Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeetV

4 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezd beindulni az Oscar-verseny, és a Golden Globe közé is tette az idei jelöltjeit. Coen-ék hiánya kissé meglepő, de a musical/vígjáték kategória egyenesen röhejes.De inkább beszéljen a jelöltek listája, íme:Legjobb film – Dráma  Black Swan The Fighter Inception The…..
Azt hiszem, *sunglasses* ez itt a vége. ..
PeetV 2010.09.20 12:22:42
@verespalne: sztem oscar akart az lenni, csak a javítás ki lett vágva :)
Geekblog Két lány az utcán 2010.03.22 07:28:00
A cikk szerzője vendégművész mifelénk, Köllő Killa kisasszony.1939 furcsa év volt a magyar filmművészetben. A korábbi évekhez képest hirtelen kevesebb lett a vígjáték és pálfordulatként ömött a filmekből a gyilkosság, öngyilkosság, bűnügy, abortusz, nemi erőszak. A…..
PeetV 2010.03.22 12:53:40
@Wostry Ferenc: Tourneur jöhet! Na az egy mestermű.

by the way, nagyon jó írás!
Geekblog Treme (HBO) - előzetes 2010.03.16 21:07:00
Az HBO remek évnek néz elébe: ugyan élveztek némi nézettségi sikert a True Bloodnak köszönhetően, idén visszatérnek az igazi, mozifilm-kvalitású sorozatmonstrumaik. A hétvégén frissen bemutatott Spielberg-Hanks páros új háborús eposza (The Pacific) mellett ott sorakozik a…..
Az idei Oscar-gálát ehelyütt hőnszeretett kollégánk, PeetV kommenteli majd végig, egyéb geekekkel megsegítve - no meg természetesen elvárunk titeket is, kedves olvasók, hiszen hosszú lesz ez az este. Hétfő délig nem is kerül ki újabb poszt, addig ez az Oscar-cucc lesz az "Egy…..
Geekblog Sherlock Holmes 2010.01.04 16:30:00
Sherlock Holmes a világon a legtöbbször adaptált irodalmi figura - és itt most gyorsan felejtsük el az 1988-as filmfeldolgozást, amelyben hiába játszott Michael Caine és Ben Kingsley, egyszerűen botrányos volt. Azon kevés kitalált alak közé tartozik, akinek sikerült az, amire…..
Geekblog Hasonmás 2009.09.29 12:38:00
A Surrogates feje tetejére állított világában az emberiség nagy része kizárólag tökéletes és attraktív robot-dublőrökön keresztül kommunikál a külvilággal, sőt, még Bruce Willis fényes búrája is teli hajjal. Totál fantasztikus. Utóbbi egy nyomozó, Tom Greer szerepében…..
Holnap reggel az egész Nyugati-part az Oscar-jelölésekre ébred majd, ugyanis szokás szerint helyi idő szerint hajnali 5:30-kor jelentik be az ABC-n, hogy a főbb kategóriában kik indulhatnak az aranyszobrocskákért. Mi a Geekzen a tavalyi évhez hasonlóan, idén is alkalmatlankodunk majd…..