag adományozott spermát egy leszbikus párnak 13 évvel ezelőtt, most pedig levelet kapott a Gyermekvédelmi Hivataltól, hogy gyerektartást kell fizetnie.. A két nő ugyanis azóta szakított egymással, és az anya most anyagi…..
Sziasztok! ma felhívtam a Kaálit egy konzultációs időpont miatt, és szomorúan hallottam, hogy a doktornő már nem dolgozik ott.. Tudja valaki esetleg, hogy hová mehetett?Igaziból nem is tudom, kit válasszak helyette, jó lenne, ha maradhatna ő az orvosom, mivel csak jó tapasztalataim…..
Legalábbis a honlapjukon közzétett cikk alapján. Azért valószínű, hogy nem az USA-államra gondoltak, hanem a kaukázusi köztársaság angol nevének unortodox magyarításáról van szó, mert érdekességképpen említést tesznek (azért ez igen dicséretes, hogy a minisztériumi…..
Örömmel jelentjük, hogy megszületett picilányunk Málnababa, 50 centivel és 2700 gramm súllyal. Ahogy már említettem, dupla anyás szülés volt, de a végét sajnos császárral kellett befejezni, így volt biztonságosabb.Szerencsére a kicsi súlyon kívül már minden…..
Hétfőn az LMP 10 népszavazási kérdést nyújtott be az Országos Választási Bizottságnak a munkavállalók jogainak védelmében. Azóta a kapitalizmus hívei megmagyarázták miről van szó. Olvashattuk, hogy a munkavállalói jogok nem fontosak, nincs rájuk pénz, és rombolják a…..
Anya csak egy van A második esély 2011.01.18 13:44:00
A beavatkozás célja a megfelelő minőségű és mozgású hímivarsejtek petevezetőig való feljuttatása, ahol adott a petesejttel való találkozás. Normális esetben az ondókilövellés (ejakuláció) során a hüvelybe jutott hímivarsejteknek csak körülbelül egy százaléka jut fel a…..
A chilei San José bányában történt tragédia részletei és a föld alatt rekedt bányászokról készült képek az elmúlt egy hétben bejárták a világot. Az emberi drámára és a mentés technikai feltételeire fókuszáló híradások többségéből azonban kimaradt két részlet,…..
Február 19-én először fordult elő, hogy az LMP minden parlamenti pártot megelőzött az internetes keresések számában. Az utóbbi hetekben radikálisan nőtt az LMP iránti érdeklődés az interneten. Az MSZP-t és az MDF-et már tartósnak tekinthető, hogy előzzük (3 hete majdnem…..
Sokat változott az e-kereskedelem az elmúlt években Magyarországon. Fejlődésnek ezt csak jóindulattal lehet nevezni, hisz a legtöbb webshop éppen hogy csak működik, és igen messze van attól, hogy valódi eszköze legyen a hatékony kereskedelemnek. Mindenesetre már annak is…..
roth 2010.01.04 20:23:26
az amazon sikerességéről egy érdekes előadás (hanggal):
www.uie.com/brainsparks/2009/06/01/presentation-revealing-design-treasures-from-the-amazon/
a 31. slide szerint minden 1300 vásárlásra jut egy review, tehát 20 review-hoz 26.000 eladás kell, és 2 százalékos konverziót feltételezve ehhez pedig 1.300.000 látogató.
Még ha nem is gondolkozunk 20 véleményben, ezek akkor is hatalmas számok. Mondjuk egy sima 1-5-ig értékelésre biztos, hogy többen hajlandók, és azt moderálni sem kell.
roth 2010.01.12 20:54:46
@Rung András: milyen offline adatokra gondolsz?
és igen, bár a pontosság kedvéért: Jared Spool :)
Az 5. használhatósági világnapot ünnepeld együtt olyan emberekkel, akik a szoftver vagy a webes ergonómia területén dolgoznak, vagy pusztán csak vonzalmat éreznek a működőképes dolgok iránt. Az esemény nyitott, de ha jönni szeretnél, mindenképp jelentkezz az esemény Facebook…..
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
8. Hasonló tartalmak kerüljenek egymás melléKategóriáinkat próbáljuk úgy csoportosítani, hogy a tartalomban rokon elemek kerüljenek egymás mellé. Nézzük mi a helyzet a Cnn.com -on. Home-t (nyitót) majd később említem. Nézzük a többit. World (világ), U.S (USA). Egymás…..
roth 2009.01.20 20:13:03
@Rung András:
Igaz, hogy nincs felül direkt elérés, viszont tetszés szerint személyre szabható a tartalom (milyen típusú hírek érdekelnek, a legfrissebb hírekből hány darab jelenjen meg és az oldal melyik részén, milyen legyen a színséma stb.), ami viszont nagyon pozitív.
roth 2009.01.23 15:08:16
@Bővíz László - JUEX:
szerintem nem, én például használom. pontosítva:
1. a visszatérő látogatók számára jó lehetőségnek tartom, az alkalminak természetesen nincs szüksége rá. a látogatók különböző csoportjait különbözőképp célozza meg, ez oké.
2. a színválasztás csak egy példa volt, ennél lényegesen fontosabb, hogy beállíthatod, milyen típusú hírek érdekelnek.
Megnéztem, hogy a photohall.hu oldalon mennyire könnyű egy fényképezőgépet megvenni. Milyen a vásárlási folyamat, mennyire kellemes vagy éppen nehéz?Az oldal első benyomásra lényegesen jobb, mint a mediamarkt.hu. Szellős, designban is frissebb. A logó jó helyen van, bár nem…..