Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honeycutt (törölt)

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, túladagolom a témát, de ismét Natalie Portmanről lesz szó. Kicsit én is érzem, hogy kezd elharcsaveronikásodni, azaz mindenhonnan ő folyik, mint anno a hirtelen felfedezett, a bájos Harcsa "mindenki kedvence" Vera. Szó se róla, néha én is fel tudok ülni ezekre a…..
honeycutt (törölt) 2011.02.05 16:40:54
@JohnHenry: tucat-test????? már elnézést!!!!!!!!!!!!
a legtöbb hálivúdi szinésznőnek azért jó teste van, a nátáli meg egy 10 éves kisfiú testével rendelkezik. elég perverz, hogy a legújabb filmjében tangában mutogatják az a lapos kis szart eki ott hátul. pedofilok álma.
honeycutt (törölt) 2011.02.05 17:30:35
@bobbafet: ja hát én csak a rengeteg kritikát olvastam róla...az alapján azt szűrtem le, hogy lószar. bár az indexes kritikusoknak biztos tetszik, mert ugyan szart se értenek a filmekhez, de amiben dugnak meg káromkodnak és értelmetlen az kurvára művészi és jó. de mondom, ha másért nem mila kunisért meg kell nézni.
OurFashion Reszkess cicanadrág! 2011.02.04 21:45:36
Mikor Fashionsta megjelentette a következő trendekről szóló szösszenetét, többen felhördültek a trapéznadrág visszatérése láttán. Pedig "nincs mit tenni", megállíthatatlanul, hétmérföldes léptekkel közeledik.  Nem egyik pillanatról a másikra, hanem szépen,…..
Modorosblog Minden nő kurva 2011.02.04 06:00:00
- Odassál, Jancsi bácsi!- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire…..
honeycutt (törölt) 2011.02.05 16:53:30
@Motorpenis: szóval aki kicsit is jól néz ki az már ordas kurva, aki meg nem viselkedik 20 filléres ribancként, az csak ronda lehet? congratulation.

"A magyar lány szép, buta, és a külföldinek azonnal szétteszi mindenét. Itt tartunk…"
hááát ebben van igazság, csak a magyar lányok nem szépek.
És talán egy év is eltelt mire egy közös ismerősünk elmesélte mi is történt azon a héten, amikor én azokat az üzeneteket küldtem annak a fiúnak.A kép innenSziasztok!Egy mókás történetet szeretnék megosztani veletek tinédzserkorom dereka tájékáról. 15-16 évesen nagyon…..
A fiú felvitte magához a lányt, levetkőztek, de a fiú magán hagyta a boxert, majd másnap szőrén-szálán eltűnt.Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött,elfoglalta a helyem, szemtelen volt,nagyképű,arrogáns,és elvesztem a…..
honeycutt (törölt) 2011.01.19 20:17:07
@tuli _: ez a normális.
savanyú narancs, ha neked ez a szocializáció, hát. siralmas.
honeycutt (törölt) 2011.01.19 21:09:40
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): anyád picsája a Gizi, te ostoba tyúk. arról beszélek, amit teleírtál vazze.
„Hogyan szólítjátok meg azt (a lányt), aki szinte semmit nem ad meg magáról?” - ezúttal nem egy konkrét történetet olvashattok, mert Levélírónk egy érdekes kérdést hozott. Posztolónk tanácsra szorul abban a kérdésben, hogy milyen a jó megszólító levél, amely a…..
honeycutt (törölt) 2010.08.31 13:44:22
@Frigyesur: nem vagyok szűkmarkú, mindenki kap belőle:D
honeycutt (törölt) 2010.08.31 13:46:22
@dex.ion: szerintem úgy értette névtelen betelefonáló, hogy több képet megmutatott a barátnőinek és ők a macskásat választották. de lehet, hogy félreértettem.
honeycutt (törölt) 2010.08.31 13:53:17
@Tamarian: fúú ez nagyon igaz:)
Küldj el a fenébe. Amilyen jól nézel ki, úgysem fog menni - mondta a fiú a lánynak.3 in 1Kedves szakitosblog!Én rögtön 3 koptatós sztorit szeretnék megosztani veletek.1.Zsúfolásig tömött szórakozóhely, pia, buli, tánc. Már egy ideje szemeztem egy helyes pasival, tudtam, hogy…..
Íme az Intimissi téli fehérnemű kollekciója. Irina Shaykhlislamova - vagy röviden csak: Irina Sheik - mutatja be őket.             via lingerie-post..
 S „elvették” az álmom. Aki már érezte az tudja, hogy milyen érzés. Úgy láttam, nincs semmi, ami segíthet abban, hogy továbblépjek. Az alkohol állítólag segít, de az is csak addig, amíg nem vagyok a tudatomnál. Valahogy el kell őt felejteni.Nos, nem szeretnék…..
honeycutt (törölt) 2009.10.30 23:28:25
@Sebastian Valmont:
1. nem pont erre a hozzászólásra gondoltam, hanem úgy általában te beteg fasz:D
2. valóban folyamat, a szülők(nek kéne) terelgetniük a gyereket a helyes útra.
3. holnapután november. te fasz:)

hogy életem szerelme, nos azt nem tudom, mivel elég fiatal vagyok hozzá, hogy még tízezerszer szerelmes legyek, de szeretjük egymást, a többi meg majd elválik. a dugás meg a kapcsolat alappillére szerintem.
és nemértesznemértesznemértesz. nem basztatni akarlak most tényleg, ha érted hogy mondom, csak rávilágítani, hogy ez elég cinkes és ezzel csak magadat tiprod a porba. de remélem minél hamarabb találsz egy helyes lányt, akivel reggeltől estig dugtok, mint a nyulak és szeretitek egymást. ez lenne a megoldás. amúgy meg a nőknek ugyanúgy nem kellenek a hímringyó férfiak, mint a férfiaknak, azok a nők, akiken átment egy fél focicsapat. ha érted hogy mondom. na jóccakát te lelkisérült nyomorék fasz:)
honeycutt (törölt) 2009.10.31 16:53:24
@Sebastian Valmont: a "kiélést" nem szexuálisan értem, hanem a gáz dolgokra amiken minden kamasz átmegy(előbb vagy utóbb) és az egy hónapos "járásokra". az egyéjszakás nem az én műfajom, szerintem nagyon gáz, ezért se értelek, szerintem kell érzelem a szexhez, bár tudom ezt a férfiak máshogy látják. mondjuk a buta picsák meg is érdemlik, hogy kihasználják őket.
és igen, a szeretkezés a simogatós, puszilgatós szex, a dugás pedig a vad és mocskos szex:D legalábbis az én értelmezésemben. a dugást az egyéjszakás érzelemmentes szexre is használják, ha érted hogy mondom. Kálmi csapatta fiatal korában, csak úgy lógtak a ribancok a pélóján, óránként leápolta egy luvnya. bezzeg Gyulabának a rideg neje mellett már csak a ribizlizés maradt.
jaja amúgy kurva jó a blogod tényleg:D alap, hogy még benézek.
Nem tudtuk eldönteni, hogy az alábbi poszt esettanulmány vagy direkt társkereső hirdetés, mindenesetre közöljük, mert mi ilyen jók vagyunk. A főszereplő srác bevállal egy külföldi csajt, és szakít korábbi barátnőjével, de a távolság győz, és puszta e-mailezés szintjére…..
honeycutt (törölt) 2009.10.27 22:19:07
@Franky4fingers: ez engem is idegesít ha valaki s-el írja le. nem is értem, aki le se meri írni, hogy szex, az minek szexel, de komolyan?
a posztírónak meg üzenem, hogy egy szerencsétlen kis pöcs, és talán lejjebb kéne adni az igényeket. a jó csajoknak nem kellesz fogd már fel!
mellesleg 17 és 25év közötti csinos lány vagyok, de légyszíves kímélj meg és ne írj, mert ez lesz a 14. kosarad. faszfej.
Erős smink, élénk színek. Vörös lakk és rúzs...Carmen Kass-t Mario Testino fotózta az Allure magazin októberi számához...
honeycutt (törölt) 2009.10.07 21:40:24
Ennyi erővel akár meztelenül is sétálhatott volna... Arra azonban nem tudok rájönni, hogy vajon bugyi van-e rajta, vagy azt is mellőzte?  ..
honeycutt (törölt) 2009.10.05 15:30:30
@scavengario: azzal nem nagyon szoktak dicsekedni, h magas a csaj. csak szólok;)

rihanna tényleg kib. ronda, mint valami katonai tank.
Húúha. A mai napra egy igazi "gyöngyszemet" találtam, gyorsan be is nevezem egy jókora citromra.Neonzöld Ashish ruha, pink-fekete leopárd-pöttyökkel. Ha ez önmagában nem lenne elég, akkor azt is elárulom (nem tudom, mennyire látszik jól), hogy a ruha teljes felületét…..
November 14-étől kapható Jimmy Choo H&M-nek tervezett kollekciója. A ruhákból, a cipőkből és a kiegészítőkből már láttunk előzetest itt. Most pedig nézzük meg az első hirdetéseket is:..
Marilyn Monroe a tengerparton bohóckodik egy pöttyös napernyővel.A képek 1949-ben készültek...
honeycutt (törölt) 2009.09.28 15:47:38
@Hattori Hanzo: egyetértek, marilyn szerintem se olyan szép nő, ez túl van lihegve. az tényleg igaz, hogy egy nő legyen gömbölyű, ahol kell, de ez a mell-fenék tájékra vonatkozik. kövérnek természetesen nem kövér marilyn, de azért rágyúrhatott volna a has-fenék-comb részekre. a dereka és csípője viszont szép nőies. de még így is ezerszer inkább ő mint a pálcikalábú, botsáska, kisfiútestű, afrikai éhező modellek...
Nagyon örülünk, hogy egyre többen küldenek nekünk levelet, amelyben leírják az iskolával kapcsolatos jó vagy rossz élményeiket, véleményeinket. Ezúttal egy anyuka írt nekünk, aki egy orvosi rendelőben volt fültanúja egy igencsak furcsa beszélgetésnek, ami arra világít rá,…..
honeycutt (törölt) 2009.09.19 22:44:38
@titantoma: egyetértek. én is ellógtam egy rakás órát/napot/hetet, de volt olyan hogy hónapot is. a tananyagot se nagyon pótoltam, mégse lettem munkanélküli, semmirekellő. felvettek egyetemre méghozzá nem is akárhova és mellette még ezer dolgot csinálok, mint ahogy gimi mellett is. úgyhogy ez nem attól függ ki mennyit lóg. csak józan paraszti ész kell és némi intelligencia.
honeycutt (törölt) 2009.09.19 23:03:50
@Nervus: a lógás oka általában nem ez. egyszerűen csak nincs kedve bemenni az embernek amikor annyi minden mást csinálhat amit szeret. gyakran az osztálytársaival, csoportos lógás formájában.
honeycutt (törölt) 2009.09.19 23:06:28
@Mike36: lehet hogy a srác nem hazudik(bár nem valószínű), nálunk is volt olyan tanár akinek az órájától annyira féltek, hogy hasonló tünetek jelentkeztek. ez viszont nem pszichológiai probléma. ez a tanár miatt van mert egy szadista.
Korábban Lily Allen a kacsintós (i-D) magazinban mutatkozott topless, ezúttal pedig a brit GQ októberi számában látható igencsak hiányos öltözetben... ..
Mostanában nem sokat hallat magáról Christina Aguilera, de ez még mindig jobb állapot, mintha arról számolna be a bulvár sajtó nap, mint nap, hogy az énekesnő ahelyett, hogy a kisbabájával foglalkozna inkább partizik és részegeskedik...Emlékszünk még, hogy milyen volt korábban? 7…..
Este dizsi a kollégium ebédlőjében. Néhány lámpa villog, Modern Talking. Nem megyek le, mert sznob vagyok, csak Queen a zene.A kép innenSziasztok Szakítósok, 22 évvel ezelőtti történet… 14 éves voltam. Ő, Jusztina (álnév) 13. (Ne röhögjetek) Tanulmányi…..
Vicces eset, amikor a vasút kisdiákokat, gyerekeket szopat meg, mert nem tudják normálisan karbantartani a vonatokat... Nem hiszem el, hogy olyan marha sokba kerülne a motorteret néha kitakarítani.. Persze olcsóbb várni míg lehül; az utas úgyse fog leszállni...   Tisztelt…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..