Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ByBA

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jonathan Bréchignac egy BIC toll segítségével ugyan, de egy muzulmán imaszőnyeg valós méretében és közel olyan kidolgozottsággal készítette el saját szőnyegét. Az eljárás ugyan kicsit melós, de biztosan olcsóbb, mint kézzel csomózott tesói. Akit érdekel a technika,…..
ByBA 2011.07.23 01:53:35
Elie Saab legújabb couture kollekciója - minden túlzás nélkül állíthatom - hogy hibátlan lett. A tervező ismét bizonyította, nagyon ért ahhoz, hogy hogyan kell a női lelkeket simogatni. Ruhái csodálatosak, könnyedek, légiesek, szemet gyönyörködtetőek. Álomszép, tökéletes…..
ByBA 2011.07.07 14:57:05
uh.
greenpicsa by zolivagyok  Egyébként meg:  ..
A net-a-porter.com összeállított egy szubjektív listát az ötven legjobb ruháról. Most ti jöttök, mondjátok meg szerintetek melyik a legjobb és melyik a legrosszabb. A saját válaszaim:Ez tetszik a legjobban: 22 - Jason WuEz tetszik a legkevésbé: 43 - MissioniEbben mennék…..
Egy kedves kollégánk hívta fel figyelmünket arra, hogy az 1960 (!!!) óta műsoron levő angol szappanopera, a Coronation Street 50. évfordulójának örömére a készítőkben megpattant valami, és olyan mayhemet rendeztek a sorozatban, amitől a Barátok köztet jegyző Kalamár Tamást…..
ByBA 2010.12.06 17:22:18
Rettentően frusztráló, mikor találok valami fantasztikusat, viszont lehetetlen használható információhoz jutni róla. Igy jártam most Anastasji Radevich kollekciójával a Kinetikkel, a lengyel tervezőnek ugyanis nincs honlapja, valamint ami cikk megjelent róla lengyelül van, a google…..
ByBA 2010.09.29 14:07:39
luxirare.com/anastasia-radevich-shoes/ itt vannak róla közelebbi képek
Semmiképpen nem a klasszikus értelemben vett nőies magassarkú, a Heavy Machine cipői szerintem sokkal többek ennél. Minden részletükben egyediek, izgalmas szinhasználat, érdekes vonalvezetés. Nekem rettetntően tetszenek, különösen a furcsa, szokatlan formájú sarkak, de a pasztell…..
A Geppetto átalakítja földszinti bemutató termét, ezért az ott kiállított régebbi bútorokat kiárusítják kedvező áron. Tehát ha pont szükséged van egy konyhára, kanapéra, dohányzóasztalra vagy könyvespolcra csak látogass el hozzájuk. Egy Eames széken erősen gondolkodom én…..
harminc Izland 2009.10.15 10:27:00
Az úgy kezdődött, hogy valamelyik EST vagy hasonmás magazinban olvastam egy interjút Emiliana Torrinival, aki izlandi és nagyon felkapott, mondom akkor megnézzük, hogy mit tudnak Björkön kivül az izlandiak. Hallgatom a  lemezt és egyszer csak jön a szám, amit hetek-hónapok oda…..
ByBA 2009.10.15 14:40:53
www.imdb.com/title/tt1039891/
no hát ez is izlandi alkotás. :))) teljesen jó.
Akármennyire szidta az egész divatszakma a mostani párizsi divathetet, táskák terén elég nagy változásokat hozott az esemény. A három klasszikus márka a Hermés, a Chanel és a Louis Vuitton is bemutatott újításokat a megszokott modelljeiken.A Hermés táskáknál nagyon tetszett,…..
Szeretem a vörös szőnyeges eseményeket... mintha folyamatosan Barbie babázhatnék :-)Lisa Edelstein kékben, tőle szokatlan göndör hajjal - mindkettő nagyon jó választás! Kicsit egy sötét hajú M. Monroe-ra emlékeztet. A fehér alsószoknya egy picit felesleges, és a füstös…..
ByBA 2009.09.21 01:55:00
@Virgogirl: télleg christina is! de most az új befutó blake lively
OurFashion Neked ki az ikon? 2009.09.11 20:29:03
Idén másodszorra rendezték meg a Triumph Inspiration Award-ot, mostanra pedig már az utolsó fázisnál tart a verseny. A döntősök rajthoz álltak, hogy megmérkőzzenek egymással a kifutón a zsűri előtt. Az idei témaként egy inspiráló ikont kellett a jelentkezőknek választani,…..
ByBA 2009.09.11 22:22:15
harminc A véleménynélküli 2009.08.06 13:23:00
Az óvatoskodó előszó: ez most talán túl komoly lesz, talán egy olvasóm sem marad,  de nem tudm nem kiírni ezt, mert annyiszor botlok bele ebbe a problémámba. Igaz pont azért bukkant most fel bennem önmagam megértése iránti igény, mert mostanában nem volt ilyen problémám:…..
Íme az első kép a Missoni őszi/téli kampányából. Hanne Gaby Odiele-ről Ryan McGinley készítette a fotót...
ByBA 2009.07.27 15:04:33
Christina Ricci szénaboglya frizurával.Lehet, hogy csak a haj miatt, de engem Helena Bonham-Carterre emlékeztet. Mindenesetre zseniális fotó-sorozat. Nagyon tetszik...
Marion Cotillard a L'Officiel magazin augusztusi címlapján...
ByBA 2009.07.24 13:25:50
Solange Knowles, Beyonce kishúga megvált hosszú tincseitől és szinte kopaszra borotválta vagy borotváltatta a fejét.Hmmm... így biztosan könnyebb elviselni a nagy meleget :)..
UPS!DE Ffffound! meghívó! 2009.07.21 10:17:18
Nincs véletlenül valakinek egy ffffound! meghívója? Már nem lehet regelni az oldalra, meghívásos alapon működik. Ha valaki tud segíteni szóljon légyszi :)..
Chloe Sevignyről a lenti kép a második, éves Veuve Clicquot Manhattan Polo Classic rendezvényen készült - Chloen a Chloé (bocs, nem tudtam kihagyni a szójátékot) rövidnadrág és zakó még rendben is lenne, de az a Váratlan utazás stílusú kalap a meglepő. Persze a…..
ByBA 2009.06.03 21:28:58
Második körben nézzük meg a két botrányos öltözködéséről mindenképpen híres ikerpárost.Ha csak ezt a két képet látjuk, akkor az előző állításom nem is igazán állja meg a helyét - azt kell, hogy mondjam, hogy a lányok egészen kitettek magukért. Mary-Kate ruhája mondjuk…..
Azt hiszem megtaláltam az egyik legrosszabb és legtúlgondoltabb Vogue Italia fotósorozatot. Némely kockája már kifejezetten undorító,valószínűleg azt hitték, milyen merész dolog a háborút a divattal keverni. Nevetségesnek érzem az egész próbálkozást, sőt, mintha viccet…..
ByBA 2009.04.24 03:06:29
Ha igen azért, ha nem, akkor pedig azért nézd meg a róluk készült Hír TV felvételt.Klikk ide a lejátszáshoz.Geppetto Design Studio oldala...
ByBA 2009.03.22 21:31:11
@szabot2: www.hirtv.hu/musorok/?&article_id=183993

Itt akár megnézheted a korábbi műsorokat is. Én elég sokat láttam már. Tetszik benne,h nem kommersz közszereplőket mutat be. Én itt ismertem meg jó pár igen jó "arcot".
Ó, nem. Nem én terveztem őket, hanem Kurt Geiger alkotásai ezek a gyönyörű necchálós lábbelik, viszont a névhasonlóság miatt nem hagyhattam ki a róluk szóló beszámolót. A rengeteg cipőt felvonultató széria 200-220 font körüli áron kínál tűsarkúkat, balerinákat és…..
Az XOXO márka idén két nagyágyút is bevet, legalábbis, ami a reklámkampányt illeti: a nagy visszatérő, Claudai Schiffer mellett Miranda Kerr népszerűsíti a szexis, nőies ruhákat. Gondolom, azért ez a kettősség, hogy mindenki találjon olyan modellt, aki közel áll a…..
A Boffin egy kis program, amely telepítés után végignézi a gépeden levő összes MP3-at, azokból kiolvassa az információt, majd a Last.fm adtbázisában megkeresi ezeket a zenéket. Ha végzett, akkor a Boffin ablakában láthatjuk a megtalált stílusokat, tagek formájában. Tehát…..