Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sznob

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy buták, vagy vicceskednek. Egyik rosszabb, mint a másik. Idén januárban voltam bátor megörökíteni azt az Ambíciómesét, amin akkortájt röhögött a debreceni média kevés maradéka. (Persze nem nyilvánosan. Hol van már a nyilvánosság?! Azóta meg különösen…) Eljött a…..
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
Orbán Viktor legelső – sokáig egyetlen – konkrét ígérete a debreceni futballaréna megépítése volt. Hajrá, Viktor! A Loki ismét magyar bajnok, immáron ötödszörre! Ez nagyszerű! Végül és valójában a Győr nyerte meg a DVSC-nek a bajnokságot. Ez már nem…..
sznob 2010.05.24 12:48:55
sznob 2010.03.28 16:33:31
Már megint cívishonon röhög az ország. Akkor mi vegyük komolyan! Meggyőződésünk, hogy a rendkívül kínos szoborincidens után Kósa Lajos polgármester (országgyűlési képviselő, Fidesz-alelnök) nem akarhatta, hogy ismét művészi (jellegű) alkotás készüljön róla. Arra is…..
Szomorú, hogy olyan megtörténhet, amit Péter írt meg nekünk. Nem tudom, hogy első kézből hallotta-e, mindenesetre ijesztő. És mint a példa is mutatja, nem csak Budapesten van sok agresszív állat, aki egy dudálásért ilyesmire képes. Aki esetleg látott valamit, az jelezze emailben…..
Berlinbe nem elsősorban azért, vagy nem csak azért megyünk, hogy japán turista módjára órákat töltsünk látványosságok felkutatásával és azokat lencsevégre kapjuk. Lehet ott is múzeumokat nézegetni és egyéb kulturális programokon részt venni, de mi jobban ajánljuk a legendás…..
sznob 2009.12.03 21:22:15
Amikor tavaly megnéztem az F/X Kemény zsaruk-pótléknak szánt új sorozatának a pilotját, kissé csalódott voltam, mert olyan volt, mintha hollywoodi színészek akarnának feleslegesen keménynek tűnni köztük egy szőke nyikhajjal, aki furcsán dülöngélő járásával, fehér…..
sznob 2009.12.03 21:20:59
Idén júniusban a debreceni fideszes többségű közgyűlése elfogadott egy olyan bérletkonstrukciót, amely a helybeli családoknak éves szinten akár egy átlagfizetésnyi 100–120 ezer forintos többletköltséget jelent. A debreceni közgyűlés június 25-i döntésének értelmében…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..
sznob 2009.11.06 12:52:27
@pultoska:

csiszár, Jáksó....brrrr senki sem veszi észre, hogy ezek a celebek KIÉGTEK!
Szerkesztőségünk birtokába jutott a Danubius és a Sláger frekvenciáján induló új rádiók műsorterve. A dokumentumok alátámasztják a tiltakozók félelmeit: két kőkemény pártrádiót üdvözölhetünk november közepétől.(képünkön: részlet a dokumentumokból, a Neo…..
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Pár éve még nem sokan tudták volna megmondani idehaza, hogy a stand up comedyt eszik vagy isszák, aztán jött a Godot Kávéház környékén sertepertélő lelkes társaság és felkarolta a műfajt. Mára pedig virul a Dumaszínház-mozgalom, akárcsak a belőle is táplálkozó Showder Klub…..
A CBS javarészt ismételt csütörtökön, talán ennek, vagy a majdnem tragikus végeredménnyel záruló védettségi játéknak köszönhető (holnap részletesebben is taglaljuk majd), hogy a Survivor Samoa az évad eddigi legnézettebb epizódját hozta 18-49-ben és nézőszámban is…..
Egyik olvasónk a Posta által folytatott  bankkártyás tranzakciókkal kapcsolatos írásunkkal egyetértve tovább kívánja bővíteni a sort egy évek óta gyakorlattá vált  újabb felháborító "cselekménnyel."„A szolgáltatók nagy része számlázási díjat…..
sznob 2009.10.26 14:34:44
@Sün! balázs:

Ezt egyszer Szakács Béla a híres naplóblogger potimálisan megírta.
A Battlestar Galactica újrájának sikere magával vonta a bionikus asszony feltámasztását, és az NBC úgy látszik nem elégszik meg ennyivel, hanem nekilát a nyolcvanas évek egy újabb sikeresnek tekinthető, de annál idegesítőbb sorzatának életre pofozásának: visszatérhet K.I.T.T.,…..
comment:com Gáz lett a Friss 2007.06.15 10:47:29
Hogyan lehet rádiózni a tévében? Hogyan lehet jó mélyen benyalni a politikai hatalomnak, még ha a hatalom keze csak a szomszéd kerítéséig is ér? Hát, igen Magyarországon a kisvárosi tévékhez, rádiókhoz és újságokhoz képest a Demokrata vagy a Napkelte elfogulatlan,…..
Még így ez elején verjük le a tudat cölöpjeit a bíborvörös értelmezési horizont alatt elterülő fogalmi mezőre. Bochkor Gábor egy hülye. Pontosítsunk! Bochkor Gáborból hülye poénok szakadnak ki egyfolytában. Pontosítsunk! Bochkor Gábor abból él, hogy hülye poénokat izzad…..
Csáp Géza A nyálzene monnyon le! 2007.04.03 08:29:00
Mi nem vallunk annyira radikális elveket, mint a videón látható akciócsoport, de a petíciót aláírjuk. Különösen megkapó a fekete szemetes-zsákokra applikált kereszt, szigszalagból...
Korábban már belengettük, meg izé, most oldalra kitettük az eddigi hat adást, illetve az innen lopunk blokkban permanens otthonra talált a stream linkje is. Friss adásra csütörtökön 18:00-19:00 között lehet számítani, ennek ismétlése a következő kedden hallható, ha minden igaz…..