Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huck

5 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor, amikor megkerestek egy viselkedési problémával, elmondjátok, hogy ti megpróbáltátok a cicát a viselkedés után büntetni, hogy érezze, hogy rossz dolgot csinált. Jellemzően a vízspriccelő szokott sokszor előfordulni, illetve hogy bezárjátok valahova vagy kizárjátok valahonnan. Elmondom, hogy…..
Huck 2020.08.24 18:37:25
@Graves: Igaz! A pasi akinek macskája van az köcsög.
Huck 2020.08.24 18:48:28
@dr.derill: Neked is milyen igazad van! Az ilyen ne tartson macskát, meg másmilyen se! Egyáltalán senki ne tartson macskát! Milyen dolog, ha az a szerencsétlen macska egész életét börtönben egy ketrecben éli le, illetve milyen dolog az, ha ráengedi valaki azt a dögöt olyan helyekre, ahova nem kellene, ahol másokat zavar. Ne tartson senki macskát!
Huck 2020.08.24 22:24:29
@balazsman: Millió lájk!
Egy korábbi bejegyzésemben mutattam azokat az összeállításokat, melyeket bátran ajánlok viselésre a hozzám hasonló alkattal rendelkező plus size sorstársaimnak. Mikor azokat a ruhákat válogattam belefutottam néhány olyan darabba, amitől megmondom őszintén kirázott a hideg. Korábban már írtam róla,…..
Bodnár Lajos újságírói életművéről az a benyomásom, hogy a jogi témájú cikkek szerzői közül ő a legjobb. A Népszava mai számában is továbbgondolásra késztető okfejtése jelent meg „a tüntetések hiábavalóságáról”. Arra jutott, hogy a vidéki szavazópolgárok mozgósításában „vannak komoly tartalékok”.…..
Huck 2017.05.05 16:40:59
@Skankhunt42: Ragyogó kép :)
Pedagógus portfólió margójára. Tragédia. Hozzáértő és laikus számára is jól látható tragédia, amit a Hoffman Rózsa nevével fémjelzett FIDESZ-KDNP oktatásügyben művel. A gyerekeinket, a jövendőnket teszi tönkre, silányítja el, olyan módszerrel, amivel megaláz, eltipor…..
Miniszterelnök leszek. Vagy legalább megteszem azt, amit feladatomnak érzek a társadalmi szerepvállalásban, véleménynyilvánításban. Erre hoztam létre ezt a "hivatalos" profilomat. http://facebook.com/lehoczkyzoltan.hivatalosoldal Kérlek, jelöljétek, kövessétek, szeressétek Nagy…..
IRNI Békét! 2014.02.24 12:59:36
Forradalom van. Ukrajnában. Nem olyan tilitoli fülkeforradalom, mint nálunk volt. Hivatásos mesterlövészek lövik a tüntetőket. Vér és halottak. Állami terrorizmus, egy erőszakos bábkormány vérengzése. Orosz hátszéllel. Mert Putyinnak nem tetszik a tüntetés. Ahogy Szocsiban egy…..
Idén lesz 25 éve, hogy Kövér Lászlóval együtt tüntettünk egy szovjet-típusú, környezetromboló gigaberuházás, a Bős-Nagymarosi vízlépcső megépítése ellen. Tiltakozásunk a fejünk felett meghozott, nemzedékek életére kiható döntés ellen a rendszerváltás egyik fontos,…..
Huck 2014.02.06 21:07:05
@molnibalage: Ha akkor nincs ez a vízlépcső ellenes kiállás, akkor ma a Föld szívcsakráján víztározó és erőmű van egy szétbarmolt Dunakanyarral... és talán tényleg nem lenne probléma az orosz erőmű bővítés, mert ma Viktor (vagy Laci?) az MSZMP főtitkáraként integetne a Dózsa György úton május 1-én ....
Malajziában úgy kell eljárni a médiában a disznókkal, mint nálunk a rendőrökkel. Ki kell takarni a becses arcukat, hiszen "ez egy muszlim ország", csak a törvényeket követik- így fogalmazott a New York Times helyi kiadásáért felelős cég képviselője. A cikk maga amúgy az…..
Huck 2014.01.24 09:08:01
@gacsiiiz: A rendőrök a törvényes rendet tartják fenn a bűnözőkkel szemben. A bűnözők bosszújától védi őket az arckitakarás, az anonimitás. És ha "forradalmárra" gondolnál, akivel szemben a rendőr.. Én nem tudok éles határt húzni, hogy mikor mérlegelhet egy parancsot egy rendőr, és mikor nem... Én nem ítélem el azt a közrendőrt sem, aki nem ismeri fel egy történelmi pillanatot és parancsra tömeget oszlat egy tüntetésen... Szóval a rendőr nem törvényileg disznó. Ha van köztük, az nem attól disznó, hogy rendőr, legfeljebb kihasználja a rendőrségét is a disznólkodásra... :)
A képlet egyszerű: valaki csekkett hamisított, amivel átíratta az autómat, és én még ezért fizettem is neki ezért. Kár, hogy elévült a bűne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Huck 2014.01.15 09:49:11
@papptibi: Kedves Papp Tibi! Én úgy érzem, hogy ez nem a NAV hibája. (bár nem jó a rendszer, a szabályozás)Ez annak a csaló(k)nak a bűne, akik) elkövette(k) ezt!
Éppen ezért ha másként nem is, legalább egy szégyenfalon szerepelnie kellene ennek az embernek - de gondolom, mindenféle személyiségi jog védi...
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:   "a Magyar Hírlap kezdetektől fogva komolyan…..
Huck 2011.01.19 18:24:34
@Secnir: Pont a végét hagytad le:) A kettős állampolgárságról szólót:) Az az egészet egy mondatban jellemzi.
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
Huck 2011.01.12 00:24:35
@Indriq: Igen Te is normális hangvételű hozzászóló vagy:) Tudod, én szeretném látni azt az egy munkahelyet, ami az enyém lesz. Így gondolhatod, nem az a gondom, hogy hová tegyem a megtakarításom, hanem az, hogy van-e még valamennyi felhasználható egyenleg a hitelkártyámon... A sok munkahelyet, pedig azért nem látja a sok ember, mert nem mondta meg senki, hogyan lesz KONKRÉTAN.
Semmit nem tudunk a kormány elkövetkező intézkedéseiről, terveiről, céljairól. A költségvetés se átlátható!!! Hát ilyen ködösítés mellett hogy látnánk bármit is?
Huck 2011.01.12 00:27:11
@Suna bácsi: Látod, vagy idősebb feleség kellene, vagy sokkal fiatalabb....
Huck 2011.01.12 00:36:37
@Suna bácsi: Miért túlzás 20év nyugdíj? Vagy 10 miért nem az? Nagyon súlyos matek ez! Beleszámítva a munkahelyhiányt az jön ki, hogy valami nagyon el lett számolva. És valahol nagyon átrendeződtek az értékek. Mert nem kétséges, hogy nem lenne szükség ahhoz népesség (munkahely) növekedésre, hogy megéljen minden ember. Mégis az emberi lét kérdőjeleződik meg, ott ahol valaki nem birtokol fizetőeszközt.
Orosz Ágnes írása Azzal a fejjel gondolkozunk ma is, amit az evolúció a pleisztocéntől fogva kialakított bennünk. Vagyis kőkorszaki aggyal a kőkorszaki problémák megoldására vagyunk „bedrótozva”. De még ennél is hosszabb időre nyúlik ez vissza. Már a főemlősök is így működnek. Arra…..
Huck 2011.01.04 15:16:22
@paligreg: Az evolúció, a fajok átalakulása nem mindig jár egyértelmű előnyökkel, sőt egyértelmű okokkal se! Persze lehet keresni az okokat, de ahhoz tényleg nálam sokkal fejlettebb agy kell, vagy legalább is pallérozottabb:)
Szerintem az emberi hülyeség pont jó példa az evolúciós furcsaságokra.
A (Szlovák/Román) elnök kijelentette: A fennhatóságom alá kerül minden magyar. „A sors játéka, hogy ez idő alatt újra egyfennhatóság alá kerül minden Európában élő magyar, s ha közjogi értelemben nemis, de szellemében, még ha fél esztendőre is, egyesülhet…..
IRNI Féltés 2011.01.03 18:16:32
A most kiépített intézményrendszer képes lesz kiszolgálni olyan embereket, olyan hatalmi csoportokat, amik háborúba sodorhatják az országot.  Levelet kaptam a nyugdíjbiztosítómtól. Mind a kettőtől. Az állami bíztat az átlépésre, a magán a maradásra. Érdektelen. Jelen…..
A parlamentnek benyújtott, a pénzügyi közvetítőrendszer felügyeletét érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat szerint, a pénzügyi intézmények a jövőben nem módosíthatnák tetszés szerint, az ügyfelek számára kedvezőtlenül a lakossági…..