Regisztráció Blogot indítok
Adatok
piarsoft

27 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A mostani bejegyzésben azt szertném megmutatni, hogy hogyan lehet a konkurenciát figyelni linkmarketing szempontjából, vagyis hogy a konkurens oldalakra honnan mutatnak linkek.   Le kell szögezni már a legelején, hogy a módszer közel sem ad teljes képet (hisz ahhoz egy…..
A Google még tavaly novemberben írt fejlesztői blogjában, hogy az URL címek helyén - ahol segíti a tájékozódást, ott - az oldal hierarchikus elhelyezkedését írja ki. Ebben egyértelmű segítségére van az ún. breadcrumb (kenyérmorzsa), ami a menüpont, aloldal helyét…..
Megértem, hogy jópáran honlapkészítéssel akarnak foglalkozni, hisz mostanában eléggé magas a kereslet rá. De amikor kirtikán aluli megjelenéssel vagy tartalommal állnak elő és azt mondják maguktról, hogy ők a szakértők, akkor olyan érzésem támad, mintha pénzügyi…..
Elég sok vitát váltottunk ki az elmúlt időszakban partnereink, ismerőseink között, ugyanis meglátásunk szerint sokkal jobb az ékezetes domain név (pontosabban URL cím!), mint az ékezet nélküli. Tudom, hogy sokkal egyszerűbb a programozónak ékezet nélkül megcsinánia az URL…..
 Két fő iránya van a kereső-optimalizálásnak: 1.) oldalonon belüli (onPage) optimalizálás 2.) oldalon kívüli (offPage) optimalizálás Mi most az oldalon belüli (onPage) elemeket néztük meg és az észrevételeinket alkalmazva optimalizáltuk ügyfelünk weboldalát. Habár a…..
Mennyit ér, ha szereplünk az index főoldalán? Számoltunk: mértünk, osztottunk, szoroztunk és most megosztjuk az eredményét... Készült egy cikk késekről, ami március 2-3-án publikálták az index.hu-n (kb reggel 9-ig főcikk volt, utána a nap folyamán a nyitólapon volt…..
avagy hasznos segédeszköz vagy felesleges pénzkidobás (és átverés) a cégjegyzék regisztráció?   Eléggé kettős a megítélésem az online cégjegyzékekkel szemben: 1.) valóban hasznosak lehetnek, ha egy helyen összegyűjtik a cégeket és releváns információval…..
2009. augusztus 5., szerdaJó reggelt ismét!Én a mai nap hazarepülök, a többiek maradnak és egy sétát tesznek Párizsban, valamint megnézik a Notre-Dame-ot (ezúttal belülről is). További -hiteles- információt Juhász tanár úrtól fog kapni a blog olvasótábora....Orevuá Pári'! ;)..
2009. augusztus 4., keddJó reggelt mindenkinek. Még nem történt érdemi dolog, még a pék sem nyitott ki (06:36)...
2009. augusztus 3., hétfőFelkeltünk, én elindultam internetet vadászni. Aki keres az talál :) Este nem mertek elengedni a laptoppal, max úgy, ha még ketten kísértek volna ;)Elindultunk a Gare de l'Est-hez, hogy ott letesszük az autót. Mission impossible, így gyalog keltünk útra a…..
2009. augusztus 2., vasárnap Megérkeztünk! :) Egyben és egészségesen... Lehet-e ennél jobbat kívánni egy ilyen túrán!? Reggel Meauxban még nedves volt minden az éjjeli esőzéstől. Reggeli, majd mise, majd útnak indulás (Párizs határában még a TGV-ket nézegettük egy…..
2009. augusztus 1., szombat Reggel az átlagostól kicsit később sikerült felkelni (egyeseknek reggeli közben), aztán pakolás, ima, indulás. Első megálló (Bligny) egy katonai temetőnél volt. Kb 2400 francia és kb 3000 német katona síremléke volt ott. Aztán elhaladtunk olasz és brit…..
2009. július 31., péntek Reggel indulás La Neuville-aix-Bois-ból (szerencsére csak 7 órakor keltünk, így volt időnk regenerálódni), majd fátyolfelhős időben "legurultunk" (kisebb kerülővel) a következő megállóig: Attila táboráig. Aztán egy kis kitérővel vissza az…..
2009. július 30., csütörtök Ma Lunéville-ből indultunk és Nancy-ban álltunk meg. Gyönyörű a tere!!! Aztán tovább, hogy a mai 150 km-es távot még világosságban teljesítsük. Az erős szembeszél nagyon (!) megnehezítette a feladatunkat: lejtőn lefelé 3x4-esben kellett tekerni,…..
2009. július 29., szerda A Rajna-völgy másik oldalát a Vogézek határolják, Párizs felé azokon is át kellett mennünk. Juhász tanár úr reggel a következő hírrel fogadott: "A jó hír, hogy a Vogézek legalacsonyabb hágóján megyünk át (770 m). A rossz hír, hogy 2 hegyet kell…..
2009. július 28., kedd Reggelre elállt az eső, de eléggé hideg volt. Egy közeli gimnáziumban kaptunk reggelit a városi vezetéstől, ami a tegnapi napi lakomát (sic!) is felülmúlta!!! Ropogós zsemléket, fantasztikusan finom croissonokat, plusz hozzá lekvárokat kaptunk. Ezúton is…..
2009. július 27., hétfő Reggel arra ébredtünk (főleg én, aki kint aludt a kis faház teraszán), hogy borzasztó hideg van és hogy látszódik a leheletünk. De egy forró tea sokat segített. Aztán pakolás (ami igencsak elhúzódott), majd háziasszonyunk hozott reggelit: friss pékárut,…..
2009. július 26., vasárnap Szinte ideális nap volt idáig (17:15) ez a mai - most egyelőre csak ennyit, mert mobiltelefonról sikerült internetre csatlakozni. Most épp Ulmban vagyunk, a többiek felmásznak a katedrális tetejére. Ehingenbe szépen legurultunk, de a szállást megtalálni…..
2009. július 25., szombat Reggel esőre ébredtünk. De milyen jó, hogy van nálunk mobil technika, megnéztük a radarokon, hogy 08:00-ra átvonul rajtunk a felhőzet, így indulhatunk. Mai nap sokat kell mennünk... El is indultunk, de közben elkezdett esni az eső :( ehhez jött még hozzá…..
2009. július 24., péntek Reggelre elállt az eső. Ébredés, mosakodás, reggeli ima, reggeli, sátorbontás, indulás (10:00), majd első megállás Niederalteich-ban, ahol egy templom tövénél (és egy kávézóval szembe) leültünk az árnyékba pihenni. Lassan indulunk tovább. Süt a nap!…..
2009. július 23., csütörtök Korábban felkeltem, hogy írjam a blogot, de éjszaka valamiért nem töltött a notebook, így csak egy rövid bejegyzésre futja :( Remélhetőleg Passauban is találok internetet! Auffiderzén' Ausztria! Megnéztük Linz-et (Európa kultúrális fővárosa…..
2009. július 22., szerda Reggel ébredés és reggeli után elindultunk a Duna partján. Ma rövidebb napnak nézünk elébe: 80 km-es pihenőnap :) Most épp Ybbs főterén az egyik ház aljánál ülünk a kövön, a többiek körbe állnak és néznek mint egy vásári komikust, hogy mit…..
2009. július 21., kedd Szinte tökéletes nap! Kellemes (hűvös) szél fújt, sütött a nap, de a hegyek néha árnyékot adtak, az út mentén vadkörte és vadalma fák nőttek a biciklisek felfrissítésére! Ilyennek kéne lennie minden napnak. Pöchlarn felé (Melk után) elértük a…..