Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annakakiérti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy Chi Cheng, a Deftones basszusgitárosa egy autóbaleset következményeként még tavaly ősszel kómába esett, és állapota a mai napig nem változott. A kérdés ugyan mindenkiben felmerült, de senki nem tette fel: mi lesz a zenekarral, illetve…..
annakakiérti 2009.02.07 14:37:05
@Linkovic Csumoszky: ...Hogyne, mert csak az a jó zene ami a "jól megszokott" klisék és megtörhetetlen szokások alapján lett elkészítve, kikeverve. Másfelől, pont ezek miatt van kevés jól kikevert lemez, főleg heazánkban, mert mindenki annyi krva jól ért hozzá. Na ez a szánalmas, de nagyon!
Odamész a stúdióba, viszel egy lemezt, hogy kb. ilyesmi legyen...aztán a végén kapsz egy zacskó fost. Ez az igazság.
A Deftones, mint szó, tudod mit jelent? Ez az egyszerű magyarázata a "tompa" hangzásnak, többek közt. És különbenis, Terry Date (producer) általában érti a dolgát.